JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG PAULINA!


NU HAR DU ÄNTLIGEN FÅTT K*K I DIG! Det gick nästan 1 år sen sist..
;)
*hihi*

357 kommentarer

 1. men guuud människa va mogen du är . du är ju bara en liten snorunge vid 15 årsåldern så kom inte hit och lek mogen din fjola . du leker viktig och att du är rik . hur mycket fåru in varje månad ? hah ? knappast 10 tusen lilla du . det är paulina som har banken stämplat på pannan INTE DU ! så acceptera känslan det svider men så äre. kommer ihåg när du fick stryk av blattar i ung och du kissa på dig din fitta HAAHA ! men så leker du fortfarande kung va ? läängtar som fan till ung asso. du skrev den här onödiga inlägget bara för du är avundsjuk det va ju du som ville få kuk i sig av hugo lr har ja fel ?. du får ju kuk i dig varje gång du hinkar , för man ser typ alltid " bild på mig när ja va bakis" lr "ja va full" du är rolig du . blir du full på öl ? cider ? driveru med mig ? du skämer bara ut dig . och måste påpeka en sak du är FUUUUL inte fin nånstans har du sett din näsa ? ditt hår ? när du puttar läpparna så det likar en babiams arsle . paulina kommer alltid va före dig varesig du vill lr inte . hon är finare , mognare och snäll . det är inte du ! det va allt från mig till dig . 😉

 2. Jaa, håller fan med dom flesta asso, hur f*n kan du va så fittig mot din f.d bästa kompis? Va e det med dej unge? Du e bara avis för att Paulina för finare kille än va du någon sin kommer att få. Hur orkar du ens lägga ner tid på ditt lilla fina "rike mans tid", på att bry dej hur mycket kuk Paow har fått och inte..det e väl bättre att vänta med att få något i sig, än att göra som dej, stoppa in ny kuk över allt när du få chansen, fy fan vad skariiiiiiitt!!!!! usch, din hora, skaffa dej ett normalt och sluta klaga på andras..din äckliga lilla hora

 3. visste att du va fjortis o så men visste inte att du kunde sjunka så lågt.. 2face du snackar en massa sen gör du själv exakt samma sak gå o lägg dig.

 4. Приятного вечера Вам
  Российские Лотереи от Столото вновь обворовывают доверчивых Россиян – нечестная игра или Миллиард Лохов под Новый Год.
  Хочется поделиться на dessies.com о схемах обмана игроков в ГОСЛОТО.
  И абсолютная противоположность ситуация касаемо зарубежных лотерей.
  Россиянин выиграл джекпот лотереи Австрия-Лото через онлайн-сервис Лотто Агента AgentLotto1.Com:
  Иностранные розыгрыши лотерей MegaMillions онлайн.

 5. Tagchen, ich hab dazu einen beeindruckenden Blog (Siehe Thema) durchgelesen und inzwischen erlebe ich es toll wenn man das gebacken kriegen können würde. http://www.mcpfe.org/mit-einem-gewaechshaus-zum-umweltfreundlichen-selbstversorger/
  Ist so etwas realisitisch? Welche Dinge sollte man im Zuge dessen verstehen und wie würdet ihr das realisieren?

 6. Никогда не сдавайся…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *