Jag är inte rödhårig,, tyvärr!

.

SÅ modig är jag faktiskt inte, sorry! 🙁 ELLER..? Tänk om jag faktiskt färgade rött som Rihanna, sen var de många som klagade på att hon blivit blond, och jag valde då också att färga blondt…?! ”SAAAAAY WHAAAAAT?!”

Haha nej, men jag trivs mycket bättre i blondt! Jag vet att jag passade bra i brunt, mina ögon lyste mer och jag såg snygg ut! Men blondt är ju liksom min riktiga hårfärg som jag är född med, därför känns det mycket skönare att se mig i spegeln som blondin, då känner jag liksom igen mig mer,,!

+ Att jag orkade inte få platina vit/blond utväxt varje vecka så jag såg flintis ut..

.

Men jag passade i brunt, men som sagt, jag trivs mer i blondt eftersom att det är mera ”JAG” Jag har inte satt in nya extensions nu heller, jag ska låta mitt hår vila lite innan jag gör det! Ska sätta in nytt nästa vecka iaf, skönt! Känner mig lite tunnhårig..

Bobby gjorde iaf ett jättebra jobb! Färgade ju mitt hår där, det tog 5 timmar att ta ut extensions och färga från brunt till blondt, och vi fick även färg min utväxt som var platina blondt till nästan svart innan vi fick göra avfärgning, för annars skulle det bli så vitt att det skulle lysa typ, haha! Men fatta vad duktig Bobby är som gjorde mig från mörkhårig till blond på bara några timmar..?! Helt sjukt!

.

Vad tycker ni iaf då..? Besvikna..?

.62 kommentarer

 1. såååååååå fult!
  Alltså seriöst. du passar inte i blont. Du ska ha brunt.

 2. Hej!
  Vad kul att du gillade vår tygpåse! 🙂

  Om ni vill ha en lika snygg påse som vår favorit bloggare Dessie, så är det bara att klicka in och beställa på en gång. Ni hittar tygpåsarna på 2fab.se
  Köper ni en påse hjälper ni även oss att hjälpa Läkare Utan Gränser, hur bra är inte det? 😀

 3. Shit alltså, bobby är så jävla äcklig. han ser så sjukt gay ut (vet att han är gay) men ändå.

 4. Så jävla sjukt starkt av dig Dessie, att ljuga om vilken färg man har färgat sitt hår till. Bara för att få fler träffar på sin blogg, undrar varför folk kallar dig för lögnare? Kanske för att du ljuger?! O du, du o bobby bredvid varandra, ser ut som två skyltdockor, så otroligt stela och photoshoppade, ser fan inte klokt ut.

 5. srry dessie, du passade sjukt mycket bättre i brunt nu så ser du bara ut som en i mängden 🙂

 6. Du var fett vacker i brunt hår. men om du trivs bättre i blond.. its up to you gyal!

 7. hahahah jävla mes

 8. http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages/1202991.jpg

  hahaha fan va stor näsa!! de är såhär dessies näsa ser ut egentligen, innan hon redigerar den!!

 9. Trots att du var jätte snygg i brunt, är du super söt i blont!

 10. Töntigt att ljuga om att du är naturligt blond också. Alla vet att du bleker ditt hår. Här finns en fin bild som visar din rätta naturliga hårfärg (för du verkar ju ha glömt den?):

  http://welovetohate.blogg.se/2009/september/utkast-antingen-ar.html#comment

  Ingen platinablond utväxt där inte hahahah 😀

 11. ÅÅÅÅh va bra att du färgade till blont igen! Tro inte på dom som säger att du va finare i brunt för blont är det snyggaste! Alla har brunt hår och de som säger att du ska färga brunt igen osv. säger bara de för att de själva säkert har brunt hår och är avundsjuka! Du är inte ful i brunt hår, det är inte vad jag menar men blont passar dig mycket bättre. Du är så söt. Kram!

 12. OMG! Var kommer den tygpåsen ifrån? Är det den där det står något om PRADA? snälla svara!! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *