Små saker som kan göra så mycket!

Det som får mig och mitt liv att hålla ihop är att ha ständiga rutiner. Vardagliga men även lite mer ”roliga” rutiner. Det kanske låter tråkigt, men jag är faktiskt en ganska så spontan människa utifrån dessa rutiner men det är ändå skönt att ha sina fasta punkter. Vi alla är ju olika, men jag mår bra av att ha vissa rutiner – och jag tror att alla människor har några rutiner som man alltid följer, visst? Ni har väl rutiner som ni alltid gör, oavsett om det handlar om mat, eller skönhet?

Jag har ju mina dagliga rutiner på morgonen, och sen att gå till jobbet, hämta Theodore och allt sånt där som faller liksom rätt ”naturligt” i vardagen för att det ska fungera. Men nu har jag och min bästis satt en liten ”rutin” eller ny tradition att vi ska äta brunch varannan lördag. Och den rutinen måste jag säga känns så mysig. ♥ Man ser liksom fram emot det dagar innan. Och att veta att du liksom alltid har det planerat känns så himla skönt. Ibland dricker vi lite cava till brunchen samtidigt som vi ”sammanfattar” veckan. =) Nu senast så satt vi och åt en härlig brunch på ”Le Bistro” som ligger på Fridhemsplan. Deras brunchrätter kostar mellan 45-70 kr (inte så farligt tycker jag) och är fantastiskt goda! Stort tips att gå dit =)

Ne men så den här nya lilla rutinen, den hyllar jag. Tänk att såna här små saker kan ge så mycket glädje!

6 kommentarer

  1. Låter som en magisk tradition, jag själv älskar rutiner! Hur tråkigt det än låter men det gör att de spontana känns väldigt lyxigt när det väl händer 🙂

    1. Åh, jag håller med! Hylla rutiner, underlättar livet något otroligt! 🙂

  2. Vad vore livet utan stabila rutiner? Kaaaos :p

  3. Ser superhärligt ut!

  4. Jag har nog inte en enda rutin!? Ja jag borstar tänderna innan jag går och sover, och sover gör jag inte samma tid jämt. Ja jag firar ju julafton och så med, om det räknas, en årlig rutin, haha. That’s it typ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *