Äntligen!


Hola amigas!

Nu funkar min dator! Vare sig om ni tror mig eller inte, men den har varit stendöd i två dagar nu! Och Almas internet funkar inte.. Min dators batteri dog, och efter det så gick den inte att sätta på (!?) Dock så hjälpte min snygga bror mig så han fick äntligen igång den nu!;)

Men självklart så har jag också varit upptagen de här senaste dagarna! Har iof nästan bara festat.. Men jag berättar mer om det snart;) Ville även säga GLAD PÅSK! Och hoppas att ni har fått stora påskägg med mycket godis i för det har jag;) På påsken så får man faktiskt unna sig lite och skita i dieten..

BTW; Hur brukar ni fira påsken..? Får ni också påskägg..?

351 kommentarer

  1. đây là lần đầu tiên truy cập vô blog của bạn tối cảm thấy rất thú vị . Cảm ơn bạn đã chia sẻ :))) https://agency.vagabonds.vn/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *