Varför tar alltid folk allt pa sina skitbloggar..?

.

Haha gud jag är sa himla trött pa människor som vill ta allt pa sina jävla bloggar! Jag fattar inte grejen med det..? Vad ar det folk inte förstar med att man kan prata i telefon, smsa eller vad fan som helst…? Man maste inte ta det via sin blogg, framför andra människor för att försöka nedvärdera en annan person..? Vinner man ens nagot själv pa det..? 😕

.

Fattar inte vad folk verkar tro att det är en ”grej” att hänga ut andra – I kris om att föröka starta bloggbrak. 😕 Jag tror faktiskt att dem tjejorna som försöker hänga ut andra tjejer, bara visar sig själv som svartsjuka och att dem bryr sig väldigt mycket om nagon annans liv. Varför orkar man lägga den energin pa nagon annan, ”Om man inte bryr sig” ? En tjejkompis vart nyss uthängd, och ja det är ju lite det jag pratar om.. Hur orkar man? 🙂  Känns väldigt trakigt att folk ska tro att det är ballt att hänga ut nagon annan, för att sprida iväg nagot..?

.
 

 

 
Haha fast jag ska väl inte säga sa mycket som varit kung pa bloggbrak med Paulina haha.. 🙂 Men det var ju ett tag sen. Sokte pa google pa bloggbrak och det ända bilderna som kom fram var pa oss haha!  Ska btw nog forsoka traffa Paulina nu nar vi bada ar i Spanien, (Ser du detta Paulinis, call me!) Vi fyllesmsa ju inatt ganska rejalt haha..

 

.

Nog om det nu..? 😉 Datan jag sitter inne pa har ingen minneskort läsre, vilket jag irriterar mig sjukt mycket pa men vi ska strax dra och äta pa nagot nice hotell som har internet, sa da tar jag med datan och bloggar där!
.
.

 

10 kommentarer

 1. Hej dess! <3 vad heter den där Mascaran som typ är osynlig… <33 det är typ ingen färg, den bara förlänger ögonfransarna! 😀 Jag vill verkligen ha en sån! Vart köpte du den från? Vad heter den? 😀 <33 väldigt tacksam för svar!

 2. Wow…Coooolt asså. Va köper du ditt smink?

  Mvh
  BENGT 57 år

 3. hjälpa mig bestämma vigselring?

 4. asså, bara jag som tänker på att ibland kan hon inte skriva med åäö ibland ibland gör hon det? fail…

 5. Vad skoj det skulle vara om du och Paow blev kompisar igen, nu när ni båda mognat 🙂 Och håller med dig i det där att varför ska man hänga ut andra på sin blogg för att sen skriva ”ja alltså egentligen bryr jag mig ju inte om henne hon är så…”? Alltså bryr man sig inte om någon varför lägger man då sin energi på den personen genom att skriva ett inlägg om den? Det där var bra sagt Dessie!

 6. ASSÅ DESSIE det är jätteroligt att du och Paulina blir vänner nu,
  kanske blir ni tom bästavänner snart igen?! Fatta vilket lyft era bloggar skulle få då, och roligt för eran skull också 🙂
  KRAM!

 7. antar att de är alma och annie du menar?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *