Mina dieter, you know..!

Har ni sett min nya diet som jag börjat med..? 2 skålar/dag

72 kommentarer

 1. "Diet"???? Det där, som dina andra idiotiska försök till dieter, är inget annat än en ensidig kost som kommer att döda dig om du kör den för länge. Vet att du provocerar men det är så dumt så man blir ju förundrad….sopa.

 2. den är full av socker pantade blondin!!! 😉 och äta glass? skit bra really!! fuck U

 3. Du är nu anmäld till Skatteverket!!

 4. dessie fans

  du behöver inte diet , för du ee redan sma , snygg , fin osv<33

 5. FAIL. det är ju typ mer socker i flingor än i allt annat? hahah.

 6. det där innehåller väldigt mkt socker och det blir man inte smal av, ät musli ist:) med fruktbitar i, inte torkad dock för dom är det socker på. du måste dock ta vitamintillskott och sånt om du äter så lite. lycka till XD

 7. Idiotiska små fjortisar är vad ni är

  Man blir smal av ett kalorieunderskott, vilket Desire kommer ligga på om hon endast äter 2 skål flingor per dag.

  Ni som säger "hahhaa asmycket socker i flingor du kommer inte gå ner i vikt" är fullständigt dumma i huvudet. Avlid

 8. De där är varken goda eller nyttiga… Alla flingor är skit.

 9. du emilia eller vad d hette.. e du helt blåst? Jag menar tror du själv på att dom låter flingorna ligga i bensin? Hahaha det är ju patetiskt!

  Då hade nog GANSKA många varit döda nu med tanke på att bensin är giftigt och man dör om man får i sig det och att det är VÄLDIGT många som äter dom flingorna.. Så NEJ, flingorna ligger INTE i bensin…

  ne för jag har ju inte varit med där dom gör flingorna och kollat heller? tror du jag hade skrivit det om jag inte hade vetat det? så vem är det som är dum i huvudet? klart det inte ligger kvar fem liter bensin på dom, tror du det eller?

 10. hahaha du och dina jävla dieter, skrattar varenda gång.

 11. Jag säger bara en sak, fett synd om dej lilla gumman!

  Jag säger bara en sak, fett synd om dej lilla gumman!

  Jag säger bara en sak, fett synd om dej lilla gumman!

  Jag säger bara en sak, fett synd om dej lilla gumman!

  Jag säger bara en sak, fett synd om dej lilla gumman!

  Jag säger bara en sak, fett synd om dej lilla gumman!

  Jag säger bara en sak, fett synd om dej lilla gumman!

 12. Kul liv… Du lever bara en gång, njut av livet. Jag menar inte att du ska äta skräpmat utan hellre 3-5 nyttiga mål mat om dagen det mår du mycket bättre av och håller vikten och det är så mycket godare än flingor… Jag skulle inte vilja leva mitt liv på flingor… Hur tänker du männsíska? Du är redan jävligt smal. Du måste ju ha en stor ätstörning…

 13. DU ÄR JU KONSTIH hihi

 14. Ett tips för att få den perfekta kroppen i sommar..
  ät fett ena dagen GI mat andra dagen så håller du på så då lurar du kroppen och går ner i vikt med träning på det blir man perfekt. 😉

 15. För mig är det redan för sent och det går inte att komma ur.. men snälla, börja inte med sånt sluta när du väl kan.. Jag har legat på sjukhus i hela min tonår och det är inget liv…. Snälla ät normalt och rör på dig istället… äter man två gånger per dag så tror ju kroppen bara att man befinner sig i svält och tar därför till sig allt när du väl äter plus att man blir jätte trött och nere och a,, det är jätte jobbigt att inte äta.. Som sagt kan inte jag ta mig ur det och JAG kan inte ta till mig något av det jag just skrev.. Men du som fortfarande kan ändra dig.. Snälla sluta.. Och ignorera inte bara denna kommentaren, utan ta till dig den och svara gärna.. Jag tycker iaf att du är jätte fin!<3

 16. Hahahahahaha asså alla idioter som skriver att det är mycket socker i domdär är ju helt blåsta. Ni dissar ju bara er själva. Det är bara EN LITEN MÄNGD druvsocker och inte alls mycket fett… Dock är dem inte bra att äta bara

 17. HAHAHAHHAHHAHAHAHH! som om du kmr att klara det??? Hur blev det med dieten " en naturdietyoghurtgrejen ( vet inte vad det heter;)) och en frukt????
  klarade du att hålla det till sommaren som du sa?
  näe….ä
  dessutom snackade du om att anorexi o bulemi var hemskt blabla…jag du har själv sagt att du har haft bulemi så JÄVLA DUBBELMORAL

 18. Tror du det är bra någonstans? NEJ! Bättre att äta som en vanlig människa!

 19. äter du bara det?

 20. tycker verkligen synd om dej, om nån slår dej kmr du att knäckas totalt. du äter väll nåt mer än 2 skålar flingor?

 21. HAHAH. din lilla korkade sak, bara så du vet det så kmr du INTE gå ner av det;
  orsak 1: du dricker så jäääävla mkt, och det finns så sjukt mkt kalorier och sånt i alkohol, så då kmr du gå upp, såå sluta dricka så sjukt mkt, och du tränar ju inget, så tja, du kmr bara gå upp i vikt istället för ner.
  & du skulle precis ut & äta glass? hmmm…. 😉
  och DUBBELMORAL säger jag bara, du skrev att anorexia och bulimi är sååå hemskt, och för ett tag sen skrev du att du har haft det, hmmmm… :s

  så Good Luck säger jag bara, du kommer kunna hålla dig i vaddå, MAX några veckor. 🙂

  KISSIES….. idiot.. 😉

 22. åh guuuuuuuuuuuuud!
  dina fucking DIETER är så komiska, du vet det väl?
  varje ny diet är mer idiotisk än den andra… bara så du vet, och lycka till, du kommer inte kunna klara dig på samma sak till sommaren.
  ibland förstår man varför du är så blond, du måste vara lika blond i hjärnan som ditt hår är.
  thihi. korkade människa. 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *