What you didn’t know about me1. I love burned coffee. I prefer burnt coffee over new coffee, so I always make coffee in the morning and then I drink it after one hour🙈 It may sounds wierd, but it do has a more ”bitter” taste, and I don’t know – it’s just better that way😄

2. I drove a car the first time when I was around…8? 😁 I even learned how to drive with a manual gearbox back then.. 😂🙄 So, driving cars has always been in my nature. So with other words, I have some serious driving skills. 🙂

3. I am demi-sexual. It means – Demisexuals are characterized by a lack of sexual attraction toward any person unless they become deeply emotionally or romantically connected with a specific person. It is an orientation that is not chosen. So in other words, I can’t have a one night stand or something. I can’t feel attraction unless we vibe really emotionally. 

4. I had a lizard when I was younger. I loved him! I had him for over ten years or something. His name was Bobbo!😅 

5. I became famous in Sweden when I was 14 years old. I was one of the first blogers & youtuber that became famous. So when I was 14 I was making my own money, and had around 200.000 views on my videoblogs. But back then people just made fun of us that we where making videos and talking in front of the camera. Now , everyone does it. Wierd. 😄

27 kommentarer

 1. Åh, jag visste inte vad demi-sexuell var och fasen vad skönt att få ett ord och begrepp för det jag själv upplever! HERE HERE!

  1. Jag vet!! Samma här – har alltid känt mig typ.. annorlunda? Liksom bekanta och folk pratar om att ligga hit och dit, snyggingar här och där. Jag har aldrig kunnat relatera, fram tills att jag uppräckte ordet för det. Och då vet jag att man inte är ensam, rätt skönt faktiskt 🙂

  2. Alltså här är en till tror jag!! #wakeupcall

 2. Wow jag känner igen mig så himla mycket i detta! ”Kan” endast ligga med personen som jag är tillsammans med. Jag behöver ha känslor! Har aldrig känt någon sexuell ”dragningskraft” till någon random person eller så, haha 🙂 skönt att inte vara ensam!

 3. Att du inte hade någon rumpa? Men Dessie! Det visste vi ju redan :P:P

  1. Läst din blogg ibland. Kom att tänka på hur många bittra kommentarer du verkar få, hoppas du tar det som en komplimang och inget annat

   1. Hej, tack för att du skrev den kommentaren ❤️

    haha ja.. eller jag tänker mest att om de orkar lägga ner tid på att skriva till mig bara för att vara elak så måste dom nog inte vara så trygga i sig själva. Vilket visserligen är synd. 😔 Men det är dom de ligger hos, inte hos mig. Så är det ju alltid med ”mobbare”

    ❤️

  2. Hellre hälsosam än stor röv

   Alla kanske inte vill ha en stor röv?
   Förstår inte det estetiska alls. Bara en trend som snart är över.

  3. Vem bryr sig hur stor rumpa någon har.

 4. En kanal som vill stötta människor med olika problem. Har eget tragiskt förflutet med missbruk, svår uppväxt, mobbning, Depp, socialfobi, utnyttjande våldsamtförhållande med ex sambo, och massa mer. Brinner för stötta andra med liknade problem och vill visa de finns en väg ut. Kommer dela hela min historia här.
  PS kolla in min insta för mer info om detta

  Insta:sofiasandenyoutube
  Kontakt:mokaka82@hotmail.com

 5. Det heter WEIRD inte wierd bara så att du vet 😉

  1. Weird al yankovich

 6. När språkpolisen har sagt sitt, då blir det alltid dålig stämning

  1. Fler språkpoliser, tack! Jag är fånigt noga med språk i allmänhet och svenska i synnerhet. Många tycker att det inte spelar särskilt stor roll om man stavar rätt eller fel, men det det gör det väl? Om man tenderar att vara allmänt undermålig när det gäller stavning och grammatik så kan man tacka när någon vill hjälpa! Inte bli arg och trotsig.
   Vi stavar alla fel ibland, men vi måste inte irritera oss på andra människors hjälpsamhet.
   Jag säger: heja språkpoliserna!

   Det måste inte bli dålig stämning. Det skulle kunna bli ett ”Oj, tack!”

 7. If you gotta be my lover. You gotta get with my friends. Make it last forever. Friendship never eeends

 8. https://youtu.be/vIzxfivFg1c
  Kolla detta handlar om förödande effekter av o växa upp med en alkis

 9. Åhh jag kommer ihåg den tiden då folk skrattade åt och drev om de som videobloggade. Lite roligt att det har blivit en jättestor grej nu. ”In your face” liksom 😂

  1. Fast jag minns inte att folk garavade åt att dom filmade sig själva? det var ju HUR dom pratade och lite hur de betedde sig och hade sminkat till sig heheh

 10. En kanal som vill stötta människor Sofia Sandén heter den med olika problem. Har eget tragiskt förflutet med missbruk, svår uppväxt, mobbning, Depp, socialfobi, utnyttjande våldsamtförhållande med ex sambo, och massa mer. Brinner för stötta andra med liknade problem och vill visa de finns en väg ut. Kommer dela hela min historia här.
  PS kolla in min insta för mer info om detta

  Insta:sofiasandenyoutube
  Kontakt:mokaka82@hotmail.com

  Sub gärna på min kanal o tumma upp:)

  O tycker vi mindre kanaler kan hjälpas åt? Om du börjar sub på mig gör jag det på dig.
  Lämmna bara en kommentar att du börjat premunuera så gör jag de såklart på dig

 11. Vad många fina bilder på dej på in Stagram. Jättefina.

 12. Jag har sex bara med de som jag känner attraktion till annars har jag det inte alls. Jag behöver inte vara kär men vi måste i alla fall dras till varandra annars har jag ingen lust. Sedan är det fint om man är kär men har inte hänt än men jag avstår hellre från sex än att ha det med vem som, så jag är kräsen i mina val när det väl händer. Så länge man är singel ska man göra vad man känner för 😛 …första gången jag hör talas om demisexuell men jag har googlat och lärt mig något nytt haha.

 13. Nu har du inte öppet ditt insta. Vad synd.!?

 14. God morgon snygging! Hur har morgonen varit? Det känns så roligt när du bloggar nu älskar läsa din blogg även om du bloggar mindre. Du känns mer avslappnad och tillfreds <3

 15. Skriver du bara på engelska nu för tiden eller kan man översätta till Svenska? Min lillasyster är nämligen inte så bra på engelska och hon älskar din blogg 😊

 16. Jag kollar på dina ”gravid vecka för vecka” du är så himla härlig och ärlig, det är ju länge sedan nu men det är så fint att se hur du verkar växa inifrån i takt med magen 😊

 17. Varför skriver du bloggen på engelska finns ju ingen/ få som kommenterar på eng.

 18. Din Engelska är katastrofalt dålig! Dessutom, 99% av dem som kommenterar din blogg kommenterar på Svenska. Glyttigt att du försöker framstå som flitig, när det i själva verket är motsatsen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *