Surprise delivery

Hej!

Jag måste bara få dela med mig lite… Två gånger denna vecka har jag blivit överraskad med presenter. Så himla fint gjort. ♥ Jag hade verkligen ingen aning om att jag skulle få en present, sen så från ingenstans så får jag ett sms som lyder ”kom ut så tar vi en kaffe” när jag sitter på jobbet..

Då står min fina vän utanför med en liten LV påse i handen. I påsens innehåll så låg det en fin liten plånbok för nycklar i. Det kan ju behövas när man heter Desirée och är rätt bra på att tappa bort sina nycklar i väskan. Jag hittar dom aldrig, men nu blev plötsligt det lite enklare. =) Jag fick mig en liten chock faktiskt, varför får jag såna här fina presenter? Något bra måste man ju ha gjort iallafall, haha.. =)

Förövrigt så har det varit en fantastisk vecka hittills. Idag så fick jag också extremt goda nyheter, så just nu känner man sig på topp med andra ord. Jag lovar att dela med mig när allt är klart, jag vet att det kanske känns jobbigt men jag vill liksom inte ta ut något i förskott. Jag vågar liksom inte riktigt än.

Hur har eran vecka varit hittills? ♥

TRANSLATE: Hi! I just have to share some things with you! =) Twice this week I have been surprised with gifts. So cute ♥ I really had no idea that I would receive a gift, then from nowhere I received a message that reads ”come out let’s take a coffee” when I am at my work..

When I went outside I see my friend with a small LV bag in the hand. In the Bag content it was a nice little wallet for my keys. It may be necessary when your name is Desirée and pretty good at lose their keys in the bag. Now suddenly my life just became a little bit easier. =) I got me a little shock actually, why do I receive this fine gifts? Something good I must surely have done lol.. =)

But from one thing to another: it has been a great week so far. Today I also recevied extremely good news, so right now I feel on top in other words. I promise to share with me when everything is clear, I know it is difficult but I would like not to take out something in advance. I dare as well as not quite yet.

How has your week been so far?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *