Hehe…

Min äldre syster (hon som är 20 nu..) och hennes pojkvän kommer hem till mamma strax och ska äta middag, och jag gick på toa nyss hehe.. Inte så fräscht! Så var skitsmart och satte upp en lapp som förvarning, PERFEKT! Vill ju inte att någon dör i chock hehe..

22 kommentarer

 1. Hahahahahahaha såå smart!

 2. Hahahahahahaha såå smart!

 3. Haha ”verkligen” min humor! 😉

 4. Haha ”verkligen” min humor! 😉

 5. Haha skön!!! nattstad.se/charlines

 6. Haha skön!!! nattstad.se/charlines

 7. Om man äter lussebullar luktar bajset saffran.

  1.  och om man äter rödbetor blir kisset rosa

   1.  www.nattstad.se/soffiproppi

  2. Om man äter kalaspuffar så luktar kisset som kalaspuffar, fast det är inte alla som kan känna det.

 8. Om man äter lussebullar luktar bajset saffran.

  1.  och om man äter rödbetor blir kisset rosa

   1.  www.nattstad.se/soffiproppi

  2. Om man äter kalaspuffar så luktar kisset som kalaspuffar, fast det är inte alla som kan känna det.

 9. Hahahaah

  ÄLSKAR hur du använd en lapp från företaget Kjell & Company som du nyss gjorde reklam för i de andra inläggen, tror säkert de blir jätteglada att de förknippas med bajs 😉

 10. Hahahaah

  ÄLSKAR hur du använd en lapp från företaget Kjell & Company som du nyss gjorde reklam för i de andra inläggen, tror säkert de blir jätteglada att de förknippas med bajs 😉

 11. Alltså, tjejer med bajshumor kan ju vara rätt sköna. Men det känns lite krystat att skriva en lapp, ta bild på den själv för att lägga upp på en blogg så att alla kan se hur ”random och galen” du är. Min åsikt 😉

 12. Alltså, tjejer med bajshumor kan ju vara rätt sköna. Men det känns lite krystat att skriva en lapp, ta bild på den själv för att lägga upp på en blogg så att alla kan se hur ”random och galen” du är. Min åsikt 😉

 13. Ramlade in här på din blogg via skvallerbloggen.Har alltid trott att du är helt pantad och är en mytoman etc som vissa skvallerbloggar skriver,så har inte brytt mig om att klicka mig in här.Men idag gjorde jag det.Och vilken positiv överraskning!!Du skriver väldigt underhållande och du verkar vara en skön tjej med humor!Jag är mkt äldre än dig,nästan dubbelt så gammal,en tant i dina ögon;-)Men din blogg kommer jag fortsätta följa!Du lever ung som jag gjorde i din ålder,är kul att läsa om!Och lev livet som du vill,lyssna inte på alla moralkakor,och skippa falska vänner,you go girl:-)

 14. Ramlade in här på din blogg via skvallerbloggen.Har alltid trott att du är helt pantad och är en mytoman etc som vissa skvallerbloggar skriver,så har inte brytt mig om att klicka mig in här.Men idag gjorde jag det.Och vilken positiv överraskning!!Du skriver väldigt underhållande och du verkar vara en skön tjej med humor!Jag är mkt äldre än dig,nästan dubbelt så gammal,en tant i dina ögon;-)Men din blogg kommer jag fortsätta följa!Du lever ung som jag gjorde i din ålder,är kul att läsa om!Och lev livet som du vill,lyssna inte på alla moralkakor,och skippa falska vänner,you go girl:-)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *