Min nya iphone är också trasig nu…

Hejsan!

Nu ska jag försöka bortse från allt det negativa och försöka blogga ändå, har verkligen inte haft någon lust (och har inte så mycket lust nu heller som vissa av er kanske förstår..?) Men i will try.. Är inte på så jättebra humör heller, men men.. Får försöka tänka positivt, vet att jag har många läsare som gillar mig och ska försöka bara fokusera på det, även om det är svårt. ♥

Som vanligt när jag är ledsen och på dåligt humör, tröst shoppar jag.. Har varit och shoppat idag i Nacka, hittade massa fina saker från ZARA faktiskt.. Skulle köpa en ny mobil också, och tänkte köpa en iphone 5 denna gång (för min är trasig igen..) men det gick inte att förlänga mitt abonnemang, tänkte köra så för det blir ju billigare + då har man försäkring.. Men eftersom att jag har företags abonnemang hos 3 och är 3 FIRST kund så gick inte det utan en i företaget var med..

Jag har alltså ingen mobil nu under tillfället.. Jag köpte ju en ny denna vecka (iphone 4S..) eftersom att min förra iphone 4 som jag bara hade haft i någon månad slog jag in i väggen, och denna tappade jag i marken i fredags när jag var hos en kompis och drack vin, så jag har ingen jäkla telefon nu.. *Suck* Fan vad lätt dom går sönder alltså.. Dom borde väl inte gå sönder för att man tappar den? Ska se om det går att laga den, ska gå till en iphone reperations butik idag, annars får jag helt enkelt köpa en iphone 5 utan abonnemang.. Svindyrt!! Är det bara jag som tycker att det känns sjukt onödigt att lägga 7000 på en telefon som ändå går ner i pris om ca 1 månad?


Min nya iphone som jag köpte för några dagar sen ser ut såhär efter att jag tappade den i stengolv i fredags..
Kul! 

88 kommentarer

 1. varför köper du inte någon annan mobil än iphone när du märker att den bara går i sönder hela tiden? det finns ju HTC och samsung som är minst lika bra! 🙂

 2. varför köper du inte någon annan mobil än iphone när du märker att den bara går i sönder hela tiden? det finns ju HTC och samsung som är minst lika bra! 🙂

 3. Jag har haft samma smartphone i 3 år. Den har knappt en repa trots att den är tappad i asfalten flera gånger. Hur lyckas du?

 4. Jag har haft samma smartphone i 3 år. Den har knappt en repa trots att den är tappad i asfalten flera gånger. Hur lyckas du?

 5. Kanske dags att bete sig som en vuxen? Ta ansvar? Ta hand om sina saker? Växa upp?

 6. Kanske dags att bete sig som en vuxen? Ta ansvar? Ta hand om sina saker? Växa upp?

 7. http://blogg.improveme.se/ohde

  Glöm inte delta i tävling #1 där priset denna gången är en stegräknare från Asaklitt!!

  http://blogg.improveme.se/ohdeardiary/2013/04/06/tavling-1/

 8. http://blogg.improveme.se/ohde

  Glöm inte delta i tävling #1 där priset denna gången är en stegräknare från Asaklitt!!

  http://blogg.improveme.se/ohdeardiary/2013/04/06/tavling-1/

 9. ViktorDenStore

  ehh, har du tappat en slägga på den några gånger också, eller tappade du den från någon högt belägen utkiksplats? 😮 Du bör överväga att antingen slå in hela telefonen i ett tjockt lager gummi, eller skaffa två burkar med ett snöre mellan. Det blir som en jättebillig telefon du kan krossa mot alla möjliga ytor utan att det blir speciellt dyrt.

  http://ettpaeron.blogg.se

 10. ViktorDenStore

  ehh, har du tappat en slägga på den några gånger också, eller tappade du den från någon högt belägen utkiksplats? 😮 Du bör överväga att antingen slå in hela telefonen i ett tjockt lager gummi, eller skaffa två burkar med ett snöre mellan. Det blir som en jättebillig telefon du kan krossa mot alla möjliga ytor utan att det blir speciellt dyrt.

  http://ettpaeron.blogg.se

 11. disqus_BkP0OwAsrq

  Troligt, jag har haft varje iphone sen den första kom, tappat några av dom i golvet, ingen har blivit så fullständigt demolerad som dina alltid blir när du tappar dom. Sluta snacka så mycket, du har sönder dom i dina fyllevillor.

 12. Hade du varit tre first kund hade du fått en ny telefon, det är en av fördelarna med tre first – man får byta lite oftare

  1. mababy123

   Men hon behöver ju en ny telefon var och varannan vecka. Var den senaste telefonen ens ur plockad ur sin originalförpackning?

 13. disqus_BkP0OwAsrq

  Troligt, jag har haft varje iphone sen den första kom, tappat några av dom i golvet, ingen har blivit så fullständigt demolerad som dina alltid blir när du tappar dom. Sluta snacka så mycket, du har sönder dom i dina fyllevillor.

 14. Hade du varit tre first kund hade du fått en ny telefon, det är en av fördelarna med tre first – man får byta lite oftare

  1. mababy123

   Men hon behöver ju en ny telefon var och varannan vecka. Var den senaste telefonen ens ur plockad ur sin originalförpackning?

 15. Dags att skaffa nåt annat än iPhone kanske? 😉

 16. Dags att skaffa nåt annat än iPhone kanske? 😉

 17. Localife

  Vet du vad Dessie, du ska verkligen ta åt dig av att folk till och med kan bli provocerade av att DIN mobil gått sönder. Kan verkligen inte förstå hur det kan störa folk så mycket. Men hoppas att du snart får tag på en ny, och om du ska ha IPhone köp gummi skal 🙂 Hoppas du får en grymt bra start på veckan i alla fall!

  http://www.nattstad.se/locolife

 18. Localife

  Vet du vad Dessie, du ska verkligen inte ta åt dig av att folk till och med kan bli provocerade av att DIN mobil gått sönder. Kan verkligen inte förstå hur det kan störa folk så mycket. Men hoppas att du snart får tag på en ny, och om du ska ha IPhone köp gummi skal 🙂 Hoppas du får en grymt bra start på veckan i alla fall!

  http://www.nattstad.se/locolife

 19. mababy123

  Vilken person som helst med vett i sin skalle vet att den arma telefonen är slängd med VÅLD i stengolvet.
  Dina aggressions problem är riktigt skrämmande!!!!!!!! Inte konstigt att du blir jagad, slagen och har ett så nedsmutsat rykte. Det är en hel del du har att vara stolt över.
  Men alldeles snart kommer du se hur hårt och jobbigt det är att yjäna sina egna pengar och då ska vi se om dina telefoner hittar stengolv för att hej vilt hoppar ned och kraschar sönder sig själva.

 20. mababy123

  Vilken person som helst med vett i sin skalle vet att den arma telefonen är slängd med VÅLD i stengolvet.
  Dina aggressions problem är riktigt skrämmande!!!!!!!! Inte konstigt att du blir jagad, slagen och har ett så nedsmutsat rykte. Det är en hel del du har att vara stolt över.
  Men alldeles snart kommer du se hur hårt och jobbigt det är att yjäna sina egna pengar och då ska vi se om dina telefoner hittar stengolv för att hej vilt hoppar ned och kraschar sönder sig själva.

 21. skit i Iphone… skaffa en android istället! 😀

 22. Martiina Piraten Lagström

  skit i Iphone… skaffa en android istället! 😀

 23. gör så att du beställer iphone 5 via apple.COM. alltså inte .se, då beställer du från usa och då kan du få en olåst för typ 3800:- SVINBRA verkligen!! 😀

 24. gör så att du beställer iphone 5 via apple.COM. alltså inte .se, då beställer du från usa och då kan du få en olåst för typ 3800:- SVINBRA verkligen!! 😀

 25. Erik Thorsen

  Hej Desirée!

  Tråkigt med mobilen! Jag vill ge dig rådet att jämföra mellan olika mobilreparatörer innan du lagar den, det kan skilja sig stort i reparationskvalitet och priser. Vi har lanserat en tjänst där du kan göra just detta som du hittar på http://www.comparerepair.se . Hoppas det löser sig med mobilen!

  MVH
  Erik

 26. Erik Thorsen

  Hej Desirée!

  Tråkigt med mobilen! Jag vill ge dig rådet att jämföra mellan olika mobilreparatörer innan du lagar den, det kan skilja sig stort i reparationskvalitet och priser. Vi har lanserat en tjänst där du kan göra just detta som du hittar på http://www.comparerepair.se . Hoppas det löser sig med mobilen!

  MVH
  Erik

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *