No more hair extensions for me!

Som ni säkert har märkt så har mitt hår blivit lite kortare i jämförelse med annars.. 😉 Det är för att jag har slutat använda löshår. Inte för att det är dåligt, eller för att jag inte tycker det är snyggt. Jag tycker det är riktigt bra att det finns för oss som inte kan få naturligt långt/tjockt hår. Men eftersom att jag jobbar så mycket nu för tiden så fanns inte tiden till på samma sätt, och sen så blev det bara så att jag blev van vid mitt egna hår. Så nu har jag både min naturliga hårfärg och mitt naturliga hår. Så många år som folk har tjatat om att jag borde ha det så, nu – 2017 är tiden äntligen inne. Haha..

Men jag trivs faktiskt bra i mitt hår. Det känns som om det har blivit lite längre och lite tjockare faktiskt. Eller som sagt – så har jag bara vant mig. Men det kliar lite i fingrarna att färga mörkare nu mot hösten.. men vi får se.

Vad tycker ni?♥

As you may have noticed is that my hair has become a little shorter in comparison with before.. 😉 It is because I have stopped using hair extensions. Not because it is bad or for that I do not think it is helpful. I think it is good that there is an option for those of us who cannot get naturally long/thick hair. But I just stopped because I work so much  these day so I don’t have the time for it in the same way.. and so I was familiar with my own hair. So now I have both my natural hair color and my natural hair. So many years as people have said on many occasions that I should have it like that – 2017 is the time at last. Haha..

But I actually think I look good in my hair. It feels as if it has become a little longer and a little thicker actually. Or as I said – maybe I’m just familiar with it now.. But the scratching a little in the fingers to stain darker now in the autumn.. but we will see. What do you think? Should I?

31 kommentarer

 1. Supersnyggt! 😀 Hur får du håret att se så friskt och lent ut? Min kallufs är ett enda fågelbo typ haha..

  1. Det gör mitt också annars om jag inte fixar det! Jag använder fönborste , bästa 🙌🏽

   1. Aha måste googla 😮

 2. har du en svartsjuk fransman som vill ha allt översatt, ja tänk på grabben att inte flytta till Frankrike i alla fall, ta och res med honom istället än att göra massa egna resor

 3. Nathalie

  Vad kul med ett blogginlägg och att du även har uppdaterat din youtubekanal 🙂 <3

 4. Wow… ett inlägg om…. ditt hår… vilka enorma struggles!

  1. Detta är en livsstilsblogg ☺️ Mina struggles håller jag för mig själv👏🏽

 5. Håret är nothing special, ser ut som en helt vanlig tråkig svensk tjej. Antar det är den looken du gått för.

  1. Inget fel med att se ut som en vanlig svensk tjej 🙂

 6. Jag tycker det ser fint ut, har också mitt naturliga nu. Väntar på att det ska bli längre :-p det är ganska långt men vill spara ned till midjan just nu är det nästan till bysten så det tar nog 3 år till att spara.

 7. Sandra W

  Hej fina Dessie. Jag blir så jävla arg varje gång jag ser negativa kommentarer
  Som killen som skrev i detta inlägg du ser ut som en vanlig svensk tjej – det är precis du är man han glömde lägga till en extremt viktigt detalj att du är otroligt vacker. Jag hoppas du kan koppla bort de negativa kommentarerna och fokusera på dom bra för det är du så värd ❤ du är verkligen värd alla positiva kommentarer som trillar in. Fortsätt det du gör och skit i näthatarna! ❤ du inspirerar mig och jag älskar din blogg!

 8. Ditt hår är dösnyggt sådär! <3

  1. Tack så mycket☺️☺️🙏🏽

 9. Ditt hår är tusen gånger finare än mitt. 😊 Jättefint tycker jag. Någon dag ska jag göra mig själv oberoende av löshår, haha. Men känner mig så naken utan!

 10. Veronica

  Oj vilken snygg klänning!!!
  Vad har du köpt den Dessie?
  Kram

 11. SÅ snygg! Och ditt leende! Köpte nyss själv tandblekning från vittleende.com Bra priser! Rekommendereas

 12. du är en bra person men lägg ner bloggen om de inte ska bloggas varje dag, är bara kissie, foki och blondinbella som är igång

  1. Det är tillåtet att ha en blogg som man bara skriver i lite då och då. Sålänge det inte är ens huvudsakliga jobb så väljer man själv hur ofta man skriver 🙂 klart dessie inte ska behöva stänga bloggen. Det är väl en grej hon vill behålla då det varit en stor del av hennes liv förut. Varför skulle du må bättre på att den stängdes?

 13. Lägg en toning i håret för att färga tillbaka sen till samma färg sliter så jäkla mycket om man inte låter det växa ut. Om inte du är helt hundra alltså. En toning försvinner efter några tvättar 🙂

 14. Ditt hår är så mycket snyggare naturligt utan Löshår!!
  Du ger det en chans att bli tjockare för tro det eller ej så sliter löshår på håret.

 15. Eftersom att du jobbar så mycket nuförtiden? Vem är det du försöker lura?
  Vad är det du avser? Ett blogginlägg varannan vecka? Tough shit!
  Eller har du börjat sitta i en reception?

  1. Du vet att hon slutat ha bloggen som jobb och istället jobbar inom mäklarbranschen? Så det är knappast bloggen hon syftar på när hon skriver att hon jobbar 😉

 16. Men du har ju superfint hår! 🙂 Himla fin färg naturligt och långt. Lucky u.
  Jag är gravid med mitt andra barn nu och hjälp. Mitt hår ser ut som en sopkvast. For real haha. Får göra något åt det efteråt sen. Ingenting biter nu.
  Stor kram <3

 17. Lägg ner bloggen förfan då du aldrig endå bloggar vettigt och ljuger att du endå skall vara aktiv..

  1. Hon har ju lagt ner bloggandet? Men är väl inte förbjudet att ha kvar själva bloggen 😂 Fattar inte varför det stör dig, skit i stt besöka bara

 18. Ett tips om du ska skriva på engelska, be nån korra lite snabbt innan du publicerar 🙂 t ex meningen ”But the scratching a little in the fingers to stain darker now in the autumn..” är väldigt svår att förstå på engelska.

 19. lägg ner bloggen, vi får ju ändå inget nytt sätt kod och lägga ner om du bara vill ha den kvar,

  1. Varför måste hon låsa den? 🙂 det är väl bara att strunta i att besöka den, finns väl ingen anledning till stt hon ska stänga ner den.

 20. Well eh med tanke på att hårförlängningsindustrin e vidrig å bygger på underbetalt arbete av utsatta mestadels asiater, exploatering och lögner så skulle jag inte säga det är BRA.. titta på kalla faktas nya avsnitt om hårförlängningar. Vidrigt ändå hur vita rika fjortisbrudar kan springa runt med någon fattig utnyttjad persons hår på skallen med gott samvete. Fult

  1. Vita rika?

   Eh dem som använder sig mest av löshår är vell ändå färgade. Haha idiot! 😂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *