In cooperation with Cocopanda.se (Discount!!)

Eftersom att det var ett tag sedan som jag uppdaterade er så vill jag gottgöra er med en VIDEOBLOGG att titta på denna härliga chill söndag! =) Videon har jag gjort i samarbete med Cocopanda.se Jag har även fått chansen att dela ut en riktigt nice RABATTKOD till er.. men då måste ni kika på videon för att kunna ta del av den! Enjoy! Ps.. Jag vet att jag ser ut som ett lik, ser så hemsk ut haha. Jag kunde kanske försökt fixa till mig lite innan, men å andra sidan så är det sådär jag ser ut. Man kan inte ha tur i allt, ahha!

Enjoy and happy shopping! ♥

TRANSLATE: Since it was a while ago that I updated you – I wanted to make it up to you guys with a videoblog. The video are in cooperation with Cocopanda.Se I have also been given the chance to share a really nice discount code to you.. but then you must take a look at the video to be able to take part in it! So enjoy and HAPPY SHOPPING! Ps.. I know that I look awful lol. I could perhaps have tried to look a little more fresh, but on the other hand.. This is how I look 😛 You cannot be blessed in everything, ahha!

25 kommentarer

 1. Gud.. Är det första gången du sminkar dig eller? Och sjukt dålig video märker värkligen att du inte ofta videobloggar.

  1. Bra kritik du 🙂 skäms.

 2. Alltid någon text om ditt utseende. Varför klanaka ned på dig själv på detta viset?

 3. Hej Desirée, roligt o kolla på när Du sminkar dig du är så vacker !! Skit i alla dumma kommentarer
  Kram jana

  1. Tack så hemskt mycket!❤️☺️☺️ Snälla du🙏🏽

 4. Har du gått upp i vikt? 🙂

  1. Ser de ut som det eller? Nä.

   1. Var det dig jag frågade, ELLER? Varför taggarna ut? Jag frågade Desiree vänligt om hon gått upp i vikt. Om du har personliga problem med vanliga enkla frågor, så skaffa hjälp!

  2. Fast melina. Vad har DU exakt att göra med om Dessire gått upp eller ned i vikt?
   Ingen har att göra med varandras vikter. Varför är det viktigt för dig att veta om folk går upp eller ned i vikt?
   Denna fråga kan vara personlig för många.

  3. Jag har ingen aning faktiskt, spelar det någon roll? Tråkigt med fokus på kroppshets!😞

   1. Intressant hurvida ni drar upp ”hets” för att man ställer en enkel rak fråga! Snarare ni som får ämnet att bli hetsigt genom att svara drygt när man ställer en enkel rak fråga!

   2. Det finns inget som en enkel rak fråga, det är alltid ett syfte och en tanke bakom frågan – varför den ställs och hur du försöker få personen i fråga att må när du ställer den. Fråga dig själv det..

   3. Jag hade ingen baktanke eller syfte. Fan vad folk hittar på en massa bullshit för att man hel tiden tar frågor som något negativt. Det är en vanlig fråga. Hur du sen tolkar, tro och känner är ju inte ens logiskt med hur en vanlig fråga ställs! Sen att det kanske finns andra som har ett syfte, det är dom det. Jag är jag. Mitt syfte var bara att jag undrade rent allmänt. Det är ju du/ni som gör det till hets för att ni blandar in känslor i vanliga frågor/konstaterande.

   4. Jag vet dessvärre inte hur vanligt det faktiskt är att fråga någon huruvida man gått upp eller ner i vikt. Vem bryr sig liksom, jag lägger ingen tanke i det varför lägger du en tanke i andras kroppar är då frågan man ställer sig. 🤔 men nu tycker jag att vi kan släppa det. Jag gillade inte frågan och att man frågar om andras kroppsvikt känns inte så attraktivt kanske.

 5. Kul med video. Skit i negativa kommentarer. Fy för er som är negativa det är taskigt och fult sluta med det genast kram Dessie.

 6. Kuuuuuul!!!!!!! Saknat dig här, skitsnygg är du! Och rolig!

  1. 😍❤️❤️❤️

 7. Alla negativa kommentarer är svårt att inte skratta åt! Men tack för ett gott skratt, tycker synd om er! Dessie, kul med uppdatering älskar dig blogg!

  1. Så kul med positiv respons, tack!❤️❤️❤️😍

 8. Jag kan inte se länktips till det smink som du använder i videon.

 9. Hej dessie mysigt att se din uppdatering igen, vore kul om du kunde fixa stativ, bättre ljus och kanske visa upp en färdig outfit och stylat hår i slutet du har så bra klädsmak 🙂 den här känslan gav mig mer av en hemmavideo/vlog. Tycker det är kul att du tar dig tid att göra video för oss.

  1. Och en ljus bakgrund hade varit bra då ser vi bättre, ljuset i rummet ger så mkt skuggor. Men din personlighet lyser det gillar jag 🙂

 10. Tack för videon, är härligt att se någon som kan vara sig själv och lite knasig! 🙂 Du verkar vara en sådan som man kan ha kul med i alla stunder.
  Har saknat dina blogg-posts, hoppas de kommer tillbaka snart! Annars så är video bloggs också kul!
  Kram x

  1. Tack för din fina respons! 😍 Jag ska försöka så mycket som möjligt, mycket annat som händer vid sidan om men lite tid ska man nog ha åt bloggen!🤓❤️

 11. Hahah du kan ju knappt prata ordentligt med den överläppen. Äkta 2017 stockholmstjejer som läspar och låter allmänt retarderade för deras läppar blivit förlamade av allt skit som de sprutat in. Pinsamt

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *