Bilder från i sommras

ÅH, SER DET INTE HÄRLIGT UT!?


Jag precis innan badet, sexig!


Jag älskar att skratta!


Mjaou!


Är man inte sexig när man sitter ner? Mjaou!

337 kommentarer

 1. Så brun du var!

 2. ajdå dessie.. vad har hänt nu? har en elefant ätit upp din dator kanske?.. hm

 3. SEXY ASSSS haru iaf! ;D

 4. hahahaha, var det inte du som dissade folk som stod och putade med röven när dom inte hade någon?
  tydligt att du dissade dig själv då 🙂

 5. Självrespekt, någon..??

 6. HAHA! asså dessie.
  du kommer att förlora alla dina läsare snart.
  du tar ju liksom paus när det passar?
  du har inte uppdaterart på 1&en halv dag.
  det är inte bra för en storbloggare,
  skärp dig!

 7. Jag har Dubbel D kupa och stor rumpa och supertight mage helt naturligt 😀 lucky me 😉 jag behöver inga inlägg som dessie.

 8. Det finns något som heter uppdatera!

 9. TÄVLING I BLOGGEN SENARE IDAG PÅ DAGEN .. SÅ HÅLL UTKIK MINA VÄNNER 🙂 PUSSSSSSSSSSSSSS

 10. uppdatera..

 11. Vart är du? :O:O

 12. åh jag längtar till sommarn 😀

 13. Så jävla fucking sjukt. Jag drömde om du i natt, du skulle tattuera min arm där det skulle stå mitt namn och min dotters födelsedatum, FY vad fult det blev!

  ETT TIPS! BLI INTE TATTUERARE!

 14. Fattar inte att du kan vara en av sveriges största bloggerska, när du inte uppdaterar…

 15. din uppdatering suger.

 16. gissa bloggaren på min blogggg!

 17. äckliga slampa. skaffa dig ett liv!!

 18. VAR HAR DU TAGIT VÄGEN NÅGONSTANS???
  du aldrig bli så stor som du vill bli om du har en sån här kass uppdatering!

 19. Hej Dessie! Loggade in på facebook imorse och såg en tjej som liknade dig på sina kort. Jag är inte säker men det ser ut som hon tagit dina kort och publicerat i sin bildmapp. Hon heter iallafall Madde Lunström och ska föreställa sig bo i Norrköping. Jag har blivit utsatt för detta och tycker inte det är svinkul, så tänkte bara att du kanske ville veta det. Om det inte stämmer så ber jag om ursäkt 🙂 Ha det bra tjejen.

 20. vill du ha dina läsare kvar så kanske du ska börja uppdatera bättre!

 21. Skriver hon så ahtar ni henne för att hon skriver och skriver hon inte så hatar ni henne för att hon inte skriver. Hur ska ni ha det?

 22. Fett skönt att ta en paus från bloggen, kan tänka mig att ingen orkar blogga jämt.

 23. blogga oftare :S?

 24. men förihelevet vad sur jag blir!!! ni som klagar på att hon har små bröst kan bara tagga!! asså det var ju fan i sommras! vadå ''vart har dina bröst tagit vägen ?'' vafan det var ju ett tag´sen dom dära bilderna! och hennes kanske har växt!! bara föra attt ni är små canser barn där aldrig bröster växer asåå guud!!!

  pusspuss dessii!

 25. Himla skönt det skulle vara med sol och Sommar 😀

 26. man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan man va?…Här kan

 27. ta det lugnt stumpan, brösten växer när du blir äldre 😉

 28. När ska du uppdatera då??

 29. herregud vilka komentarer du får av alla, jag blir fasiken arg när jag läser dessa då dom klankar ner på din kropp.. men som sagt folk är avundsjuka och hittar alltid något att klaga på.
  du är iaf jätte fin tjej och ska vara nöjd med din kropp till hundra! 🙂
  kramar

 30. AHHAHAHHAHA hoppas att du dött! HALELULIJJJJJA

 31. vad hände med ballie? var är hon nu och varför umgås du aldrig med henne?

 32. Fredhäll va? Jag bjöd dig och din vän på cigg där, va sjukt att det var du, hade ingen aning om det haha!

 33. OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG!
  AND BTW: OMG!

 34. OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG!

 35. hej tjockis, asså vafan äter du?:S me din längd å din ålder borde du inte va så tjock, bara ett tips. mvh den snälla killen från söder:)

 36. Hursomhelst så har hon inte idealkroppen. Lura inte er själva alla vet att det är stora bröst, stor rumpa och smal midja som är idealet för tjejer-timglasform alltså. Tror ni verkligen att en kille skulle tända på en tjej utan former? Då är det ju som att tända på en kille 😮 men iaf inget fel på Dessies kropp den är fin den med 🙂

 37. Hur blir du så jävla brun :O ? 😀 <3333

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *