Var tvungen att lösa privat-livet igår..

.
Hej på er!

.

Igår vart det ”Privata-Dessie” – utan bloggning eller något alls, pga privat-saker jag vart tvungen att lösa..

Jag har varit tvungen att fixa lite privata things när jag kom hem.. Iförrgår när jag kom hem, träffade jag Alma och det blev en lugnt ute kväll bara hon&jag satt och pratade om allt! Sen dagen efter när jag mådde sjukt bra och skulle gå till kontoret för att jobba + blogga (För min mobil är ju helt död, så har ingen mobil just nu, så mitt internet funkar ej så jag var tvungen att gå hit och blogga) Så hände det lite privata saker som jag var tvungen att ta itu med, vart jätteledsen igår och orkade inte äta eller någonting.. 🙁 Jag brast ut mitt på kontoret, men alla är så himla underbara här på WeRun Nyheter24, så jag fick hjälp av dem och dem stöttade mig, dock så kan jag inte berätta vad det är som hade hänt eftersom att det är väldigt privat, som handlar om mellan mig och en nära person till mig..  Kunde heller inte berätta för dem jag jobbar med liksom..
.

.
.

.

Vart mycket av priavata mig igår iaf, och jag hade ingen tid till att blogga, jag hoppas att ni förstår mig att ibland så uppstår även problem i mitt liv, som jag måste lösa då ibland, och ibland så kanske jag inte känner någon lust till att blogga, vid dem tillfällerna. Vilket jag inte hade igår, det blir liksom som en kortslutning i huvudet, att man inte vet vad man ska skriva eller säga till någon.

.

Apropå detta, så tycker ni att det är OKEJ att vi som bloggare, som ändå har en uppgift, som ett jobb att blogga – Att blanda in privatlivet och välja att koppla bort bloggen ibland för 1 eller två dagar…? Eller är det ”vårt ansvar” att sätta bloggen i första hand ändå..? Vad tycker ni..?

.

30 kommentarer

 1. Krya på dig i alla fall Dessie! Hoppas det blir bättre så småning om. Kram!

  Med vänliga hälsningar
  17 år och blivande mor åt en son

 2. Jag tkr ni kan blogga ! Om ni är ledsna
  Eller vad som , släng upp ett mode inlägg
  Och då behöver du inte prata om ”privat-dessie”
  Och ni säger att ni behöver semester ibland ?
  Ni har semester hela året , ni kan åka
  Utomlands , ni kan göra vad ni vill hela tiden
  Bara ni skriver om det , ni är så jäklans
  Bortskämmda som tjänar pengar på att jag
  Lägger ner tid på att läsa , men måste
  Säga att jag inte kommer sluta än på ett tag
  För det är ju intressant att läsa 😉
  Fortsätt kämpa och strunta i ”privat-dessie”
  Gillar din blogg väldigt mycket !

 3. nej ni måste blogga hela tiden.

 4. Jag tycker absolut inte att du måste blogga hela hela tiden, men å andra sidan så anser jag inte att en blogg är ett jobb heller.

  MEN om du nu tycker att din blogg är ett jobb, då tycker jag också att du ska blogga även när du kanske inte vill också. För så gör vi andra med riktiga jobb/skola/osv, vi är inte hemma bara för att vi har en svacka en dag, för så kan man bara inte göra.

 5. Nrä är det kämpigt privat så tycker jag att man ska få ta en ledig dag. men däremot så tycker jag att man kan skriva att man tar en dag ”ledigt” om man nu anser att blogga är ett fulltidsjobb i vanliga fall 🙂 men det är väl klart att man inte ska kännas sig tvingad och skriva ifall det har hänt svåra privata saker, men som sagt då tycker jag att man kan meddela det 🙂

  hoppas att allt löser! 🙂

 6. Var det privat eller? Uppfattade inte riktigt det

 7. Jag tycker självklart att man ska få ta ledigt en dag! 🙂

 8. Bloggning kan du INTE ta ledigt ifrÅn! Om du mår dåligt osv. får du väll slänga upp något smink/mode/vikt/inneställen i sthm osv!!Du kan inte bara ”ta ledigt” en dag! Ni har ju semester året om nästa ni kan åka utomlands nästan när ni vill! Berätta om dina känslor utan och säga för mycket! DU MÅSTE ALLTID BLOGGA HUR DU ÄN MÅR!!

 9. Jag tycker det är helt okej att ta en paus från bloggen ibland! Herregud, man måste ju få ha ett privatliv också och inte bara tänka på bloggen. Även om det såklart inte är kul när en blogg man följer inte uppdaterar…men de som bloggar (jag själv t.ex) vet hur jobbigt det kan vara ibland att blogga jämt och ständigt, även om det såklart är roligt.

  Så jag tycker det är okej att du tar en paus ibland, bara du fortsätter blogga som vanligt sen! 🙂

 10. att blogga är ditt jobb , och om någon med ett ”vanligt jobb” skulle få problem hemma, eller om något allvarligt skulle hända så är det ju klart att man ska få en eller två dagar ledigt för att reda ut saker och ting och försöka må bättre !

 11. självklart får ni bloggare ta 1 – 2 dagar off
  de händer alltid saker i ens liv , ibland bra ibland dåliga
  man är ju mänsklig.
  hoppas de blir bättre <3

 12. Ser inte din blogg som ett heltidsjobb.. Kenza och blondinbella ser jag mer som att de jobbar, pga av att de har så mycket utanför själva skrivandet som klädkollektioner m.m.. Men fortfarande kan dom ta semester i princip anytime, vissa har det allt bra! Men som någon annan redan sagt, om du nu själv ser din blogg som ett riktigt jobb, som du verkar göra, så bör du blogga även på jobbiga dagar, för vi andra går till skolan/jobbet även om det hänt något jobbigt i privatlivet, kanske inte ifall någon dött eller dylikt, men ja.
  Själv bryr jag mig inte direkt ifall du inte bloggar under en dag, finns andra bloggar för mig att läsa då! Men istället för att lägga upp ett sånt här inlägg ”Det har hänt något privat, därför bloggade jag inte, något privat har hänt, det hände något privat igår så kunde inte blogga, jag orkade inte blogga igår för var tvungen att ta i tu med privata saker..blabla” så hade du ju igår kunnat slänga in något vanligt modeinlägg eller så för att slippa förklara dig så mycket idag! Doock så bryr inte jag mig så mycket som sagt, men du har säkert många små 13-åriga fans som sitter vid sina datorer hela dagarna och väntar på nya inlägg från dig 🙂

 13. Förstår inte ens varför du ska be om ursäkt? Vill du blogga så gör du det, annars struntar du i det….eller? Ävven om det är ett ”jobb” så har man väl rätt att vara ledig en dag eller?
  Inget har rätt att kräva något utav dig. Hoppas du mår bättre idag i alla fall 🙂

 14. Bloggare är människor och det betyder inte att man måste sätta bloggen i första hand utan klart man måste fixa sitt privatliv och kan vara borta från bloggen ett par dagar. Sen kommer du ju tillbaka och gör succé 🙂 Blogga är ett intresse, inte en livsstil! Du är grym Dessie! Kram

 15. det finns dem som säger att ”det är din uppgift att blogg även fast du mår dåligt för det är ditt jobb. man tar inte ledigt en dag från jobb/skola för att man har en dålig dag”. okej, men om vi säger såhär, det är lördag och on har problem med sitt privata liv, är det då okej att inte blogg? eftersom vi andra människor som jobbar och går i skolan är lediga då?
  Jag tycker inte att det är konstigt! Dessie har en bra blogg, skriver vad hon vill och när hon känner för det! PUSS

 16. ”Turken skriver:
  19 augusti, 2011 kl 11:45

  Var det privat eller? Uppfattade inte riktigt det”

  ahahahhaha fan va skön

 17. Det beror väl på hur man ser det. Ser du bloggen som ditt jobb så tycker jag att det är rätt självklart.. Stannar man hemma från jobbet för att man har en dålig dag/privata problem? i 9 falla av 10 är svaret nej. Det är fan knappt så att man kan ta ledigt om man ska på begravning på vissa arbetsplatser haha.
  Ser du det mer som…en hobby så är det väl skitsamma om du struntar i bloggen en dag eller två.

 18. självklart ska ni, liksom på alla andra arbetsplatser kunna ta ledigt nån dag.

 19. japp, såklart ni ska få ledigt nån dag o det hände ju privata grejer igår som du inte kan ta upp här i bloggen, som alla måste förstå..

 20. Känner du inte för att blogga så gör ej det

 21. Intressant att du på alla bilder utlandsbilder har din förlovningsring på ANDRA handen. =)

  Är det för att kunna ragga eller är det slut?

  Så som du ränt runt den här sommaren utan honom antar jag att det är slut.

  Men det kommer du väl inte erkänna än på ett tag.

  Och du, LÄR DIG SKILJA PÅ DE OCH DEM!!!!!

 22. Jag tyce absolut att du ska få ledigt! Ni bloggare ska inte blogga bara för att serva personer som är beroende av era bloggar! Ni är också människor och förkänar lite luft ibland. Jag menar ju, bloggpauser finns ju där för en anledning! Ni ska kunna ta en tid för att reda ut privatasaker. Visst är det roligt att läsa om personers liv men det är era bloggar och ni borde få betämma över dom, inte era läsare!
  Hoppas det blir bättre med dig, ta hand om dig!

 23. Det är inte ert ansvar att uppdatera när ni går igenom jobbiga saker. Det är ju DIN blogg och DITT liv och gillar ingen att du tar paus så ska nog DEN ta paus från DIN blogg.. 😉 Haha, hoppas du mår bättre nu 🙂

 24. Jag tycker det är helt okej att du tar ledigt några dagar. Du är ju fortfarande en människa och har ett eget privatliv! 🙂
  Du kanske inte kan sluta skriva i flera veckor men några dagar tycker jag inte gör någonting alls. 🙂
  Kram

 25. Men snälla du, om det är så hemska privata saker som hänt, skriv inte ut det då? 50 % av läsarna blir nyfikna och vill veta, 50 % skiter fullständigt i vad som hänt eller om det hänt nått och det blir bara töntigt att skriva det flera gånger, kaka på kaka liksom.

 26. Jag ville bara berätta att jag är med och tävlar om ett mineralsmink-kit hos Helen på hiilen.blogg.se (check her out!) åt min underbara sambo!
  /Tommy

 27. Jag hade exakt en sån dag idag. Jag var också tvungen att reda ut saker i mitt privat liv och då blir allt kortslutning, man känner varken för att äta, sova eller göra någonting än att reda ut den här grejen. Så jag förstår precis vad du menar!

  Älskar dig blogg <3

 28. Hahahahaha eller hur, du glömde nog skriva att det var privat!

 29. enligt mig är det självklart att man kan ta ledigt eller så en eller två dagar om det är något privat och väldigt jobbigt som har hänt! 🙂

 30. ett jobb är ett jobb, klart man ska ta en dag off eller två om man mår skit. man jobbar ju knappt när ex ett dödsfall inträffat i ens familj. ja var ledig ifrån ett jobb max en vecka, för chefen ville de, då min mamma hade dött.. så chilla när du behöver, när de händer privata saker…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *