Livet utan gränser

Ibland måste man säga .. Man lever bara en gång. Sen när du är 30, då kommer du ångra att du satt i plugget halva tonåren och inte levde livet. När man är 30, då har du barn, familj, jobb och vänner som du träffar någon gång. Vad händer sen då? Livet är till för att testa. Och det jag lever nu är ett stort test, men jag mår så jävla bra utav det. Och jag gör vad f*n jag vill! Jag lever livet nu istället och tar allting som det kommer, and DAMN it feels good!

89 kommentarer

 1. du e fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul

 2. jobb…? familj…? vad f*n kommer du ha för någon utbildning då? hur f*n ska du kunna försörja din familj? hur ska du kunna tjäna pengar? jobb på donken, mjo så blir nog din framtid. tyvärr

 3. Hur hade du tänkt få jobb utan skola/utbildning? 🙂

 4. du har ingen framtid utan utbildning

 5. Hahaha! Du sitter nog inte med nått jobb iaf eftersom du skiter i skolan:P

 6. du gör som du vill, men vad tkr dina föräldrar om det?

 7. Man har för fan inget jobb om man inte pluggar

 8. Eh skumt resonemang, utan åren i skolan har man inget jobb, alltså inget som kan försörja sin familj. Folk i vår ålder är fan barn varför ska man vara ute och uppföra sig som vuxen? var vuxen när du är vuxen istället. Dumbo!

 9. Sååå sant! Go Dessie!

 10. Jag började också skolka i skolan!! så jag förstår dig och nä man behöver inte skolan för att jobba!! är man bra och tror på sig själv klarar man allt ändå. Visst måste du ha vissa ämnen men det räcker med att göra tester, prov m.m !! Så jag förstår dig, hade jag också kunnat hade jag hoppat av. Hade jag haft pengar hade jag inte bott här..

 11. men seriöst , det är dessies liv! tror ni att hennes åsikter ändras på en dag?

 12. Det va ju bra för dig 🙂

 13. aa, och du kommer sitta och ångra att du inte gick i plugget och fick en bra utbildning när du är 30, ingen vill ha en fattig, korkad, rynkig kärring med lungcancer och dålig lever.

 14. kebab i din mamma.

  vilket liv? har du ens nått liv? allt du gör e att du "dricker" och rökt vatten pipa sen att du röker.. WOW grattis. har du nån gång rökt på? elr du kanske inte klarar av det. du kmr typ ta 1bloss sen e du borta i 4timmar..

 15. hihi najsy dessan!

 16. Haha yes indeed :))

 17. Vad säger dina föräldrar om det.. Du gör ju vad du vill..

 18. utbildning ger jobb? Helllooo? vakna upp till verkligheten!

 19. uppmanar du oss att skolka? haha 😛

 20. Vadå testar?!?!?! Du dricker som en alkoholist o röker…? Men ha så kul när du sitter där om 15-20 år och ångrar att du inte skaffade en utbildning så du kan skaffa ett välavlönat jobb, det är jobbigt o gå uppför trapporna till arbetsförmedlingen eftersom rökning o alkoholism tagit din kondition för länge sen. Men testa på du, säg inte att ingen varnade dig sen bara….idiot.

 21. Förstår dig, inte fan skulle jag bry mig om skolan om jag hade inkomst i din ålder liksom visst framtiden kan svaja, men om satsar fullt ut kanske dte går att halka in på ett bananskal här och var :O

 22. konstigt att alla andra tonåringar kan kombinera skolan, läxor, vänner, fester osv och sen ändå ha en framtid, medans du skiter i skolan och festar järnet nu och inte har en framtid

 23. ja för det är ju jävligt smart att vara utan utbildning när du ska söka jobb =)

 24. HAHA, ja, men undra hur dina inälvor ser ut när du är 20? Du festar & dricker ofta det gör ju en Alkolist också, och hans lever ser inte bra ut? 😛

 25. Om man håller på som du gör har man väl ingen framtid?!
  Konstigt att alla kan gå i skolan & leva livet..

 26. men herregud du måste ju vara riktigt dum. att du ens TROR att någon kommer vilja bilda familj med dig när du sitter där som en fet padda med en ölkagge som skymmer siffrorna på vågen visar ju bara på hur OTROLIGT jävla dum och inkompetent du faktiskt är. och att du dessutom väljer bort att sköta skolan nu så kommer du förmodligen inte få något bättre jobb än cykelvakt. om du har turen i ryggen, alltså.
  du tror du lever loppan och går din egna väg medans du egentligen konsekvent pissar på dig själv och din framtid. det kanske funkar just nu – men kom fan inte och klaga sen när du sitter där på AA-möten och lever på soc. vi varnade dig.

 27. är det sant att du är dessie-bloggare @ bdb ?

 28. Sen när du är 30 kommer du att ångra jävla bittert att du INTE satt och pluggade. Sorry but that's the real truth, honey…..

 29. men din idiot va fan ska du göra när du e 18?? du komr ju inte skaffa jobb och ändå, VEM FAN VILL ANSTÄLLA EN EFTERBLIVEN FINLÄNDSK H*RA????? fan va ägd du kommer att bli.

 30. Fast du kan ju inte göra EXAKT va du vill heller, för du har ju också ansvar, du kan ju inte låta alla andra ha ansvar förutom du heller, det blir man inte mognare och vuxnare av!

 31. Du har delvis rätt, man ska nog inte bara pluggapluggaplugga, men inte festafestafesta hela tiden heller 🙂

 32. jag tycker desamma. LEV LIVET! om man så måste sitta och jobba på ica i hela sitt liv. vad är de för fel på de egentligen? typ bättre lön än lärare? eller jag har ingen aning haha

 33. Bra att du kan leva ditt liv då, ta vara på det vissa KAN INTE leva sitt liv.. visst man kanske tänker att ''i framtiden'' men man lever inte i nutid o de e de som räknas =)
  C'est la vie!

 34. Alla nördar kan ta sig och fatta att man inte behöver gå i skolan för att lyckas…

 35. but little girl, you ain't gonna get no husband, kids or job. cause men just fuck "girls who been around"(sluts), they don't marry em. and you don't even have an education…
  there's a difference between LIVING your life and WASTING your life.

 36. När jag är 30 skulle jag nog vara glad för mig utbildning som jag har fått i tonnåren och då man var barn.Och man kan faktist ha det jävligt roligt och leva "livet" fast man har skolan på dagarna.. Ni som tycker skolan är tråkig, tänk på er framtid. Visst det går at lyckats utan att ha gått i skolan men det är enklare att få jobb när man har utbildning. Och allt är inte kul här i livet. Inte skulle jag vara stolt över att ha skitit i skolan och festat runt som du gör. hur tänker du igentigen?

 37. som man bäddar som liten får man ligga som stor. okej tonåren är 10 år, så du lever livet i 10 år och får jobba och slita som typ städare resten av livet? dvs. mer än 50 år. medans vi som pluggar och skaffar oss en utbildning har en bekväm framtid framför oss. förresten så kan man festa och hålla på även fast man går i skolan. fast bara på helger och det räcker ju. tror du kommer ångra dig att du inte tog plugget på allvar.

 38. hahaha det där var fan det dummaste jag har hört, har du hört att utbildning ger jobb! snälla lilla gumman, det är ingen som anställer nån som inte ens har gått ut högstadiet, som har IG i nästan alla ämnen.. undrar bara hur ska du försöja dig när du blir äldre? hur ska du hitta en egen bostad för dom flesta bostäder så måste du ha en imkost för att kunna bo i

 39. Hur fan har du tänkt & få ett jobb sen då om du inte pluggar nu ditt jävla rikspucko? Vet du hur svårt det är att få jobb i dagens samhälle? Självklart vet du inte det. Du orkar väl inte ens öppna tidningen & läsa för du är för upptagen med att spela pajjas på nätet? Om du inte tänkt försörja dig som hora så skulle jag råda dig att gå till skolan så du kanske kan få ett jobb som städare i framtiden..Shises.. kan man bli mer puckad eller? Tror knappast det!!!

 40. Hahahaha du kommer inte ha något jobb när du är 30, eftersom du inte går i skolan. Jag skolkade också skolan i 8an och 9an men jag fick klart för mig att det går INTE att komma någonstans utan skola och utbildning.. Jag vet några som har kommit långt på sin talang, till exempel inom skådespeleribranchen, och då hoppade dom av skolan i High school. Men ska man göra det måste man ha talang och verkligen försöka att komma dit man siktar, annars är man verkligen bortkastad.

 41. Man är inget rikspucko för att man inte går in stenhårt för att plugga. Livskvalitet, heard about that? Det finns grymt många människor som klarar sig skitbra utan gymnasie- och eftergymnasialutbildning. Och folk med jättefina diplom och skit som går in i väggen vid 25 och sen spenderar sina liv på psyket. Och kan folk sluta tro att det viktigaste i livet är att skaffa jobb? Det är det fan inte. Det är NI som är rikspuckon. Plugga skiten ur er istället för att tracka på en tonåring som förmodligen ger fan i vad ni tycker. Så plugga på, skaffa era utbildningar och inse sedan att ni kanske skulle ha tänkt liiite mer på att leva just nu. Och det krävs inte 20 års plugg för att vara lycklig.

 42. när du är trettio och lever på gatan kommer du ångra jävligt mycket att du inte pluggade.

 43. En modern gammal tant

  Jag tycker att du som barn, fortfarande ska ta ditt liv på allvar.
  Om du ska kunna tjäna pengar i framtiden måste du ha varit med i skolan och utbildningar.
  Att festa och dricka så mycket kan inte vara bra för en liten flicka som dig.
  När jag var i din ålder pluggade jag ganska intensivt för att jag ville kunna jobba med det jag ville.
  Visserligen festade jag också i yngre dagar men då var jag äldre, kanske 22 år gammal.
  Så jag säger bara detta en gång!
  Håll koll på ditt drickande och ta vara på ditt liv

 44. öhm, men vad kommer du ha för utbildning? så långt tänker du inte va… ? Städa äckliga toaletter hela livet tror jag inte du vill göra så SÄTT IGÅNG MED SKOLAN! Gå ut gymn.
  ditt liv kommer gå i bitar annars,
  PS: hur fankan inte dina föräldrar bry sig?

 45. Men snäälla Dessie, vi som pluggar kan ju också festa, men med gott samvete! Vi behöver inte oroa oss om studenten och det!! Så TÄNK på det ditt jävla as!! :@

 46. BÄTTRE EN FRAMTID ÄN INGEN FRAMTID SOM DU KOMMER FÅ!
  jag vill plugga? jag vill få ett bra jobb?
  jag tänker få ett bra liv och leva det, och inte slösa bort det på fjortisfyllor och äckligt som du gör. det är DU som kommer ångra dig i slutändan.

 47. haha det är tillräckligt svårt att få ett jobb även om du pluggar. Du kommer inte ens få jobb på konsum, man behöver minst gått gymnasiumet där

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *