Dissar/gillar lista

Killar med tofs. Jag har sagt det förut, men ÅH OM jag blir tänd! Mjaou, kan inte sluta älska killar med tofs! Fortsätt med korta tofsar killar, it turns me on.. 😉

Min blogg. Det visste väl ni inte? Så hade lite lust att skryta lite! Jag älskar min blogg med mina 25,000 läsare och alla komentarer jag får! Jag är så populär, älskar uppmärksamheten jag får när jag går på fester. All eyes on me!

Bruna ögon/linser till blondiner. Det är så snyggt med bruna ögon på oss blondin brudar, man ser lite Natasha Perye varning ut! Desutom så ser ögonen större ut, så jävla fint!

Iskall öl på stranden! Jag älskar att sitta och sola i värmen med iskall öl, det är så jävla stek! Finns inget underbarare!

Seriösa killar som söker seriösa förhållanden. Jag hatar omogna players, come on!? Jag söker seriöst, och jag älskar killar som tar allting på ett moget sätt och kan ställa upp för en även fast man bråkar! Ni som har seriösa förhållande som hållt 1 + Go for it!

Låga klackskor. Come on, ser så jävla fult ut!?

Tjejer som går runt med jeans och en vanlig munktröja. No stil!? Det är så jävla fult! Hur trash kan man bli!? Hatar när små brudar eller folk i min ålder till&med går runt med jeans och munktröja..!? Väx upp, det är så jävla trash!

Gubbar som köper ut dricka till små tonåringar. Finns det inget bättre sätt än att gamla gubbar ska köpa ut dricka till små tonåringar!? Jag dricker också, men får drinkar gratis always! Hatar när små fjortisarna sitter ute med en vodka som gubbarna sålt, och blir packade som f*n och spyr som in i helvete! Gubbarna borde få fängelse, gör något åt saken dumma poliser!?

129 kommentarer

 1. Vafan jag brukar ha munktröja och jeans!
  De är inge fel på de man kanske inte orkar ha nå annat för att de e skönt å så! + de e jäwligt snyggt!
  suck

  + killar med tofs haha

 2. miss pink

  Hur kan du skriva på dissa listan "folk som köper ut till minderåriga" och på din gilla lusta "En iskall ÖL på sommaren" det går inte riktigt ihop i mitt huvud. Med tanke på att på är minderårig

 3. Okeeej, första gången jag kan hålla med dig. Tycker det ovan stämmer ganska bra. (;

 4. hur fan ork man skriva så in i helvete om absolut ingenting… å sånthär gör folk pengar på! jävla samhälle

 5. blont hår och bruna ögon är ritkigt snyggt ja! 🙂

 6. hahaha omoget och gå runt med munktröja? heh ok

 7. Jeans och munktröja? Jag brukar ha det, alla vill inte gå runt som du i hor-kläder…

 8. Venderett

  En enfaldig slampa som du associerar jag med real trash. Du är en parodi på ett dåligt skämt och det tragiska är att du inte verkar veta om att du är en fjortis till alla punkter.

 9. Hej desiree, en kompis på jobbet tipsade om bloggen, hon sa den va bra.. Jag tycker tvärtom! Jag tycker snarare att de "dumma" poliserna ska ta dej för du är så enormt ful 😛 Plus att min dotter på 14 år brukar ha jeans om munkis?! haha, vad tycker din mamma om att du skirver sånt här.

 10. HAHAHAAHHA VAD I HELVETE ?
  mer än halva jordens befolkning går ju förfan runt i jeans och en munktröja .. vad är de som är såå trashigt med de då? visst du kanske tkr såna som har de ''saknar stil'', men du ska veta lilla dessie
  JAG tycker du saknar stil 😀 går runt med samma jävla fjortis kläder varje dag? ojoj

 11. jennifer / jallie

  du gjorde också så för inte så många år sen? 🙂

 12. om due vill ha mer läsare kanske du ska ta å fundera på att lägga upp mer inlägg !!

 13. hahaha, det är så man börjar skratta, du är patetisk.

 14. Väx upp? ser inget fel med att använda en tjocktröja.. skulle mer säga att din rosa mjukisdräkt som du går runt med i stan och en bulle på huvudet representerar väx upp!

 15. en tjej måste kunna gå runt i munkjacka och jeans, eftersom att de är dem skönaste plaggen som finns 😀 hur snygg tror du du är när tuttarna hoppar ur och du bara får dåliga rykten om dig när du klär dig så illa? väx upp tjejen. världen är inte alltid som du vill ha den. pluss att din trashiga stil är den fulast som jag vet och ALLA jag någonsin snackat med, kom tilbaka när du ser ut som Blondin Bella eller Kenza…..

 16. ååh, du e så smart dessie! du säger att poliserna ska vakna och ingripa när tonåringar dricker alkohol som de köpt av gubbar. Vad är det för skillnad när du dricker? Du bashar poliser för att de inte sköter sitt jobb.. Men om dom nu skulle göra det så skulle de gripa dig, för innehav av alkohol. det gör fan ingen skillnad om du får dom gratis( som antagligen inte stämer) eller om man köper… gå i skolan och kom sen tillbaks med lite konstrukriva argument ditt pucko..

 17. fin diss där du !
  men vet du som är så jävla trash ?
  att ha leggings på sig varje dag

 18. du dissar folk som gillar att klä sig bekvämt… om man har olika strumpor, tyder inte det på att man är rättså bekväm av sig också, jag menar ananrs hadem an väl orkat hitta två som passar?

 19. Har du någonsin tänkt vilken dubbelmoral du kör med? Du dissar nu folk (flickor) som klär sig i Jeans och Munk-tröjor. Om du kikar bland dina bilder i bloggen kommer du hitta att du själv bär sådana kläder ibland. Lika dissade du förut "trasiga jeans" och ändå bär du dom själv.

  Du är inte så stor eller cool som du själv anser. Landa med fötterna på jorden du med.

 20. Det är väl ingen som pallar klä upp sig seriöst mycket när man bara ska till skolan?, oj juste glömde att lilla dessie inte går i skolan, to bad for you! munktröja o jeans is the shit! HAHAHAH!

 21. Vill du läsa en sexblogg som skiljer sig från mängden?
  Titta in!

 22. FUCK YOU!!!

 23. du totaldissar dig själv?

 24. Håller med dig om låga klackskor, man ser dem överallt på runways i vår och jag fattar inte varför de försöker införa det. Detsamma om clogs. Uek.

  xoxo

  //TCS

 25. Men lilla Dessie. om de e nåt som e trash så e de väl dina äckliga slampkläder, o inte normala plagg som jean o hoodie!? Själv ser du ut som en mini ho ra, så klaga inte på folk som faktiskt ser normala ut.
  btw, killar me tofs? eeew

 26. Hahaha ja man man vet ju inte om man ska skratta eller grata nar man laser dina lojligheter. Usch.

 27. Ifall tjejer vill ha jeans&hoodies, är det ju fan inget fel med det, vad som DOCK ÄR FEL, är när wannabes som du, försöker leka "vuxen" och ta allting så jävla överdrivet långt. Vet du vad? Väx upp.

 28. Jävla tönt. Det finns bara en person som borde växa upp här. Det är DU. Sluta tro att du klär dig så jäkla bra, för det gör du INTE.

 29. Visst, klaga på över 50 000 personers klädstil. Men det är du som har-om nååågot- en trashig stil! 😮

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *