Nu väljer jag att dela med mig… =)

Hej allihopa!

Huuur mår ni?! Det känns som att det var hundra år sedan som jag bloggade, vilket det nog faktiskt var lite..? Men nu hörrni, nu hade jag faktiskt tänkt att komma tillbaka och börja uppdatera er igen. Jag har saknat att skriva av mig, tala och berätta om åsikter, jobb, motivation, till och med lite dagliga ”issues” och allt sånt som hör till. Men det här senaste året så fick jag en sån ”avsmak” för bloggvärlden helt ärligt. Eller jag har väl fortfarande en liten avsmak för den, det är inte jag längre. Jag var så trött på vad man fick dras med jämt och ständigt när jag höll på som mest med bloggen. Jag kände mig så lost, som att bloggen blev mer än börda än något jag faktiskt blev glad av. Men det känns ändå på något sätt som att jag har ”rensat” ut allt det genom denna långa paus. Som att jag kan börja om, och bara vara me. Inget mer. Ingen press. Jag ville liksom bara radera allt det gamla och starta något nytt. Men jag visste att jag aldrig kommer få chansen att ”börja om” om jag fortfarande kör på i samma riktning som jag alltid gjort. Jag behövde göra en förändring – och för mig var det då att ge upp och lämna saker bakom mig som tynger ner mig. Vilket bloggen gjorde sista tiden. Jag kände att jag tappade gnistan för att skriva dom här äkta inläggen, det jag ville skriva. Som min dagbok. Det blev liksom som att jag levererade bara för att leverera material, inte för att det kom utifrån hjärtat. Och jag kan inte göra saker om det inte är helhjärtat, sån är inte jag.

När jag kom till den här instinkten för cirka ett år sedan (Det är väl ca ett år sedan jag började sakta men säkert ta avstånd från den här världen?) Det som hände då var iallafall jag hade så länge känt att jag ville byta riktning i karriären, att jag ville bygga något mycket större. Det och mycket annat gjorde iallafall att jag nådde en sorts bottennivå i mig själv. Jag kände mig väldigt förvirrad och ledsen under den perioden, jag visste att jag ville byta riktning – men hur? Jag visste vad det är jag har drömt om sedan flera flera år tillbaka, men dom här frågorna som ”Hur ska jag lyckas byta riktning? Vem kommer anställa mig? Hur gör jag med bloggen?” Dom låg och skavde i bakhuvudet. Jag visste ju att jag inte var menat för bloggen längre (kände jag) men jag kände mig ändå så fast. Ska jag ge upp en bra inkomst, tänk om jag då inte lyckas med det andra som jag faktiskt vill satsa på? Då står jag där helt ensam, utan något alls. Vågar jag det? Eller ska jag bara istället vara kvar här, göra det som jag alltid gjort – bara för pengarnas skull – och sedan leva med stressen inombords om några år att jag faktiskt kunde göra något annat – och vara lycklig. Allting handlar liksom inte om pengar längre. Även om jag tjänade väldigt bra pengar och kunde leva mer än bra så gjorde inte det mig mer lycklig. Jag kände alltid att jag levde på ”lånad tid” för hur länge kommer bloggvärlden vara? När kommer jag till den punkt att jag faktiskt känner att jag verkligen inte vill mer? Tänk om all motivation har dragits ur mig då av utmattning för att jag gör något jag känner jag inte trivs med längre?

Det är viktigt att man trivs i sitt jobb, att man mår bra i det man gör. Ett jobb ska liksom inte vara jobbigt. Det ska vara roligt, det ska utveckla dig, det ska ge dig mer motivation. Jag utvecklades väldigt mycket i bloggvärlden när jag var liten, det har ju tagit mig hit jag är idag och jag hade inte kunnat komma dit jag är idag utan allting som jag lärt mig av egen erfarenhet att bygga upp i min bloggkarriär. Men, sista åren utvecklades jag inte.

Så jag kom till en punkt då iallafall där jag tänkte – Nej, skitsamma. Jag vill inte det här längre, jag vill mer. Jag vill följa min dröm, jag vill inte fortsätta med det här bara för att – även om bloggen har givit mig mycket. Så jag tog risken. Eller chansen kanske jag ska säga? Även om jag inte riktigt visste hur jag skulle gå tillväga för att uppnå min dröm så ville jag ta det och satsa ändå. Även om jag visste att jag ger upp en väldigt bra inkomst i ett ändå ganska tryggt jobb. Men jag gjorde det. För min skull. Nu tänkte jag faktiskt bara på det JAG ville, det JAG vill i mitt liv. Inte på något annat som kan påverka, som pengar m.m.

Jag började googla runt och dra i alla möjliga trådar för att se hur jag kunde göra, vart jag skulle börja för att nå min dröm. Jag har ju som ni säkert vet inte gymnasiebetyg – eftersom att jag aldrig gick gymnasiet utan valde istället att följa min egen väg och satsa på min bloggkarriär. Det försvårar ju saken lite, eftersom att det jag vill bli krävs ju högskolepoäng för att kunna bli. Men efter många om och med så hittade jag en väg. Och jag kände då direkt att det här, det är min väg att gå. Jag skickade iväg ett CV till en arbetsgivare, i hopp om att få komma på ett möte – och möjligtvis få en chans att bli provanställd – för att i sin tur visa vad jag går för. Jag hade sett att – om man lyckas bli anställd via ett företag, så finns det en utbildning till det jag vill bli – trots att man inte har gymnasiekompetens. Det ända ”kruxet” är att utbildningen kostar pengar – och du kan inte betala det själv eftersom att du inte får köpa utbildning i Sverige. Men det man kan göra är att om du får ett företag att se din kompetens så kan dom välja att satsa på dig som individ – om dom ser att du har det som krävs för det yrket – och då betalar de alltså din utbildning. Anledningen till att den utbildningen finns är bland annat för att dom vill satsa på individer, inte bara för att du har betyg. Det finns så många duktiga människor där ute som inte har brunnit för skolan, men har så mycket att ge ute i arbetslivet- Då är det en bra chans för dom. Sen såklart finns det många andra aspekter som spelar in också till varför den här utbildningen finns. Jag tycker iallafall att det är fantastiskt att det finns såna här möjligheter. För jag gillade aldrig skolan, jag är grym på att lära mig det som intresserar mig – direkt isåfall (som te.x denna utbildning) men just gymnasiet det var inte min väg. Och så är det ju, vi alla är olika.

… Jag skickade iallafall iväg ett CV. Jag har aldrig någonsin skickat iväg ett cv förut, jag har ju alltid haft mitt egna företag och bloggen. Det är ju liksom det jag har. Men jag tog chansen, och bara gjorde det. Jag minns tiden när jag väntade på svar, jag var så glad men samtidigt rädd. Jag hade dåliga tankar om mig själv som ”Varför skulle jag lyckas?” Jag vet inte varför jag tvivlade så mycket, det är ju idiotiskt. Man sätter sig själv bara i en obekväm situation och negativ tankeställning. Det är ett sånt jävla big no. Men samtidigt när jag tänker tillbaka så förstår jag ju att jag var rädd, detta var ju nytt för mig. Det var ju ”out of my comfort zone”

Jag väntade och väntade.. Men sen en dag iallafall så plingade det till i mobilen. Jag hade fått mail. Dom ville träffa mig på ett möte. Är detta verkligen sant? Vill dom träffa mig? Lyckan som jag kände var obeskrivlig, men samtidigt ville jag inte vara för glad – för även om det här är ett stort bra steg som visade att jag ändå har något som kan intressera ett företag, så ville jag inte ta ut något i förskott. Det kan ju ändå vara så att dom inte vill gå vidare med mig. Så jag hade ändå den tanken i bakhuvudet för att inte bygga upp förväntningar och sedan bli allt för besviken. Men jag hade ändå den inställningen med mig att även om jag inte får det här jobbet nu så ska jag ändå vara stolt över mig själv. Att jag ens vågar byta riktning, skicka iväg ett cv, att ens få ihop ett möte – Det är stort oavsett. Det ska jag vara stolt över.

Dagen var här – mötet. Jag hade mitt möte/intervju med företaget, det gick bra – även om jag var väldigt nervös. Jag minns att jag var så nervös inför svaret, kommer jag bli anställd eller inte? Men dagarna gick och tillslut så fick jag äntligen besked. Jag blir provanställd! Förstår ni? Jag fick en sån choooock, och glädjerus i HELA kroppen. Är detta verkligen sant?? Jag, får följa upp min dröm trots att jag alltid fått höra att jag aldrig kommer kunna få ett jobb eller lyckas med något annat. JAG trodde på mig själv, och jag (ursäkta språket) fucking made it happend! Även om detta var en provanställning så hade jag ändå kommit ett steg närmare mitt mål. JAG ska följa min dröm.

Jag har nu jobbat där i snart 8 månader och gjort min provanställning. Nu var det dags att veta hur framtiden ser ut, har jag gjort bra ifrån mig? Vill dom satsa på mig?

… och i nu i fredags så kom min dröm i uppfyllelse. Ni ska veta en sak.. Det finns en sak som är viktigast för mig här i livet.. och det är min son Theodore, samt min familj. Men det som kommer därefter som är viktigast för mig är livet, det är min karriär. Och inte vilken karriär som helst, utan det är just detta yrke. Så detta var/är en så otroligt otroligt viktig del av mitt liv. Så ni kan förstå vilken lättnad och vilken obeskrivlig glädje detta besked är.

I fredags skrev vi på avtalen iallfall.. och jag är numera fastanställd & börjar nu plugga till… MÄKLARE!!  Förstår ni?? JAG ska bli MÄKLARE!!! Det är OTROLIGT mycket känslor just nu!! Lyckorus, glädje, hopp, motivation deluxe osv osv..  Det är obeskrivligt. Men framförallt så är jag sååå STOLT över mig själv!! Att jag trodde på mig själv, att jag vågade kliva ur min comfort zone som faktiskt bloggen var för mig. Att jag vågade gå min egna väg, redan från när jag var liten. För det är det som har tagit mig där jag är idag! Jag är inte där ännu, men jag är ett steg närmare mitt mål.

Så, nu vet ni vad det är jag har byggt på i ”hemlighet” under dessa månader. Varför jag försvunnit. Jag sa ju att jag det var något stort och roligt jag skulle berätta för er! Även om det är några månader efter =) Men jag ville bygga på detta i min takt, i lugn och ro. <3 Tack för er förståelse och ert tålamod! Jag hoppas att ni kommer vilja följa med mig under min resa och följa mig här på bloggen igen!

Och med det sagt: SNÄLLA, tro alltid på er själva. Låt aldrig någon få påverka din framtid. Du är den enda som kan påverka din framtid, så tänk positivt, våga gå ur din comfort zone och satsa.. VÅGA tro på dig själv. Kan jag, så kan du!

45 kommentarer

 1. Herregud vad roligt, Dessie! GRATTIS! Shit vad roligt att det åtminstone går bra för någon annan när ens eget liv rasar ihop. Jag är 17 år och går andra året på gymnasiet nu. Jag är bara en medelmåtta och är därför rädd att inte kunna bli ett piss när jag är klar med gymnasiet. Typ alla eftergymnasiala utbildningar jag vill gå kräver högsta betyg i alla ämnen OCH extra meritpoäng. Men vet du? Du ger mig hopp. Du är påväg att bli mäklare utan någon gymnasieutbildning alls och det är så jävla starkt. Du har förvisso förmodligen slitit häcken av dig och fick kanske ett litet försprång då du är stor bloggare och fint CV, men du visar ändå att det går att bli det man vill, om man bara kämpar. Tack för det! Behövde verkligen läsa detta, då jag känner mig totalt värdelös. Jag duger inte ens till att jobba på McDonald’s. Sa upp mig efter två arbetspass för att jag är värdelös och inte klarade av det. Så jag vet helt ärligt inte vad det ska bli av mig. Men du inspirerar mig och är ett ljus i mörkret helt ärligt. Tack för allt.

  1. Hej fina du! Vad glad jag blir av att veta att jag kan inspirera. När jag läser din text så har jag en sak att säga; Varför säger du sådär dåliga ord om dig själv? ”Jag duger inte ens till att jobba på McDonald’s” Du får inte tänka så. Bara för att det jobbet inte var ditt rätta så betyder det inte att inget annat är? Jag har aldrig velat göra något annat i mitt liv än att blogga eller att mäkla – typ. Kanske jobba med bilar men inte något annat så. Jag tänkte också som du i panik, jag kunde inte se mig själv få jobb på tex Ica eller donken heller. Men vet du varför jag tänkte så? Jo för det var inte vad jag ville bli. Det är klart att jag känner att jag inte kan leverera. Likaså du.

   Du behöver inte komma på allt vad du vill göra än. Du är ung. En dag kommer du komma på det, och då kommer det kännas så bra. Då kommer du kämpa för att bli det, och oavsett hur lång vägen än är och hur mycket du måste gå igenom för att komma dit – så kommer du göra det. För det är de DU vill!

   Pusha dig inte till saker ”bara för att” som jobb tex som du inte trivs med. Absolut, testa dig fram och jobba med något tillsvidare kanske är ett måste för ekonomin. Men må inte dåligt över att du ”inte känner att du är där än” jag är inte där än heller. Nu har min resa precis börjat och jag är 23 år. Du har tid. Oavsett om du är 17 eller 45.

   Lycka till ❤️

   1. Tusen tack för dina fina och peppande ord! Det betyder fruktansvärt mycket för mig. Jag mår mycket bättre nu. Lycka till med studierna nu! Så himla välförtjänt att du äntligen är påväg att bli mäklare! ❤️

  2. Men åh Maria!
   Jag gick inte ut med toppbetyg och efter gymnasiet. Jag sökte jag jobb på McDonalds, men jag fick inte det! Nu pluggar jag mitt andra år på läkarprogrammet. Jag läste ett basår, skrev högskoleprovet och kom in.

   McDonalds var inte för dig – men något annat är det. Allting (ja du förstår) går om du verkligen vill <3
   Jag har de senaste åren trott stenhårt på att "det blir som det ska bli". Så länge man kämpar och är ärlig mot sig själv så blir det som det ska bli (inom vissa ramar såklart).
   Du "klarade" inte jobbet på McDonalds för att det inte var rätt just då, något annat väntar på dig. Om du följer ditt hjärta så kommer du att förstå varför det blev som det blev.

   Jag vet att det kommer att gå bra för dig. Du kan det du vill. Tryck inte ner dig själv! Lyft dig själv. Satsa på att ta hand om dig själv och må bra i ditt liv. Utvärdera vilka människor du har omkring dig, vad som verkligen får dig att må bra – och gör mer av det. Då kommer du att klura ut vad som är rätt för dig och får dig att må bra i livet. Och om du kämpar för det du vill så kommer du att lyckas på ett eller annat sätt.

   Det kommer bli något riktigt bra av dig. Om du följer ditt hjärta kommer du att bli lycklig och det är väl det bästa man kan bli.

   Skickar en söt video till dig: https://www.youtube.com/watch?v=qxZbUpY_zsw

   Och om det känns tufft just nu så ska du veta att det går över. Sök psykologhjälp om du har saker som du behöver prata om.
   Och du, ibland får man ha pissiga jobb även fast de suger (om man nu behöver pengarna), men om man mår dåligt så går ju såklart hälsan först.

   Kramar <3

   1. Det här var inte ens till mig, men det berör mig. Väldigt mycket. Tusen tack Johanna, för ditt fina meddelande till en helt främmande person. Lycka till med livet <3 Önskar dig all glädje, kärlek och lycka!

   2. Tack så fruktansvärt mycket, Johanna! Vad fin du är som tog dig tiden att skriva detta till mig! Blir alldeles rörd. Tar åt mig av varenda ord du skrev. Tack för att du lyste upp min tillvaro och grattis till att du kommit in på läkarprogrammet! Shit vad stort! Det här ger mig ännu mer hopp. Det är alltså inte kört ännu. Tusen tack igen fina du. ❤️

 2. Stort grattis och bra kämpat!!

 3. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, du är så satans grym dessie! Har följt dig sedan du började blogga och har alltid inspirerats av dig. Tycker det är tråkigt att du inte bloggar som förr, men herregud vad grym du är som har lyckats så bra! 😀❤️

 4. Grattis fina dessie det är du värd ❤️

 5. Jag är i samma val och kval, jag trivs inte alls på mitt jobb och vill verkligen nått annat! Men vågar inte satsa samtidigt som jag vill! Vilken inspiration!!! Grattis och så grymt glad för din skull! Att du våga satsa på dig själv är inspirerande ! Du kommer klara detta galant!

 6. Nathalie pol

  Verkligen BRA jobbat!! Grattis och lycka till i din utbildning ovh fortsatta yrkesliv 👏🏼👏🏼

 7. Lycka till med jobb och studier. Skönt att du inte längre behöver vara beroende av bloggen eller en del av den ytliga bloggvärlden. En utbildning är en fantastisk trygghet att ha. Grattis igen. Känns så kul att du ser värdet i att studera för att nå ditt mål.

 8. Jag är så glad att det löser sig för dig, men börja inte blogga igen tror inget bra kan komma från det. Det kommer bara bli samma gamla skit igen

  1. Jag håller tyvärr med. Blogga inte på ”som vanligt” eller med försvarsinlägg, utan skriv istället inlägg om (exempelvis) ditt yrke eller annat som kan vara relevant för en helt ny läsarskara. Det finns massor som drömmer om att bli mäklare eller hitta och våga ta sin väg i livet. Inspirera dem (oss)! Sedan kanske du även kan skriva om hur det går för Theo? Du kanske kan ändra bloggen till att bli en ”våga-satsa-på-dina-drömmar och kombinera-karriär-med-familjeliv”-blogg? 🙂

   1. fast jag tror inte ens annan typ av bloggning kommer funka. I skrift går allt att feltolka, och det är många som gillar att feltolka eller leta fel i dessie. Bättre att ”bara” plugga och jobba isof.

 9. Såå inspirerande!! Grattis och lycka till med resten 😃💖

 10. Har pushat dig sedan dag ett och idag får jag igen bekräftat att du är helt fantastisk samt att man kan allt som man ”set your mind to”.

  Stort grattis Desiree! Du kommer att bli en fantastisk mäklare! Vi som har följt dig ett tag, vet hur mycket du velat det här. Det är ett uppriktigt och genuint intresse – och SOM jag unnar dig det!

  Jag är otroligt imponerat! Nu vill jag dock gärna höra alla dina tips och tricks till hur du gick vidare! 😉 Jag är jurist, men hatar nästan varje sekund av mitt jobb. Vill så gärna jobba med antingen marknadsföring, sälj eller mäklaryrket (som är en kombination av båda mina intressen) – Så det ska bli intressant att följa din resa!

 11. Asså sitt ner i båten Dessie. Du är en telefonförsäljare som lockar kunder till värdering av deras hus. Du kommer aldrig lyckas bli en riktig mäklare, det vet både vi och du.

  1. Men usch. Har du ens läst inlägget? Hon ska börja plugga till mäklare nu. Var lite stöttande istället för att ha en så vidrig attityd.

  2. Man måste börja någonstans. Det var väl skitsmart av dessie att få in en fot i branschen genom att jobba som telefonförsäljare eller vad man nu kallar det. Annars hade hon ju aldrig fått chansen att börja plugga till mäklare nu. Tänk lite för fan Jamal.

  3. Alexandra

   Känns det bra nu Jamal när du skrivit den kommentaren? När du försökt att trycka ner Dessie i skoskaften? Den typen av kommentarer kan man lika gärna hålla för sig själv. Och varför skulle Dessie inte lyckas för? Tycker snarare det känns som att hon verkligen vill detta och brinner för det. Och hon har ju onekligen kommit en bit på vägen.

   1. Fast vi alla vet att hon inte har disciplinen att plugga, jobba och ta hand om T samtidigt. Vi kommer säkert få ett inlägg om detta i framtiden och hon kommer såklart skylla på sin ”adhd”, lol.

   2. Det vet vi inte alls Jamal. Vad har man för uppfostran om man istället för lycka till hackar på en människa och säger att hon aldrig kommer klara utbildningen. Du borde kanske studera någon kurs i hur man beter sig mot andra människor 😉

  4. Det märks att du är någon som i all sin tid på jorden har drömt om att bli mäklare. Tyvärr gick den drömmen i krasch för dig, och därför hackar du på en ung kvinna som lyckats. Ledsen, Jamal, men hon kommer att klara utbildningen. Precis lika bra som hon har klarat att få in en fot i branschen, och precis lika bra som hon klarade att få avundsjuka personer att titta fram och sprida hat över hennes framgångar.

   Må du hitta ditt kall i livet – och må du lyckas utan att någon ska trycka ner dig. 😉

  5. Usch vilket trist liv du har som måste sitta och försöka trycka ner någon som kommit så himla långt. Du luktar avundsjuka!

  6. Jamal du kanske har glömt att framgång handlar om att ta små steg mot rätt riktning. Man blir inte mäklare över en dag. Man arbetar sig uppåt och det är precis det Dessie gör. Hon ska läsa en utbildning som kommer göra henne till mäklare. All typ av erfarenhet är bra,även att vara telefonsäljare. Som mäklare säljer man in fastigheter just därför är det superbra att ha en grund i försäljning. Vi människor sätter upp delmål för att nå till slutmålet. Att nå slutmålet tar tid men det är värt det när man väl är där.
   Jamal bittra människor som dig förblir bittra medan de som gör något av sitt liv når framgång. Lägg fokus på ditt liv istället för att nedvärdera andras framgångar och lycka.
   Dessie har all rätt att vara stolt över sig själv. Hon har lyckats ta sig dit hon är idag helt själv och det ska hon ha rätt att glädjas över.

   Stort Grattis Dessie =).
   Du kommer säkerligen bli en grym mäklare =)

 12. Stort grattis och lycka till i framtiden <3

 13. Åh med så kul! ❤️ Har följt dig i åratal och minns att du länge sagt att du vill göra något annat än att vada bloggare, att du vill plugga vidare på något sätt.

  Otroligt strongt av dig att våga ta steget! Är otroligt glad för din skull ✨❤️ Tror du kommer bli en toppenmäklare, du känns så glad och bubblig så tror verkligen du kommer trivas! Herregud vad kul att du ska utbilda dig!😁 Det kommer nog bli kämpigt men fortsätt tro på dig själv och jobba hårt. Det kommer löna sig ❤️ Största kramen!

 14. Stort grattis, jag visste att du skulle fixa det och det gjorde du! Du är grym och inspirerar en verkligen att våga satsa på sina drömmar. För kan du – så kan jag och alla andra med.

  Kram Sanna

 15. Vilken fantastisk förebild du är! Vilken resa du gjort!
  Stort grattis, och lycka till med allt! Jobbet, plugget, livet!♥

 16. Michaela

  Vad kul att höra att det går bra för dig, hoppas detta gör dig mer tillfreds i livet! Lycka till med allt!

 17. Jag har aldrig följt dig, bara kännt till vem du är och kom nu in hit pga Bloggkommentatorernas blogg. Och jag vill bara säga att jag är grymt imponerad av dig! =) Du verkar som en klok människa som tänker till och tänker långsiktigt och framförallt tänker med hjärtat och följer dina känslor! Jga tycker du resonerar väldigt klokt i ditt beslut! Modigt av dig också att våga chansa! Och ett stort grattis och lycka till vill jag önska dig nu! =)

 18. Grattis!Du är så grym! Är själv i samma situation. Min dröm är att bli jurist men gick inte ut med topp betyg i gymnasiet. Har varit jätte nere efter studenten då jag har trott att min dröm aldrig kommer bli uppfylld. Men efter att ha läst ditt inlägg så fick jag så mycket inspiration och ska göra allt i min makt och kämpa för att komma in på juristprogrammet. Kan du så kan jag. Du är grym Dessie tvivla aldrig på det! Du kommer fixa utbildningen galant!!

 19. Grattis Desirée! Så glad att du vågade följa din dröm och självständigt välja en ny riktning. Den egenskapen ska du vara stolt över och värna om. Vad glad man blev av ditt inlägg 😀 Kram!

 20. Vad roligt att att istorsett alla är positiva och glada för din skull! Det är jag med. Jag känner dig inte ens ändå är jag såå stolt över att du lyckats. Att du vågat.
  Jag är så stolt över dig därför att man ser så många bloggare som inte gör något av sina liv, inte vet vad de vill. Låter bloggen förfalla osv och här är du och gör ett jätteframsteg, tar tag i livet. Tar tag i dig själv.
  Du är så grym!
  Du kommer bli en fantastisk mäklare med din charmiga personlighet. Du kan charma vem som helst. Det vet du 🙂

 21. Bra jobbat, grattis till dig! Vill man nagot sa kan man!!
  Det där med skolan känns som om man blir placerad i ett fack och sedan far man dras med betygen resten av livet. Jag hade det lätt för mig i skolan men gillade inte en lärare eller tva och fick därför skitbetyg i tva ämnen och i gymnasiet hajade inte jag att det skulle lägga krokben för mig senare, men har klarat mig fint trots att jag inte kom in pa handels..
  kram!

 22. Åh <3 Guud så lycklig jag är över din skull, Desiré! Det här var riktigt roliga nyheter. Bra kämpat, riktigt strongt gjort att ta chansen och VÅGA göra din dröm till verklighet. Kram, hjärtat <3

 23. Grattis! <3 Men en provanställning får endast pågå i max 6 mån enligt lag…

 24. Men wow va inspirerad jag blir av dig! Jag har följt dig länge och du har gjort en otrolig resa. Att byta riktning så som du har gjort kräver stort mod. Stort lycka till med studierna ❤

 25. Grattis, riktigt bra kämpat! Har följt dig i väldigt många år nu och det är jättekul att få följa din resa och utveckling. Lycka till!

 26. Stoort grattis kära du! <3 Är så himla glad för din skull! Du inspirerar mig till hundra. Är just nu mammaledig men funderar sedan på att sadla om och satsa jag med. Wish me luck 🙂 Stor kram

 27. Cornelia

  Stort grattis Dessie, jag har sett dig på hemsidan för fastighetsbyrån. vad roligt! Jag själv har precis gått uppdragsutbildningen men via SF då. skriver min sista tenta om 4 veckor. sen är jag äntligen klar och redo att söka registreringen. Det kommer bli super tufft, jag vet inte hur du kommer göra men jag har jobbat 100% på byrån utöver studierna, det är värt det men otroligt tufft. Du kommer fixa det galant, stort LYCKA TILL. hör av dig om du har några funderingar, med tanke på jag precis gjort samma resa 🙂 Kram

 28. Vad kul att höra! Verkligen 😀

 29. Åh vad roligt för dig som trots allt inte har utbildningen sen tidigare!

  Min faster jobbade som mäklare och för henne var det ett rent helvete, men det behöver absolut inte vara så för alla 🙂 men just där hon jobbade så var det inte så roligt för henne. Det var pga hennes chef, så hoppas innerligt att du inte får en sån skitchef! 😊 lycka till med allt!

 30. Nora Maria

  Har följt dig sen jag var en liten tonårsflicka på 14 år, idag är jag 22 och jobbar som Paralegal. Sjukt roligt att det går undan för dig och att du kan använda din blogg för att driva och inspirera unga tjejer som inte hittat vägen än.

  Jag blir bara så pissförbannad över att se att det ännu ramlar in negativa kommentarer här och var. Vi har alla vuxit upp nu, du satsar på karriären och kombinerar det med ditt mammaliv till lilla Theo. Släpp bloggen, finns inget som kan gynna dig mer än en utbildning och karriär. Oavsett pengarna som finns att hämta. Låt ingen få säga något dumt mer.

  Kram på dig fina Dessie!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *