Som om detta skulle hända..

Jag blir jätte nervös när jag träffar X:et och börjar svamla om kossor..

Jag träffar mitt ex idag och blir jättenervös och börjar svamla om kossor, att dem är söta men man kan äta dem. Han kollar lite snett på mig och ser på mig att jag blir helt röd i ansiktet.. Jag lägger mig sedan ner på marken och säger ”JAG ERKÄNENNER, JAG ÄR NERVÖS!!”

Jag blir vegan..(?)

.. Jag börjar tycka att det är mord om man äter grönsaker, för f*n dem har också ett liv!? Med känslor.. Så jag blir helt enkelt vegan, och vegitarian! NO MORE GRÖNSAKER & FRUKT ELLER KÖTT!

Mina besökare på bloggen slutar höjas..

Ni läsare slutar helt enkelt prata om mig och slutar läsa min blogg.. Mina besökare slutar höjas mer och stannar på en siffra. Förut så höjdes ju mina läsare för varje dag som gått, men nu har ni helt enkelt tröttnat..

Jag börjar umgås med ”Krilleboy” AGAIN..

Nej nej, han ju verkligen ingen stämpel och han snor verkligen inte andras saker! Vad skulle jag fått det ifrån liksom!? Jag börjar rå-digga honom, och börjar umgås med honom varje dag.. ”So-Dessie style”

K*ssie slutar photoshoppa sina bilder och hon börjar bli söt som osminkad..

WOW! Är det sant!?! K*ssie har äntligen slutat photoshoppat bort halva kroppen och bilderna på hennes näsa, mun öga osv. Och när folk ser den riktiga K*ssie osminkad så börjar folk faktiskt tycka hon är söt så..;)

 

77 kommentarer

 1. hahahahahahaaahah blåsa människa… Vegan ärter bara grönsaker o frukt.. Pucko…dom äter ej kött inte mjölk eller ägg ost.. för de kommer från djur dom äter inte djur och inte sånt som kommmer ifrån djur heller

  hahahahahahaaahah blåsa människa… Vegan ärter bara grönsaker o frukt.. Pucko…dom äter ej kött inte mjölk eller ägg ost.. för de kommer från djur dom äter inte djur och inte sånt som kommmer ifrån djur heller

  hahahahahahaaahah blåsa människa… Vegan ärter bara grönsaker o frukt.. Pucko…dom äter ej kött inte mjölk eller ägg ost.. för de kommer från djur dom äter inte djur och inte sånt som kommmer ifrån djur heller

  hahahahahahaaahah blåsa människa… Vegan ärter bara grönsaker o frukt.. Pucko…dom äter ej kött inte mjölk eller ägg ost.. för de kommer från djur dom äter inte djur och inte sånt som kommmer ifrån djur heller

  hahahahahahaaahah blåsa människa… Vegan ärter bara grönsaker o frukt.. Pucko…dom äter ej kött inte mjölk eller ägg ost.. för de kommer från djur dom äter inte djur och inte sånt som kommmer ifrån djur heller

  hahahahahahaaahah blåsa människa… Vegan ärter bara grönsaker o frukt.. Pucko…dom äter ej kött inte mjölk eller ägg ost.. för de kommer från djur dom äter inte djur och inte sånt som kommmer ifrån djur heller

  hahahahahahaaahah blåsa människa… Vegan ärter bara grönsaker o frukt.. Pucko…dom äter ej kött inte mjölk eller ägg ost.. för de kommer från djur dom äter inte djur och inte sånt som kommmer ifrån djur heller

  hahahahahahaaahah blåsa människa… Vegan ärter bara grönsaker o frukt.. Pucko…dom äter ej kött inte mjölk eller ägg ost.. för de kommer från djur dom äter inte djur och inte sånt som kommmer ifrån djur heller

  hahahahahahaaahah blåsa människa… Vegan ärter bara grönsaker o frukt.. Pucko…dom äter ej kött inte mjölk eller ägg ost.. för de kommer från djur dom äter inte djur och inte sånt som kommmer ifrån djur heller

  hahahahahahaaahah blåsa människa… Vegan ärter bara grönsaker o frukt.. Pucko…dom äter ej kött inte mjölk eller ägg ost.. för de kommer från djur dom äter inte djur och inte sånt som kommmer ifrån djur heller

 2. kissies är jätte snäll:)

 3. både veganer och vegitarianer äter grönsaker och frukt 😛

 4. hur trög är du? vegan är sånt som inte äter mjölk, ost, ägg eller något liknade som kommer ifrån djuren..

 5. avundsjuka jävlar….

 6. varför säger ni lilla du , till dessies hela tiden?,
  hon är sig själv, går hon inte i skolan är de väl inte erat problem, asså käfta inte upp er .
  för ni vet inte så mycket mer än dessies 🙂
  dessie jag gillar dig precis som du är.

 7. haha, diggar det sista 😛

  Besök gärna bloggen 🙂

 8. Ni ovanför ver verkligen INTE vad en vegan är! :S
  Dessie har rätt till en viss del. För vissa/RIKTIGA veganer äter inte tillagade grönsaker! Bara råa.
  FUCK U RIGHT BACK! HAHAHAH, ni kan ju fråga HKläraren eller en dietist? 😛

 9. Patetiskt att ni ens kommenterar?
  Är ni desperata efter tjafs och att ha rätt eller?
  Det var ju ett SKÄMT, så ni ska bli upprörda.
  Era godtrogna jävlar…………..

 10. Det roliga är att varken Dessie eller någon av kommentarerna ovanför har rätt. 🙂

 11. Du är ju totalt blåst! Du fattar visst ingenting och du kan ingenting, kanske dags att gå och lära sig något i skolan… Och förresten skaffa dig ett liv som är värt att leva du kommer inte ha några fina minnen i framtiden för ditt liv kommer va en enda stor minneslucka och du kommer dö innan du fyllt 30… DET kan jag nästan lova….

 12. Men alltså lilla gumman, nu är det nog dags för dig att sluta blogga. För dom få inläggen du gör är helt värdelösa :/ Och du ska inte skriva om något som du inte vet något om. Vad tror du egentligen veganer och vegiterianer äter?! Frukt och grönsaker, pucko!!!!!!!!!!!!!!

 13. STUPID!!! Jävla offer…

 14. Haha är du helt seriös? Trodde du att vegan är när man inte äter grönsaker? Haha, ohmy. Det är när man inte äter något som kommer från djur, så som ägg och mjölk produkter. Och självklart kött. Det är ju frukt man äter när man är vegan, dum huvud

 15. haha, du kanske ska kolla upp vad vegan är innan du skriver om det lilla gumman xd För du har fått det helt bakom foten, veganer äter ju nästan bara frukt och grönsaker!

 16. asså så jävla pisam du e en vegan äter nästan bara grönsaker frukt och så idiot dom äter inte kött,ost,mjölk,ägg allt som kommer från djurriket äter dom inte men du e ju blåst så

 17. haha va rolig du är, angående med det där vegan-snacket, som du uppenbarligen inte ens vet vad det är 🙂

 18. haha veganer äter grönsaker.. det är en av dom få saker dom äter.

 19. vilken äcklig jävel.hahah satan

 20. Oj oj, dum dum e du. Veganer äter typ bara grönsaker hahahahaha. Blåsta idiot

 21. BYYYYYYYYYT HEADERRRR! BTW veganer är folk som inte äter något som kommer från djur 😛

 22. wooooow . hon var ju verkligen söt 😉

 23. men lilla du, veganer är folk som inte äter något alls som kommer från djur. vilket innebär t. ex ost, ägg, mjölk osv. du kanske borde ägna din tid åt utbildningen istället?

 24. Någon som är duktig på att fixa header? 🙂

 25. haha, du är ju helt dum,
  en vegan är inte en sån som inte äter frukt och grönt, en vegan är en sån som inte äter ägg, mjölk, smör, grädde.. ja sånt som produceras av djur, fattar du? x)

 26. tatueringen e ju sne.. ?

 27. Ni verkar visst inte fatta något eller ? ser ni inte att det står : jag blir vegann (?), med det menar hon att hon kanske inte äter grönsaker, och en vegeterian är en som inte äter kött utan grönsaker och annat 😉 so fuck you right back ? ..
  Dessie gillar dig call meee ?
  072-2048812

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *