Sorry för mobilbloggarna hehe..

Hej på er allesammans! 🙂 Nu är jag klar, äntligen! Eller haha, jag vart inte klar nyss då.. Utan tog en runda på stan, köpte med mig en söt tröjja! Var klar runt halv 3 kanske, och då hade dom även stylat håret och sådär! 😉 Var ju hos bästa Bobby iaf, och hans assistent hjälpte till, dom är så grymma. Mitt hår är sjukt bra och jag älskar att ha långt och tjockt hår igen. Har verkligen inte kännt mig snygg  när jag haft kort tunt hår. Kika in Bobbys blogg för HEMLIGA bilder på moi.. 😉 —> Http://blogg.bobbysharstudio.se/ Hehe vad tycker ni..? 😉

Är alltid hos bobby iaf, tycker han sköter mitt hår bäst. Det blir alltid perfekt och som jag vill ha det. Han sitter på Humlegårdsgatan 11 på Natasha Sthlm (Samma ställe där jag fixar mina naglar!) Vi klippte till håret och har satt in över ca 150 slingor (keratin)

.

Håret jag använder har jag beställt ifrån http://www.Beautynet.se/ och dom har det absolut bästa håret. Den bästa hår kvalitén och dom har även bäst hår produkter där. Väljer ALLTID deras hår, det faller inte av lika lätt heller. Aja, sorry för mobilbloggarna iaf, men har ju varit i stan och haft en massa ärenden.. Fixade även till naglarna samtidigt när jag var hos bobby, dom behövdes filas! 😉 Så samtidigt som jag fick håret fixat filades mina naglar, LYX huh..? Älskar när folk tar hand om mig.. 😉 Hade möte också iaf sen, och åt lite lunch.. Räksallad, mums!

.

Vad tycker ni om resultatet iallafall..?

.

FÖRE;


.

EFTER:


Håret ser inte ut att vara i samma färg, men det är pga. ljuset, visar bättre bild snart! 😉

4 kommentarer

  1. Vissa har ju långt och tjockt hår naturligt, HAHA!

  2. Galet snyggt, avis är man ju! 😮

    /Malin – http://nattstad.se/MalinWallin

  3. Aleksandra Struna

    Dessi, it looks great! Where did you get your jacket though? loving it 😉

  4. Aleksandra Struna

    Dessi, it looks great! Where did you get your jacket though? loving it 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *