Fyll


TJA TJA!;)

Fylleinlägg.. Eller nja, börjar nyktra till nu faktiskt! Har ätit på donken idag… Ångest! Blev fyllekäk där.. Vet inte direkt om jag ska ha ångest eller inte, eftersom att jag har märkt nu att jag är ganska liten, MEN jag får ångest eftersom att jag har typ följt en sorts diet sen jag var i Polen (Vilket är ca 3 månader sen..?)

MEN MEN… MEN MEN!!

Mår illa.. Är FÖR mätt! Men ändå vill jag äta mer;) Skojja.. Eller? Nej, men jag är jättemätt! Men damn det var gott med donken, vet inte hur länge sen det var jag åt något onyttigt som pizza, donken, taco bar osv. Så idag har det varit en riktigt onyttig dag, har både ätit donken och godis idag (!?) Men, som om det skulle bli någon skillnad..? Hehe, Så tänk om i morrn när jag vaknar så har jag gått upp 4 kg, jag ba ”VAFAN, ALL JÄKLA BANTING I ONÖDAN!!” Haha, nejdå! Får vi hoppas.. Men nu ska jag iallfall sova, btw.. Jäkla mycket MEN det blev i det här inlägget;) Men vi hörs imorrn iallfall så berättar jag vad jag har gjort ikväll och lägger in bilder från kvällen;) Nu får ni helt enkelt nöja er med en enkel bild på mig och Alma från idag (endast!!)

PUSS!!Bild från Ikväll! Jag och Alma BÄSTAVÄN!

63 kommentarer

 1. söt du är!

 2. heej! var har du köpt din rosa/gråa tröja? bikbok eller gina? jag ska inte köpa den men behöver den till ett skolarbete då vi jobbar med kläder och ekonomi!
  skulle va jättesnällt om du svara på detta, för du e trots allt världen sötaste, bästaste, snällaste bloggare!!

 3. Viiiiiiickxan

  okej dessie, en sak bara.. har du tänkt på att du går upp i vikt av att du äter onyttigt och dricker mycket?? .. det räcker inte precis med att du dricker såndära naturdiet dryck i en vecka:P.. det du isåfall gått ner under den veckan, kommer du gå upp igen och mer därtill!!.. kör på något smart om du ska hålla på som du gör.. och inte dricka som en alkis fjortis. Du är säkert mognare än så, hoppas jag iallafall. Annars tycker jag fan synd om dig på riktigt.

 4. Om du klarat hålla diet i tre månader så förtjänade du en belöning idag 😀

 5. fyfan va fula , HAHAHAHA grymt fula menar jag då.
  jag tror dina föräldrar dricker vah ?
  för dom tar inte hand om dej , du har inget liv , du bor i en svinstia och dina föräldrar knarkar

 6. Schteekarn med grön Jacka på donken slussen

  Fan vad taskigt av dig att hacka ner på min kompis!
  han e faan förälskad i dig å du krossade hans hjärta din elaking!
  Du är DUM!
  (i huvudet)
  Din jacka var jävligt ful den med!
  Du saknar smak din lilla sosse!

 7. nollybolly

  Hur gammal är Alma? 🙂

 8. sök hjälp, du har fan ätstörning

 9. Hello.This article was really interesting, especially because I was looking for thoughts on this matter last Monday.

 10. Just about all of what you say happens to be astonishingly precise and it makes me ponder why I had not looked at this in this light previously. This particular article truly did switch the light on for me personally as far as this topic goes. But there is actually 1 point I am not too comfy with and whilst I attempt to reconcile that with the main idea of the point, permit me see just what the rest of the subscribers have to say.Very well done.

 11. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. appreciate it

 12. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 13. You made some first rate factors there. I regarded on the web for the difficulty and found most people will go along with with your website.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *