Såhär kan en dag se ut!

Såhär kan jag se ut efter jobbet. Ibland åker glasögonen på, lite ovant för er att se kanske =)

Hej hej på er =) Hoppas allt är bra med er. Jag måste säga att det känns ”konstigt” eller ovant rättare sagt att sätta mig ner och skriva såhär igen. Jag hoppas att jag får in det till en ”vana” igen och ändå kan hålla er uppdaterade under min resa och allt därefter.. Skönt känns det iallafall att jag äntligen berättat för er vad som händer i mitt liv. Jag har ändå väntat så länge på att säga något, så nu känns det lite som att jag kan slappna av och faktiskt börja skriva mer om mina dagar igen. Det var ju svårt att skriva och berätta om livet när allt som är i fokus just nu är Theo + jobb – vilket är dom två delarna jag inte velat dela med mig av. Då blir det ju svårt att leverera, if you know what I mean.

Men men, nu är vi här! Så jag kan väl berätta lite om min dag. Jag åkte till jobbet imorse, började 9, men jag var lite tidig så jag åkte förbi och köpte en latte innan jobbet. Vardagslyx om jag får säga det själv, ofta är mina mornar lite stressiga när jag har Theo = hinna till förskolan och allt.. Men idag så föll allt på pricken tidsmässigt så jag hann få en lugn kaffestund i bilen innan jobbet. Det var sjukt skönt, det gjorde mycket ändå liksom. Såna där små stunder är ändå viktiga =) Allt flöt på bra på jobbet som vanligt, jag har det så fruktansvärt bra på jobbet med alla kollegor. Team känsla om något, så varje dag är liksom rolig på jobbet. =) Pratade med trevliga kunder idag också som gjorde mig lite extra glad, så det var kul =)

Dagen gick ofantligt fort idag tycker jag.. Plötsligt var klockan 18:00 och dags att gå hem. Så jag kom hem för ett tag sedan och har sen dess städat. Jag fick något ryck (inget ovanligt med andra ord) Fattar inte vart jag får all energi ifrån haha.. Jag som dessutom är sjuk (förkyld) Jag borde ju egentligen försöka koppla av. Men nu försöker jag ”varva” ner lite genom att ligga här och blogga och ”bara vara” lite. Skönt det också =)

Hur har eran dag sett ut? Vill ni dela med er? =)

…. PS. Tack för alla fina kommentarer och support! ♥ Ska svara på dom strax!

2 kommentarer

  1. Så mysigt med latte! Verkligen vardagslyx 😻 Själv har det varit en lång dag. Varit på skolan från 07:30-18:30, (pluggar till ingenjör) så sitter och räknar hela dagarna 😴 Så avis på alla ute i arbetslivet.

  2. Har du glasögon på riktigt, eller för att se lite smartare/vuxen ut? :p

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *