Tips på bra blogg!

Brukar ofta få frågan om mina vänner har bloggar, så svar JA!

Mina vänner Cassiana och vikkan har en bra blogg, tänkte om ni behövde lite bloggtips! 😉 Jag som älskar att hitta nya bloggar hade också gärna velat ha det.. Cassiana brukar jag ju umgås rätt ofta med, det vet ni väl?! Dom bloggar varje dag, rätt ofta och ger olika tips och sånt! Jag följer deras blogg DAGLIGEN så att säga, haha!

Det bloggar jag älskar att läsa är mina vänners, sen läser jag ju självklart vissa andra bloggar, som är större, men dom måste jag läsa för att ”hålla koll” liksom, men ibland kollar jag inte dom och sen får jag alltid en chock typ när jag ser i kommentarerna ”Har du sett vad ***** skrivit om dig?!” sååå, måste jag kolla dom bloggarna igen.. *Suck* Haha!

.

http://www.nattstad.se/cassivikkan
.

.HAHA Cassi lyckas aldrig vara still på bild..

17 kommentarer

 1. Frågestund på bloggen 🙂
  Även om ni inte känner mig kan ni ju fråga om råd, tips, mina åsikter osv 🙂 kram på er<3

 2. Kolla in våran superbra blogg! Har nyss haft frågestund så läs svaren! Ställ gärna flera frågor, ovanligt seriöst blogg, hej!

 3. Snygg tjej ju 😀
  Nu börjar folk kalla våldtäkts offer fejk.. Är Micha fejk? Hmm, enligt många har man inte ens blivit våldtagen om man går ut med det. Undrar hur fan man då ska kunna polisanmäla, det är ju fejk om man går ut med det?! HAHA, svenska folket är så otroligt dumma!

  http://aminoffs.se/2012/february/vi-definierar-olika.html

 4. Tycker du borde tipsa om miiin blogg 😀 kolla in iallafall vettja

 5. Har sett dig naken!

  HAHAHHAA…min polare som är grym på allt med datorer att göra visade mig din sencuerade nakenbilden i polen, han lyckades återskapa den helt och hållet. Höll på dö av garv med tanken på hur bra han lyckades och ditt patetiska försöka att dölja! Vill han så skulle han lätt sprida ut din bild på nätet men så omogen är han inte och det är heller inte det han strävar efter. ”kul att kunna bara”- är de svar jag får när jag frågar varför han lär sig allt detta… Det jag vill komma till är att tänk flera gånger innan du bara lägger upp, det finns folk som han som kan bemästra men inte ha samma moral och etik som han utan enbart bara jävlas med folks privatliv!

 6. Kolla gärna min blogg =)

 7. bloggen verkar vara bra! 🙂 kommer dock inte följa den..

 8. Mer av sånt här att folk tipsar om bra bloggar=)Jag Älskar att hitta också nya bra bloggar sen ser man att vilka man fastnar för och följer. Alla har ju sin egen stil vad man tycker om att läsa om.

  Love your blog Vackra Dessie <3

  Kramar
  maria

 9. Hej Dessie!

  Skulle du kunna lägga upp en video eller bilder och förklara i olika steg hur du sminkade dig på den sista bilden? Gärna också säga var produkterna kommer ifrån! Får aldrig till min ögonskugga men dina var jättebra 🙂

  Tack för världen bästa blogg, all lycka till dig och mannen <3

 10. Gud vad fina dem var! ^-^

  kika gärna in på min blogg! buruberi.webblogg.se

 11. Snygga smala brudar på bilden!!

 12. Ett ämne som jag tog upp:
  Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnans sexualdrift skiljer sig så mycket.

  Ganska sunt egentligen..

 13. skulle vara jätte kul om du kollade in min blogg! 🙂 http://www.linanhs.blogg.se

 14. toaklotter.se

  Upptäck http://www.toaklotter.se , klotter när det är som roligast!

 15. Hej! Det skulle göra min och mins kompis dag om du kunde reklamera våran modeblogg (som heter Style by Agency) på din blogg 🙂 stylebyagency.tumblr.com Den handlar som sagt om det senaste modet och dem senaste mode nyheterna 🙂 CHECK IT OUT PLEASE!!! 😀

  Kram!

 16. Vill gå ner 10kg! Behöver peppaaaas!!!!

 17. hur kan du va blond på alla bilder paow lägger upp på dig?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *