God morgon pudding!

Det är jättefint väder ute, UT I SOLEN MED ER!!

Det ska jag iallfall;) Ska iväg med Alma och min nya moppe, ni har ju inte sett den än! Men ni såg kanske min P-böter..? Första dagen jag fick min moppe så fixar jag böter.. Så jäkla lyckat! Men vi ska iallfall strax ut i solen och äta glass vid gamla stan, mysigt va? ;)

Alma och jag just nu! Btw, vad ska ni göra idag?

43 kommentarer

 1. första kommentaren 😀

 2. hihi först 🙂

 3. efternbliven tjej, hur fan parkerar du din moppe?

 4. ska ut o jogga 🙂 <3

  det blåser sjukt mke här bara .

 5. Söt tröja =) Hela du var söt faktiskt.

 6. du är riktigt fin!

 7. gud vilken snygg tröja! vart kmr den ifrån??

 8. snygg tröja du hade!

 9. vad söööta ni är 🙂

 10. har ditt hem nr, ska ringa:DD:D

 11. Aw, söt bild! 🙂
  Kramkram

 12. söt tröja! vart är den köpt :$

 13. Jag tror att jag ska stoppa huvudet i en toalett.(btw, rekommenderas för att gå ner i vikt:))

 14. vart kommer tröjan ifrån ? ? ? ? ? ? ? ? ?

 15. KOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGEN

 16. haha lyckat med böter^^ Vad söta ni är^^

 17. snygg tröja! Men hur korkad är man igentligen om man lyckas få böter på en moppe?

 18. < no coments >

  nothing to say 😉

 19. < no coments >

  nothing to say 😉

 20. < no coments >

  nothing to say 😉

 21. vad har du köpt tröjjan söttttnos

  du är så sjukt söööt ? fattar du det eller!

  men var har du köpe den snygga tröjan omg
  snälla , ja fyller år på fredag.
  And det där är någo jag vill ha!

  pööss pöössss

 22. KOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGENKOLLA BLOGGEN

 23. jätte fin tröja =)

  jag har varit ute två dagar i rad, fotbollscup på lundegårds camping, på öland!
  jag har ALRIG varit med om NÅGOT VÄRRE!
  skiiiiiiiiiiitkllt och det blåste som in i helvete! :S
  men men, vi lyckades komma bra till iaf, vi kom tvåa! :D<3

 24. omg, kolla almas hår haha behövs fixas

 25. din snygga tröja e från h&m 😀

 26. Fin bild 😀

 27. Haha, lyckat du 😛

 28. Haha, lyckat du 😛

 29. Sån tröja har jag också 🙂

 30. god morgon kl 17 på eftermiddagen?? då hade man redan varit ut flera gånger ju! 😛

 31. söta ni är!

 32. vad glad man blev av ditt inlägg:D när du skrev ut i solen med er blev man så taggad på sommar 😀

 33. fuck vad alla är beroende av att få sina bloggar checkade :s

  p.s ha en bra kväll 😉

 34. snygg tröja! vart är den köpt? svaraa 🙂

 35. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

  Köp glamour biljetter av mig!

 36. VAD ÄCLIGT ATT DU HAR SAMMA ROSA BH I FLERA MÅNADER ^^

 37. va ful du är

  du är riktigt ful!!! bara så du vet din fucking feeder

 38. Fantastiskt väder:D

 39. ssandra ;*

  hur mkt hade du tänkt att du skulle gå ner till? 😀

 40. knulla med mig?

 41. ni e så fina 🙂 !

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *