The time must surely be the right also

Hej! Hur mår ni allihopa!? Det var så länge sedan, allt för länge sedan. Men vad ska man säga, det är mycket som händer just nu. Tiden finns liksom inte där som på samma sätt när man var yngre. Men jag försöker, då och då uppdatera er. Ibland blir det mer, ibland blir det mindre!

Det är mycket roligt som har hänt på sistone, och jag lovar er att jag kommer att berätta om det så fort allting är på plats. Men just nu vill jag inte avslöja saker och ting innan allt är klart, men jag har iallafall kämpat de senaste månaderna och det har förhoppningsvis lett mig någonstans. Mer än så vill jag inte avslöja än, men det kommer! =) Jag vill ju att ni ska få följa min resa sen.

Paris också, det har ju mer eller mindre blivit som mitt andra hem! Som ni kanske har sett. Jag vet att många har sett att jag spenderar extremt mycket tid i Paris, och ja det gör jag. Jag har åkt tillbaka dit efter senaste gången som jag uppdaterade er här på bloggen. Men Paris vet ni för mig vad den staden betyder, men sen så var det mycket annat där också. Eller det ÄR mycket annat där, vänner, livsstilen.. jag trivs där helt enkelt. Sen så träffade jag väl mer eller mindre en kille där också, som gjorde det lite mer lockande att komma tillbaka. Men det är väl ett avslutat kapitel nu antar jag. Han kommer alltid finnas i mitt hjärta, men vi har väl insett att det inte var vår tid. Allting måste ju pricka rätt, man kan ju inte bara trivas ihop, och ha den där gnistan. Tidpunkten måste ju vara rätt också, eller hur? Och det var väl där det brast för oss. Vi försökte hålla oss borta från varandra, men drogs tillbaka om och om igen. Sjuk dragningskraft. Så har det väl varit mellan oss i kanske ett år nu. Men tråkigt nog som jag sa så är det inte vår tid nu.

TRANSLATE:

Hi! How are you all!? It was so long ago, for far too long ago. But what should I say, a lot happening right now. The time is not where in the same way when we were younger. But I try, now and then to update you as much as possible. Sometimes it will be more, sometimes less!

Alot of fun has happend recently, and I promise you that I will tell you about this as soon as everything is in place. But at the moment I do not want to disclose things until everything is clear, but I have atleast fought over the last few months and it has hopefully led me somewhere. More than that I do not want to disclose yet but I will tell you, soon! =) I want you guys to follow my journey! =)

Paris also has more or less become my second home as you may have seen! I know that many have seen that I spend an enormous amount of time in Paris and yes i do. I have gone back there after the last time that I updated you here on the blog. But Paris is very different from here, I have alot of friends there, love the lifestyle and so on.. But then I met a guy there also, which made it a little more attractive to come back. But it is a closed chapter now i suppose. He will always be in my heart, but we have realized that it was not our time. Everything must be good, you can not only enjoy together and have the sparkle and everything else is not working for you. The time must surely be the right also? And it was well where there was inadequate for us. We tried to keep us away from each other, but we fall back to eachother again and again. Sick attractiveness. It has been like that between us in about a year now. But sadly as I said, Is it not our time now so it’s over.

13 kommentarer

 1. Åh, vill så himla gärna veta mer om Paris! Ska resa dit snart och det skulle vara kul att få höra om dina favorit platser där t.ex cafe, resturanger, hotell, osv. Även vad du gör på dagarna där.

 2. Asså du fattar väl att killen bara såg dig som ett hål? Det var därför ni bara träffades ibland, eller som du sade: ”dragningskraft”. Sluta sära så kommer du hitta en kille som uppskattar dig för dig. Ett bra tips!

  1. Alltså vilken onödig kommentar! Har du någon som helst inblick i deras relation eller? Nej just det, men du verkar ju ha stenkoll på när någon ser en som ett ”hål” så antar att du pratar av egen erfarenhet. Ett litet tips, sluta sära så mycket! 🙂

 3. Ja det är speciellt när man redan har barn, sjuk dragningskraft hjälper inte alltid mannen måste vara redo vara extrapappa och det måste vara riktigt seriöst det är mycket som ska stämma. Jag förstår dig. Om det är menat kanske ni blir tsm längre fram 🙂 jag tycker du är klok som väntar och inte kastar dig in i något förän det känns 100. Låter som att du haft det härligt. Blir roligt följa dig längre fram 🙂 ska kika på din video nu! Blev så glad när du uppdaterat bloggen.

 4. Du säjer väldigt ofta att du har något och beretta en hemlighet som du kommer ut med då tiden är bättre. Tror knappast att det finns nått du försöker bara med ett dåligt trick hålla läsarna i spänning tror du. Du är så tröttsam lägg ner hela bloggen istället. Nu skriver du ett par inlägg och så är du dödstyst i över en månad igen..

 5. Vill veta mer om Paris 🙂
  Hur länge var du där? Vad gjorde du där? Hur löste du det med Theo?
  Jättefin bild på dig 🙂

  1. va hon gjorde där? hon träffade killen och turistade med hennes vän. iaf enligt bilderna. ;)Inget speciellt. inget nytt..

 6. Hur går det med Theo, sötisen?

 7. Skönt att höra från dig igen! Spännande med det hemliga projektet!

  1. ☺️🙏🏽❤️

 8. Vad roligt att höra ifrån dig!! Vad händer i ditt liv nu då?!

 9. Hur går de med de speciella som skulle släppas gällande bloggen då. De skulle bli så bra och va så hemligt. ;D

 10. Also…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *