Drömmigt!!

… Min chef mailade precis min bekräftelse på plugg-starten!! Om mindre än två veckor börjar jag plugga!! Wihoooo, gissa lyckan som jag känner just nu! Så jäkla drömmigt, nu väntar en minst sagt intensiv 16 månaders period av studier och 14 tentor framöver. Sedan är man mäklare! Sen såklart kan ju saker annat komma i mellan som kan fördröja tiden något (omtentor kan vara en del av det) men om allt går enligt plan så är jag alltså mäklare 2019. =)

Är så förberedd på det här, som jag väntat och faktiskt kämpat för detta. Nu kommer jag ju plugga i 16 månader och samtidigt jobba på byrån, så det kommer inte finnas mycket tid för annat – utan det är ungefär så livet kommer se ut framöver men det är inget som jag tycker känns ”jobbigt” att ge upp under tiden. För som sagt – det är ju bara tillfälligt och hur långt kommer inte det att ta mig? Jo för det är det lilla jag behöver ge upp för att sedan ha en livslång utbildning och få jobba med mitt drömyrke. Och det gäller att ge upp vissa saker om man vill komma någonstans.

Det kommer säkerligen vara jobbigt ibland, & jag kommer att ha mycket press på mig – så jag är medveten att det är en tuff tid framöver som väntar. Men bara för att det kommer bli tufft betyder det inte att det är omöjligt. Och tänk hur mycket jag kommer att lära mig, hur roligt jag kommer att ha på vägen!! wow =) Så just nu är det bara att PLANERA, stay positive och ha fokus!!! Let’s do thiiiiis!!!

18 kommentarer

 1. Hahaha. Kommer sitta och vänta med spänning hur långt du kommer klara dig! Ska vi alla slå vad? Jag gissar på 2 månader, någon som tror längre?

  1. Onödig kommentar. Hon kommer klara detta galant. 🙂

   1. Dessie

    🙏🏽

  2. Alexandra

   Ja eller också klarar hon hela utbildningen hur bra som helst. Rätt tråkigt med människor som verkar sitta och hoppas på att andra inte ska lyckas. En idé kan ju vara att lägga fokus på sitt eget liv istället.

 2. Jag har alltid varit väldigt kritisk som människa. Och det förstärks när man blir kritisk mot en person. Jag ska vara fullständigt uppriktig och berätta att jag har alltid varit extra kritisk mot dig, på grund av hur du faktiskt har varit. Och det är jag övertygad om att du själv kan understryka med. Dock, efter denna tid som du allt mer tagit avstånd från bloggen och nu när du berättar hurvida dina principer, mål, värderingar osv har förändrats så måste jag säga att jag är imponerad över din utveckling. Du har mognat. Du har börjat ta ansvar. Du har blivit vuxen. Och det märks! Det glädjer mig att du har utvecklats så som du har gjort eftersom jag alltid har varit kritisk mot dig. Så du har gjort en fruktansvärt kritisk och besserwisser människa imponerad. Och det minsann, är inte ofta det händer! 🙂

  1. Tack snälla för din kommentar:-) Det glädjer mig. En hel del har jag nog utvecklas och vuxit, men samtidigt har jag förståelse för vem jag också var innan med tanke på det jag jobbade med, min livssituation osv som såg helt annorlunda ut gentemot idag. 🙏🏽

   Tack återigen!❤️

 3. Grattis!! Du borde vara stolt över dig själv att du kommit så långt. Vilket driv! Och vad mogen du har blivit. Önskar dig lycka till o deppa inte om du för göra omtentor, då sitter det bättre sen. 😄

  1. Tack så hemskt mycket!👏🏽 ❤️😍 Haha nej, får försöka komma ihåg det!😄

 4. Men åh!!! Vad kul, stort grattis! Jag jobbar och pluggar samtidigt och har gjort det i två, snart tre år, det ÄR jobbigt och stressigt men så värt! Ge inte upp, du är på väg mot en dröm. Finns få saker som kan slå det.

 5. Heja dig, jag tror på dig! Du kommer fixa det galant.

  Kram Sanna

  1. Tack fina Sanna❤️

 6. Grymt Dessie 👏👏

 7. Grattis!!! Kör så det ryker!!! Sååå snygg outfit på dig! Som en blåklocka. Du e snygg o duktig!!! Hejja!!!

  1. Tack snälla du!!😍😍❤️❤️🙏🏽

 8. Hej! Hur kommer det sig att du som inte genomfört gymnasiet med godkända betyg kan studera ett program som är 180 högskolepoäng? Det är dessutom jättesvårt att komma in på dessa program, och utbildningen finns ju bara i Gävle, Karlstad och Malmö om jag inte minns fel?! Är det någon privat utbildning som du bekostat själv? Blir nyfiken 🙂
  Lycka till! 🙂

 9. Lycka till Dessie! Du kommer fixa det utan problem ska du se! 🙂 Hejjar på dig!

 10. Vart är blusen ifrån så fiiin! Lycka till

 11. Men så roligt Desirée! Jag önskar dig all lycka i allt du gör framöver !
  Grattis! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *