Hemma nu från B&T show!

Sötnosar

Vad tyckte ni om mig på Bella&Tyra show? Har inte sett det än själv faktiskt, eftersom jag såg att det var något fel så det gick inte att klicka på den.. Men får väl se den imorrn och hoppas på det bästa!;) 

Kom hem för ett tag sen föresten, träffade Philip direkt efter sändningen. Men är nu hemma själv! Skönt faktiskt.. Har ju inte varit hemma och sovit själv på flera veckor.. (as usual) Men Berättar mer om Bella&Tyra Show imorgon, om hur det var och vem som sminkade mig osv. Men nu är jag verkligen jättetrött och vill bara helst utav allt gå och lägga mig och somna till OC.. Visst låter det härligt..(!?)

GODNATT!

Jag just nu, många bilder va?;) Men jag älskar sminkningen!

195 kommentarer

 1. Jag tycker du var jätte bra! 🙂

 2. MEN DU ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄVLA FIN!!! fast du är finare på film än på bilder 😉

 3. du var nog den bästa gästen , du är lixom dig själv helt underbar är du trodde du var ån tjej som var så kaxig men du är fan helt jävla fantaskit ! haha fattar varför alla vill ha som dig nu 😛
  kram sofie.

 4. Hur tänkte du att du skulle kunna fortsätta vara en storbloggare när du aldrig uppdaterar .
  sjukt tråkigt !

 5. Har du sett filmen Festival? Tyck till om filmen och soundtracket på bloggen! 🙂

 6. du har hårförlängning på bilderna va?
  för på dom bilderna när du röker vattenpipa är ditt hår as kort :S

 7. söt söt söt <333333333333333

 8. såg B&T nyss , fy fan vad söööööt 🙂

 9. puta lite mer med läpparna fjortis !!

 10. kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!

  kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!

  kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!kollabloggenkollabloggenkollabloggen!

 11. är han död? ELLER VA? haha fyfan va skön du e

 12. du var jätte söt 😀 mogen för att vara för din ålder. Trodde jag aldrig. Imponerad

 13. kolla bloggen kolla bloggen kolla bloggen så e ni söta <3 va fin du är Dessie 🙂

 14. verkligen ändrat uppfattning om dig nu 🙂 om du är lika go i bloggen som på showen så kommer du bli mer omtyckt ^^ kram

 15. Jag har totalt ändrat uppfattningen av dig efter B&T show du var rolig, du är kul människa !
  Plus att din röst var fan skit skön sådär hes o bra (:
  Ta fram din roliga personlighet i bloggen mer 🙂
  Du var grym på showen !
  speciellt att du våga hålla i ormen o spindeln ! :O

 16. bästa gästen!!!! du var så bra och söööööööt. jag vill ha tyras strumpbyxor! du är mycket roligare än paow som är blyg men stöddig.. go dessie!

 17. fan vad vacker du är

 18. dessie är snygg :O

 19. Haha, du var ju grymt söt där bland alla apor, spindlar och ormar! 🙂
  Jag såg en tjej som såg ut precis som du idag, i Helsingborg. Verkligen en kopia av dig!

 20. reader :)

  helt fast i andra bilden :O
  btw du va asbra i showen, GO DESSIE!
  love you girl! 🙂 puss / läsare

 21. du har jävligt sexig röst hahh och verkligen utstrålning måste bara säga det! Synd att ditt hår är så slitet! Du borde spara ut ditt naturliga och slinga det blont bara, sliter mycket mindre och ser ändå jätteljust ut 🙂 PUSSS PÅ DIG

 22. FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN – fråga mig vad du vill! kram 🙂

 23. Du är jätte söt och vacker, gillar din utstrålning och du var jätte bra på B&T 🙂 ♥

 24. Dröm om SEXIGA OC HUNKS!

  Det brukar jag göra!

 25. Åh, gud va fin du är! 🙂 sminkningen passade verkligen dig något sjukt 😀

 26. när man går in på bloggen sättes bella och tyra showen på direkt utan att man har velat det. lite irri med musiken och så. Men föresten ägde du stort på B&Tshow. GO DESSSIEEE

 27. en rosa puss till dig 🙂

 28. wow, där ser du verkligen jättebra ut 🙂 sådär borde du sminka dig oftare tycker jag!! bara du slutade puta med läooarna, då skulle det bli skitsnyggt!

 29. du var snygg, men lite för brun i ansiktet på showen.. men jag har som alla andra säger mycket mer respekt för dej nu! :O 😀 😛 🙂 <3 :*

 30. Håller med alla andra om uppfattningen, du är helt klart den roligaste gästen hittils! 🙂

 31. Ärligt talat lät ni jävligt blåsta alla tre.. Och när du inte vågade sjunga och dansa till botten ana samtidigt som du sa att du gillar att bjuda på dig själv? Haha snacka om att säga emot sig själv. Hmm.. Måste säga att jag är besviken och att du har sjunkigt grymt lågt i mina ögon, jag som förut faktiskt tyckte om dig!

 32. Jättefin sminkning och jag kan nog för första gången säga att du är riktigt söt. Sluta sminka dig som någon white trash hora. Paow har ju fan sjunkit ända ner till jordmassan. & sluta puta med läpparna, tycker om sista bilden skarpt! 😉

 33. Jätte snyggt smink & fortsätt me de ögonbrynen! 🙂

 34. Tror många har mer respekt för dig nu. Den ända som jag störde mig på var att du var ute och festa "hela tiden" hehe =)

 35. Jättefin är du! 🙂
  du passar så mycket mer i den sminkningen.

 36. tycker du passar bra med bara mascara! du är jättefin utan smink med

 37. håller med dom flesta andra här, skippa det rosa läppstiftet och kör på lite mer "natural" och mer dressade kläder så är du hur fin som helst! 🙂 puss!!

 38. Söta bilder ! =)<33

 39. den sminkningen var kanon! Vackert och snyggt!

 40. Du är jättevacker sådär!

 41. Jätte fina bilder!

 42. as fin sminkning, LOVE IT =)

 43. Jävlar va fin du e!!!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *