ÄLSKAR

3 kommentarer

  1. That’s really thinnikg of the highest order

  2. Christine

    Skulle du inte kunna berätta hur din näsa har hållit sig och ändrats efter din operation? När man kollar på flera av dina nya bilder så tycker jag tippen på din näsa har blivit mycket ”köttigare” än innan och direkt efter operationen. Växer det mera brosk på och hur myclet kan den ännu fortsätta att ändras? Jag har tänkt på att operera mig men vill inte att det händer så, att näsan på nåt sätt går tillbaka till vad den var. Sen undrar jag om du fyllt på läpprna ännu mera, eftersom det märks att dom blivit mulliga igen. Eller är det också nåt borttagningsmedlet har orsakat?

  3. Hur går det med dina cellförändringar? <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *