God morgon!

.

Söndag!

Idag är det ju en ”chill-dag” dvs söndag, då man ska ta hand om sig själv osv.. + Att det är ju perfekt för mig för jag känner mig lite sjuk just nu, har hostat hela natten och har ett tryck i huvudet.. 🙁 Synd om mig! Haha.. Blir alltid sån när jag är sjuk, jag brukar ligga och tycka synd om mig själv då! Haha blir inte ni också så..? Man behöver omsorg typ!

.

.

Vet ej om det finns några planer för idag..? Kan ju vara rätt skönt att bara ligga hemma, dock så med tanke på att jag hade en sån dag igår så är jag lite uttråkad så får se hur jag gör idag! Vad ska ni göra..?


Jag är inte bakis idag iaf, skönt! Är det här NI just nu för annan del..? 😉 Haha! True.. Sanningarna som man måste få lida med dagen efter, typ som fylle-sms.. Det är ju det värsta! Håller ni inte med mig..?  Sms som ”Får jag sova hos dig” till killen man tycker om men annars inte pallar ”hunda”efter, sen när man är full så kommer alla sms fram, och man skiter i vilken pinsam jävel man än är haha! Åångest, har ni varit med om det…?

36 kommentarer

 1. God morgon 🙂

 2. haha tycker oxå lite synd om mig själv när jag e sjuk^^

  KRAM

 3. Du har så himla fin header måste bara säga det ! 😀 Och besök gärna också min mode/skönhets/vardagsblogg som driv av mig en 14 snart 15årig tjej 😉

 4. Krya på dig och hoppas du mår bättre snart… drick mycket vatten så ska du se att du blir frisk snart. 🙂

  ”Vad var det vi såg tro!?” Gå gärna in på min blogg och läs inlägget. Hade varit roligt om du/ni ville kommentera mitt inlägg och berätta om ni oxå varit med om något övernaturligt någon gång.

  Önskar alla en fin söndag!

 5. Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 😀

  Kolla in min blogg och kommentera gärna! 🙂

 6. http://rhubarb.webblogg.se/

  BILLIGT PRIS!!
  BILLIGT PRIS!!
  BILLIGT PRIS!!

  SÄLJER BLOGGDESIGNER
  HEADERS
  RSS-IKONER
  OCH MYCKET MER TILL BILLIGT PRIS!!

  BILLIGT PRIS!!
  BILLIGT PRIS!!
  BILLIGT PRIS!!

 7. Hoppas du haft en bra helg 😀

 8. Alla som har bekantat sig med alkohol har nog varit med om fylle-ångest någon gång. Det hör liksom till. Och det är ganska bra för då kanske man dricker lite mindre nästa gång (tanken är ju god iaf).

 9. Fyllesms absolut! Och usch ett pinsamt sådant har jag gjort…och andra saker jag ångrar när jag varit riktigt packad. Men blir inte speciellt bakfull alls som tur är 🙂 Ha en fortsatt skön söndag Dessie och krya på dig! Inte kul att vara sjuk.

 10. dessie du är lika snygg som mej ! 😉

 11. haha känner exakt så idag!
  fyy säger jag bara 😉

 12. Hahah!
  http://alwayssara.blogg.se/ bloggar om mitt liv, shopping, skönhet o.s.v!
  En sthlms brud liv helt enkelt! 🙂

 13. snälla kan du lägga ut bilder från din fjortisperiod ? alltid kul o se 😀

 14. Anmäl dig gärna till dagens blogg och få chansen att ta del utav mina 2000 unika läsare!

  Kram
  http://idas.myshowroom.se

 15. Åh, jag är förkyld jagmee..;S

  Kolla min blogg sötfior?;*
  KRAM
  J O N N A A I M O S O N

 16. GYMNASIET BÖRJAR IMORGON – PANIK! -> MyFace.devote.se

 17. Jag har den ångesten idag från igår, usch! 😮

 18. FRI FRAKT HELA HELGEN!

  FRI FRAKT HELA HELGEN!

  ALLA SKOR 299 KR!

  PHAX BIKINIS, TANDBLEKNING, MINERALSMINK…

 19. Ja det har vi nog alla varit med om, men det är lika hemskt varje gång.

 20. Jo, jag lyckades skriva till killen jag gillade, att jag gillade honom. Som tur var förstod han inte riktigt då jag var lite dålig på att stava, haha. 😉

 21. efter ett långt uppehåll nu under sommaren så kör jag en veckans blogg hos mig 😉 de avgörs nästa söndag då jag utsett en vinnare. klicka bara in på länken nedan och kommentera att du är med 😉
  sen är det bara att vänta 😉
  Lycka till 😀

  HÄR: http://daghjort.blogg.se/2011/august/veckans-blogg.html#comment

 22. Besök & kommentera min blogg. Kram

 23. Hoppas du mår bättre imorgon tjejen! Har du inget för dig så kika gärna in på min blogg. Massa kramar!

 24. Jag är full som ett ägg och mår som en gud. Gills det?

 25. Jag har fått min facebookstatus pimpad av Filip och Fredrik!

  statusforbattraren.se

  kul faktiskt!

 26. kan du lägga upp dom bilderna när du var yngre (fjortisperioden)? lite kul att se vilken stor förändring det har blivit!!! 😀 KRAMAR!!

 27. ALLTSÅ BRAAAA UPPDATERING! NOOOOOOOT!

 28. Är Anagina och Kadidje samma person?? Någon som vet?

 29. Hoppas du kryar på dig, har också blivit smått krasslig med hosta och sånt. Kanske något som går nu? 🙂

 30. ja anagina och Kadidje är samma person 🙂

 31. Har nyss startat en blogg på blogg.se.
  Har än så länge bara gjort 2 inlägg, ni får jättegärna gå in på bloggen och kolla, skriv vad ni vill att jag ska skriva om. eller om ni bara vill veta nåt om mig så berättar jag. det kommer att bi EN sjukt bra blogg när jag väl kommit igång det lovar jag 🙂

  Pusss

 32. Din blogg har blivit så otroligt tråkig… Synd, för jag gillade verkligen att läsa den förut. Grejen är att dina inlägg inte alls tilltalar ögat, dvs tråkiga bilder, för långa, konstigt uppbyggda etc. Innehållet är väl det samma som det alltid har varit, dvs du går på möten, snackar om en hemlig pojkvän och sånt, men det är hur du bygger upp det. Jag har i alla fall slutat läsa din blogg, och om det inte blir någon skillnad så lär jag vara borta för evigt.

 33. haha fett synd :/ /

  >— ninakaninsofiakattsandrapanda.blogg.se DU LÄÄÄSER VIIIISST 😉 <3 ———–<

 34. Joo… Sjukligt pinsamt! Är så lycklig över att jag har mitt på det torra nu med världens vackraste man, inifrån o ut! Honom behöver man inte skämmas inför, haha.

 35. din blogg har blivit riktigt tråkig.. och man märker att du tappar läsare hela tiden.. tråkigt, älskade din blogg förut!

 36. Hello, Im 26 year old girl from Estonia and just wanted to let u know, that u have the most inspireing blog ever. I love it! I love u´r honesty and looks! The way u can be dressed up but also so cosy and no make up. It makes me see, that I am beautiful too, with no make up on – we have similar looks. 😉 Cool is how u love u´r friends and family and it shows. Keep up the good work and don´t let anyone tell u how to write or how to live, to it Dessie style, because u´r the best! 😛

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *