Om gårdagen:

Ja, ni.. Ni alla har väl hört om mina fester förut?;)

Igår runt 10 så åkte jag och Alma till enskede eftersom att vi hade blivit bjudna på ”fest” där utav min barndomsvän! I telefonen så sa tjejen som hade ”festen” att dem jättegärna ville att jag skulle komma! Så när jag och Alma kommer dit så står alla helt tysta ba ”O-m-g Dessie!” Dock så lät jag dem glo, för jag kom ju dit för att ha kul och träffa min barndomsvän Amanda så, jag orkade faktiskt inte bry mig;) Jag och Alma var bara där ett tag eftersom att småtjejerna där (eller vissa..) var jätteotrevliga, och sen när man faktiskt tog tag i dem och kollade dem i ögonen och frågade vad som står på så gick de därifrån, ytterst pinsamt!

Så jag och Alma blev bjudna på en fest på Karlaplan hos någon kille vid namn Otto (?!) Hemskt namn förövrigt, kan man heta Otto..? Iallfall! Vi kom dit och självklart så var det samma sak där att tjejerna stod och glodde och viskade och kom fram och försökte bli vän med mig;) Självklart var jag trevlig tillbaka, men helt ärligt så tyckte jag inte om någon alls utav dem. Man märkte verkligen på dem att de ville att jag skulle ta bild hela tiden på dem eftersom de frågade jättemycket om vi skulle ta fram min kamera;) Haha..

Dock tog jag inga bilder eftersom att min kamera är fortfarande trasig! Hur som haver så var killarna där jättesöta faktiskt, men även dem var lite för på.. Om ni förstår vad jag menar..? De ville dansa med mig och Alma hela tiden, och alla bjöd oss på drinkar och gav oss cigaretter osv. Även fast vi hade egna! Vi kan ju säga att de söp ner oss riktigt ordentligen iallfall;) Men tjejerna där blev jätteavundsjuka eftersom att jag och Alma fick all uppmärksamhet av killarna (Som annars älskade oss!) Så de började ge spydiga komentarer som ”du är inte så snygg som du tror..” Haha!

Ren avundsjuka så att säga;) Men även jag och Alma tröttnade på att få all eyes on us, så vi gick faktiskt hem stupfulla och somnade som två som grisar! Cute..
Alltid lika fulla;)

34 kommentarer

 1. trevligt då. söta ni är!
  rätt åt småtjejerna^^

 2. hehe okej

 3. du är skitful

 4. du är skitful

 5. du är skitful

 6. Nja….. Du blev snarare nersprutat med champagne, dränkt med peppar i ditt löshår och sedan utslängd av killarna. Men hoppas att du hade kul!

 7. va söt du ä på den där bilden måste jag bara säga.

 8. okki trevlans

 9. trevligt 🙂

 10. och fula

 11. HETASTE BLONDIN BLOGGEN

  BOR I USA

  FESTER, DEJTING OCH BANTNING INFÖR BEACHEN -10

  IKVÄLL SKA JAG PÅ DEJT MED EN KILLE ÄR SPÄND !

  XoXo Candey

 12. hoppas du hade det kul:)

 13. Joanna von Treyden

  fiiiinaste dessie (:

 14. hihi najsy!!

 15. Utseendet gör namnet, heter världens finaste kille otto så blir det ett snyggt namn, trust me.
  Förresten så är det riktigt bra av dig att konfrontera alla småtjejer som hatar i onödan. Keep up the good work, tjejen.

 16. Hallå,har du en syssling som heter Linnea blocksjö och bor i haninge ?

 17. Alma har en månsterhand!

 18. alltså , du tjatar om malin karlsson och att du är så ledsen över henne, endå sa du inte ett skit om att det var ett år sen hon dog?
  Hade du kommit ihåg det hade du tagit upp det, eftersom du har snackat om henne förut.
  Synd, hoppas du hade det trevligt med festandet iallafall.

 19. hm, du är 15 år? tagga ner. och palla röka ? det är bara farligt. din död blir ju om några år vafan?
  vad säger dina föräldrar om att du går på såna äckliga fester, och att du röker, och att ÄLDRE killar håller på? det är jävligt äckligt, gud jag stör mig verkligen på dej! vänta tills du blir 18! du är jävligt ung, inse.

 20. Asså blir inte dinaa föräldrar sura varje gång du kommer hem stupfull? <3

 21. Men lilla gumman, det är vi som får skämmas över dig. du ska vara en "svensk kändis" inom bloggvärlden. men du bara skämmer ut dig mer och mer hela tiden. väx upp och skaffa ett liv !

 22. söt bild 🙂 haha skulle få damp om jag var du i sånna situationer

 23. faaaaaan. FY VA ALMA E ÄCKLIG!! ful o ushhh..

 24. Fula stavas med e 1 L dessie gmn

 25. Du ser ju där vad små läppar du har. Det är för att du putar med läpparna på alla andra bilder som man (även du) tror att dom är stora.
  Gå i Kissies fotspår och gör en läppförstoring gumman 😉

 26. ......................................................................

  slut puta med läpparna!!!!!!!!!!!! jävla pervo!!!!!!!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *