Livet utan gränser

Ibland måste man säga .. Man lever bara en gång. Sen när du är 30, då kommer du ångra att du satt i plugget halva tonåren och inte levde livet. När man är 30, då har du barn, familj, jobb och vänner som du träffar någon gång. Vad händer sen då? Livet är till för att testa. Och det jag lever nu är ett stort test, men jag mår så jävla bra utav det. Och jag gör vad f*n jag vill! Jag lever livet nu istället och tar allting som det kommer, and DAMN it feels good!

89 kommentarer

 1. vissa lever nu andra lever sedan. the time of your life-stunden kommer alla ha i något skede. du e bra dessie, det var bra skrivet i inlägget! njut av livet, roa dej, men be safe! puss:P

 2. Man spenderar dagarna i skolan men sen hinner man ju spendera resten av tiden med vad fan som helst 😉 tro inte att skolan tar upp Allt.

 3. Det låter som att du tror livet är slut när man är 30. Det är naivt av dig att tro att man självklart har man, barn och i stort sett inga vänner när man nått denna "höga" ålder. Om du inte fattat det så ska jag tala om för dig att det inte alltid blir som man tänkt sig. Självklart gör var och en som den vill – så även du – men tro det eller ej: ALLT ÄR INTE ÖVER NÄR MAN FYLLER 30!

 4. det är bra!!! 😀 🙂 😛 🙂 😉 XD

 5. Så sant !

  Asså skit i dom som säger att du inte kommer få
  nåt jobb, dom är bara avensjuka för att du kan festa och slipper gå i skolan och allt :)!!!!

  Synd bara att du inte är med paow längre ;/
  Ni passade så bra ihop

 6. Hur hade du tänkt ha ett bra jobb så du kan försörja din familj när du är 30 om du inte går i skolan när du är ung och skaffar dig den utbildning du behöver för ett jobb i framtiden?

 7. För att kunna ha allt det där du sa så måste man ha utbildning, ditt pulver.
  Utbildning för att få ett jobb, jobb för att få pengar till att försörja sin familj. Geeez

 8. när DU är trettio år kommer du att sitta och ångra att du inte brydde dig mer. Du kommer bo i en liten 1:a med 3 ungar och en man som super ner sig varje dag.

  när JAG är trettio år kommer jag sitta i min lyxvåning i new york och dricka skumpa eftersom jag är så jävla rik och framgångsrik. Jag kommer ha en minst lika framgångsrik man och en nanny till mina små änglar.

 9. Jobb? Utan utbildning?! Du kan inte få ett jobb idag utan utbildning pucko! Om man inte vill jobba på donken förstås!

 10. stämmer faktiskt. Man ska ju leva livet! fast jag tycker ändå skolan är viktig 🙂

 11. När man är 30, då har du barn, familj, jobb och vänner som du träffar någon gång!?! Ehh nä jag är 30. Det enda som stämmer är att jag jobbar istället för och gå i skolan… jag träffar mina vänner flera ggr i veckan och på helgerna, vi går ofta ut och festar med eller utan respektive… livet är vad man gör det till… så du hinner ha kul även när du är äldre… så satsa på skolan igen =)

 12. Somliga pluggar så att man kan köpa sig vad man vill när man är 30 och inte leva på bidrag hela livet…

 13. SÅ JÄVLA BRA SKRIVET DESSIE! YOU ROCK

 14. hahaha arbetsintervju på ett café om 10 år, jaha och vad har du för utbildning? ehhm ingen alls jag har faktiskt inte ens gått ut högstadiet med godkända betyg. hmm och vad har du för erfarenhet från den här branchen då? hmm jag har ju inte jobbat på fik liksom men jag brukar ju sitta där hela dagarna… Ok vet du hur kassaapparaten fungerar? nä bara hur man öppnar den och tar pengarna. Okej tack så mkt vi hör av oss om du skulle vara intressant. Men snälla snälla ge mig jobbet ser ni inte vem jag är alla kommer komma hit o fika för jag e kändis de e ju jag DESSIE. hhmmm jag har aldrig sett dig förut

 15. Inte ens donken kommer vilja ha dig som anställd.

  jag lever livet samtidigt som jag går i skolan och har en chans till framtid, men lever man i en liten bubbla som du verkar göra.

  Till alla er som uppmuntrar henne till att leva livet och skita i skolan ni vet att utan arbete kommer hon gå på bidrag och vem kommer att få betala bidraget om inte arbetarna.

  Moderaterna<3

 16. Men hur hade du tänkt dig att skaffa jobb om du inte har någon utbildning? Det blir städare på donken i så fall. Och jag tror nog inte att du kommer ha någon framtid alls, du både röker och dricker jättemycket nu, 15 år. Det är inge bra för kroppen. Som du själv sa: Ta vara på livet!
  ….Men gör det på rätt sätt!

 17. "När man är 30, då har du barn, familj, jobb och vänner…."
  ja, jag kanske har de och resten av dina läsare, men hur fan ska du får jobb utan att gå i skolan…? du kommer inte vara b-kändis som nu i mer än typ 3 år till sååå… good luck 😉

 18. Du har inte ens gått ut grundskolan, det var 1 tjej som gjorde så när jag gick i högstadiet. Hon blev en knarkare och nu har ingen hört från henne sen dess. Där har du din framtid!

 19. pluggar man har man jobb när man är 30, lever man livet sitter du kanske inte där med ett hus & jobb när du är 30

 20. Hmm.. När du är 30 kommer du (om du förhoppningsvis växt upp) ångra att du "levde livet" när du var 15 istället för o plugga så att du någon gång kommer kunna utbilda dig till något.
  Jag ångrar att jag inte pluggade mer i gymnasiet så jag kan utbilda mig till det jag vill nu. Får väl hoppas att du hittar en rik gubbe som kan försörja dig istället för du kommer då inte kunna göra det.

 21. Men hon kmr inte få nått bidrag…. för bidragen e till för våra blattar som vi har i sverige… -.- SVERIGE DEMOKRATERNA <33

 22. när du är 30 så kommer du inte att ångra dig att du inte har festat, utan att du inte brytt dig om skolan mer. Man vill ju ha en bra framtid och inte sluta upp hur som helst! 🙂

 23. Snälla svara på den här frågan,vill verkligen veta,!

  Tänkte göra hål i tungan men vad får man äta och inte äta och hur länge tare innan man kan prata normalt? 😉

  jävligt glad om du svarar på fråga ;**

 24. life's a party bitches 😉

 25. Carrobarro

  ''Sen när du är 30, då kommer du ångra att du satt i plugget halva tonåren och inte levde livet''

  – det kanske stämmer, litegrann, men du kommer ångra
  att du inte spenderade några år i skolan när du är
  30 och hemlös(Bloggen kommer du kunna leva på i kanske 1-2år till,tro mig 😉
  N00b

 26. Jag håller faktiskt inte med er, om man får chansen att hoppa av skolan, bara leva livet och tjäna pengar på någonting man brinner för, varför inte ta den chansen? sen om det skulle skita sig om ett-två år, så kan hon ju börja plugga då? but until then, just ppparty like a rockstar! 😉

 27. ifall du fortsätter såhär gumman, kommer du inte ens att bli 30.
  suck on that.

 28. avundsjuk

  Jag tycker att de verkar vara en sån häftig och cool-lugn människa! Du vill leva livet fullt ut och gör det verkligen! Önskar jag hade en kompis som du! Som jag kan göra saker med! Även fast jag kan tycka att det är lite löjligt att du bantar så extremt (för du är så otroligt och vackert smal. jag är helt seriös.) Men alla har rätt att göra som man vill. Och jag tycker att du klär dig lite väl vågat ibland, kanske för att jag vill vara som du men inte vågar. :/ tyvärr.
  Jag gillar din syn på livet, och om hur det är som ett test. Det är den smartaste och bästa synen jag sett och som jag tycker stämmer.
  Denna kommentar kanske låter och ser överdriven ut, men jag tycker så här, på riktigt. Du verkar ha så kul och ha så roliga vänner! Skulle gärna vilja vara endel av det, men antar att det aldrig kommer hända.

 29. Självklart man skall leva livet för fullt och inte kasta sin ungdomen i väggen meen, sen när du e 30 tror jag att du ångrar att du INTE satt i plugget och utbildade dej till nåt.

 30. Nyss sett Risky Business? Ett tillägg, när han sa då började han typ jobba som pimp så lycka till! 🙂

 31. Grattis till bimbon utan utbildning och utan verklighetsuppfattning.

 32. Om man inte pluggar & tar tag i sitt liv har man nog inte familj, jobb osv när man är 30 😉 alla ungdomar lever och har kul, man kan göra det samtidigt som man går i skolan lol.

 33. haha du är ju dum i huvudet ,
  du kommer inte kunna starta en familj om du inte har utbildning , för du kommer inte ha jobb eller pengar -.-

 34. Som flera redan påpekat så är livet runt 30 inte slutet på allt som är roligt. Jag har roligt nu och jag är snart 30. Jag hade roligt förr också, det tar liksom inte slut. Men en grej du verkligen, VERKLIGEN, ska göra när du är tonåring är att sköta skolan. Den tiden kommer nämligen aldrig tillbaks, men fest, skoj, vänner, kärlek…ja, det har du hela livet. Men vet du, jag är inte orolig för dig, för du kommer att komma på det där själv sen, det kallas att bli vuxen.

 35. Arvid Lindqvist

  Kom bara ihåg att det är dom som pluggade, skötte skolan som kommer att rädda din skrumplever sen…

 36. YEAH YOU´RE RIGHT BABE!

  Fyfan vad du e RÖJ ;D Jag gillar dig, du är charmig.

 37. Lycka till med skolan! Glöm inte bort att det är nu du lägger grunden för om ditt liv kommer bli framgångsrikt med en bra utbildning som leder till ett givande jobb och även en fin umgängeskrets.

 38. När du är 30 kommer du inte kunna försörja dig på bloggen längre, då sitter du där, utan jobb eller pengar att supa för, nice – eller inte.

 39. Well, du är bara dålig. Jag festade för mycket när jag var mellan 13-16 år, men jag har ändå lyckats skaffa mig en utbildning och kommer med stor sannolikhet lyckas bättre i livet än du, Dessie. Nice try.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *