Chillax


I couldn’t decide which one of these pictures I wanted to post – so I posted all of them!🙄 Well as you can see, Im enjoying life a bit more but now in a warmer climate than Paris🗝
As I told u, Im here with my little son. He is moooore than happy to be here, he is like a little mermaid. 90% of the time here – he wants to swim!🐋 So, as you may understand – life is kind of perfect right now. ✨ 

But from one thing to another. I’m sitting here on the balcony and you know.. thinking about life and some other stuff. And then I realised that I wanted to express some positive mind thinking here, and maybe share some positive energy to you guys..🙏🏽 You know, my life isn’t perfect – it’s faaaar away from perfect actually. If you just knew how much stuff I’m worried about everyday.. But, I would never let that rule my life. NEVER. One thing I’ve learned in life is that you can never change the past, and you can never predict the future. It may sounds like a cliché, but think about it… it’s so god damn true.. and I think we need to remind ourselves about that EVERYDAY. Because we forget it. We always feel bad for things (we Can’t change) that happend in the past. And we always worry about future situations that we Can’t predict more than doing our best..

So from now on, I want you all to think like this: fuck it.. Let the future tell, and when u know the situation – make a plan and take care of the situation then… AND(!) remember that everything happens for a reason, every road leads to another.. so if the situation didnt go as you planed.. Dont feel bad about it. Either its a lesson or.. its going to lead you somewhere else – Where you actually belong. 

And if you think of life like a circle, it all makes sence right? One door closed… another one opens.. crazy…. Well, I think most of the time when I hear people talking about when they feel stressed, worried or something – its always about those stuff. Stuff that you CANT CHANGE OR PREDICT. And I think its crazy that we actually ACCEPT our brains to be okay with this type of thinking. Its not good for either the situation or for yourself. So.. just remember these things, I know that everyone knows this stuff but we forget how much we actually let it controll our lifes.. so. Fuck it. Do your thing. 🤘🏽

Gnight.

42 kommentarer

 1. Obekväma sanningen

  Lägg ner att spela internationell och skriv på svenska istället för att göra bort dig med en engelska som är så in i helvetes dålig så man får ont i ögonen av att ens se dina meningar!

  1. Obekväma jante

   ”Obekväma sanningen”,
   Mår du lite bättre nu efter din spydiga kommentar?
   Jag tror inte det.

   Jag kan störa mig på en hel del som Dessie skrivit tidigare, men jag tycker att hennes val att börja skriva på engelska, och ödmjukt förvarna om språkliga brister, är riktigt modigt.

   Övervägde att inte kommentera, men kändes fel att låta denna grisiga kommentar stå obesvarad.

   Jag bor själv i USA, och skulle jag älta grammatiska misstag som naturligt sker ibland och åka hem till Sverige och ”sluta spela internationell”? Aldrig.

   Skrattar du åt invandrare som pratar dålig svenska och ber dem ”sluta spela svenska” med?

   1. Obekväma sanningen

    Jag mår varken bättre eller sämre, mitt mående har inget med hennes kassa engelska att göra. Det argumentet är så uttjatat och håller inte 😀 haha. Om hon nu ändå ska skriva på engelska bör hon korrläsa, göra rätt med grammatiken SEN publicera.

    Och invandrare är en annan femma då dom säkerligen aldrig varit här tidigare. Och antagligen aldrig haft tillgång eller ens möjlighet att gå i skolan. Men Desiree, har haft all möjlighet att gå i skolan och få lära sig men bojkottat det. Hon bör vid dethär laget redan kunna åtminstone en bra grund i engelska. Det är DET som är det genanta.

   2. Men av olika anledningar har hon den engelska hon har. Jag har inte heller perfekt engelska pga jag hade svårt i skolan och pluggade inte så mycket som jag borde gjort. Självklart ångrar jag mig MEN jag ska fan inte behöva skämmas över det eller låta bli att skriva/prata engelska bara för att jag borde kunna bättre i min ålder (är lika gammal som dessie). Det var det dummaste argumentet jag någonsin hört, att dessie ska sluta skriva på engelska för att hon borde kunna det bättre.

  2. Nope. Tråkig attityd! ”Lägg ner, spela inte SI så, gör inte SI så” med en sån inställning trycker du ju ner folk som inte gör som du vill. Man kan inte vara bäst, jag kör min grej ändå. Folk fattar, det är deg enda viktiga 🙂

   Om du vill lära någon något. Säger du dom att ge upp eller fortsätta försöka?

   1. Fast du utvecklas inte av att skriva dålig text hela tiden på bloggen Dessie. Du måste läsa böcker/tidningar på engelska för att förstå meningsbyggnaderna och stavningen.
    Och som ”obekväma sanningen” sade, du har haft goda chanser att lära dig engelska och inte tagit den. Och det är pinsamt.
    Sen så måste jag säga helt ärligt, jag fattar inte din text. Så pass dålig är din engelska. Kram!

   2. Det är inte pinsamt alls. Hon tänkte väl annorlunda när hon var yngre, ska man straffas för det resten av livet? Det är NU som räknas. Dessie vill skriva på engelska och bli bättre på det NU. Och då ska hon få göra det. Bara för att man inte prioriterade skolan som barn så ska man inte behöva skämmas över det. Det finns olika anledningar till att det blir så. Så ge fan i att försöka få henne att skämmas över saker hon inte kan göra något åt nu.

  3. Men läs inte då. Så enkelt är det. Varför slösa tid och energi på något du stör dig på?

  4. Har ett litet tips till dig Obekväma sanningen, sluta läs bloggen om den stör dig så mycket. Du framstår bara som ett troll när du håller på som du gör. Det är Dessies blogg och hon gör precis som hon vill på/med den. Vill hon skriva på franska så hör hon det. Varför ödsla energi på nåt du inte gillar?

  5. ”Obekväma sanningen”. Varför skriver du på svenska? Skriv på engelska istället för att göra bort dig med en sådan kass svenska. Ska du påpeka en annan persons språkliga brister, bör du som det minsta ha koll på hur man skriver på svenska. Det är väl för mycket att begära för en näthatare.

   …… Men, så har jag ett annat förslag, just for you darling! Wait for it: Väx upp. 🙂

  6. ” börjar bli uttjatad”
   Ja folk som hackar på främmande människor anonyma på bloggar börjar också bli uttjatat. Skaffa ett liv snälla . Gå gör något värdefullt utav din tid iaf.

 2. Hej fina Dessie! Kan ta och börja med att skriva att jag tycker det är TOPPEN att du börjat skriva på engelska. Tänker att jag själv borde börja jag med. Och så kan jag meddela er som är här inne och klankar ner istället för att peppa:
  Mitt modersmål är engelska och jag förstår alldeles ypperligt vad Dessie skriver.
  Peppa istället för att vara så elaka.
  Så. Kärlek!
  Stor kram <3

 3. Värst vad smutsig och slumaktig stranden värkar som..

  1. Tur att det inte är du som är där då! Din kommentar var bra mycket sunkigare än stranden!

   1. Cecilia

    Oj gud tog så här ått dig Heidi måste du vara smutsig nog.

 4. Du låter som en preacher:) haha, men du skriver bättre på engelska än svenska faktiskt.

 5. Oj vilket tråkigt väder ni har utomlands. Här är 21 grader och strålande sol. Kram!

  1. Vi har 35 grader så vi har det rätt bra. Härligt med fint väder i Stockholm!:)

   1. Oj nästan lite för varmt för mig. Synd att du missar den perfekta sommaren här i Sverige. kram!

   2. Härligt ju!

   3. Å Karma är inte jag, som har hetat Karma i alla år på din blogg 🙂
    Man kan kalla sig Karma 1 eller Karma 2 eller vad som helst..för den delen
    Hoppas du har det fantastiskt Dessie 🙂
    Å ni andra gnällspikar…börja stava rätt på svenska innan ni skäller på någon annan :-*
    Kram Åsa

 6. Fortsätt du att skriva på engelska om du vill göra det. Skit i mupparna som själva inte får till korrekta meningar på svenska när de klagar på din engelska.. Finns inget pinsamt med att öva på sin engelska. Tycker det är hur bra som helst att du övar och jag ser stor skillnad mot hur du skrev tidigare.

  Det är jättebra att du reser, pratar engelska med dina vänner från andra länder och skriver på engelska. Learning by doing. Look it up – it’s a thing! Vi alla lär oss bäst på olika sätt. Alla lär sig inte genom att läsa. Vissa behöver få saker berättade och förklarade, andra kan läsa sig till allt möjligt, en del behöver få prova sig fram själva rent praktiskt osv. Gör det som funkar bäst för dig! Och man förstår helt klart vad du menar även om grammatiken brister lite här och var och sånt. Den som säger något annat saknar ju förmodligen läsförståelse.

  1. Helt rätt inställning!🙏🏽😍 Tack för att du förstår. 🙏🏽

 7. I worry about things all the time and get stressed out. Its very hard to do this advice of yours but I know its good advice. Our minds have a tendency to live a life of their own sometimes 💖

 8. Så viktigt att avbryta relationer eller annat som inte känns bra snabbt. Så kommer jag leva i fortsättningen. Livet blir enklare och mycket bättre.

 9. Jag tänker bara på att detta inlägg motsäger rätt mycket inlägget om att hitta den rätte:) Tänk såhär då det kommer till relationer också. Funkar det så funkar det, annars har man lärt sig nåt. Ungefär så majoriteten av alla som genomgår skilsmässor tänker också. Du är för ung för att slösa bort på klyshor om att vara med en person livet ut annars får de va

  1. Håller med. Man kan ju hitta någon som känns rätt och vara superkära i flera år. Men sen kan ju livet komma imellan på olika sätt. vi alla är bara människor, och ibland förändras man, oväntade saker händer. bättre att bara ta det som det kommer 🙂

 10. Vart hittar jag din otroligt fina skjorta? Har letat länge efter den där perfekta.. 😁

 11. Älskar ordet chillax. Och du är lika vacker som alltid. 😍

 12. Thank you for this post!! 🙏🏼🙏🏼

 13. Din engelska var bra i det här inlägget. Jag tycker absolut den har ändrats sedan tidigare inlägg, då du fick lite konstruktiv kritik. Jag tycker det är fantastisk att du vågar trotsa strömmen och följer din egen väg! Ägna inte tid åt de negativa kommentarerna och fortsätt njut ditt liv med din fantastiska son, vänner, familj och kommande karriär inom ditt drömyrke: Girl, du har kommit längre än vad du själv någonsin kunnat ana för 1 år sedan! Trevlig sommar!

 14. Kan du göra ett inlägg om ”tillbakablick” på när du var gravid och sedan hur din kropp har ”återhämtat” sig med åren?? Då vs nu?

 15. Skit i att din engelska inte är perfekt. Huvudsaken man försöker. Tycker du har kommit långt och verkat mogna mycket under en kort tid 🙂 you do you.

 16. Vem är det som tar dina bilder på semestern? 😉

 17. Fina, fina mamman. ❤💓

 18. As the proprietor of a home-primarily based catering business, I have usually recognized the importance of making a good initial impact on possible clients. For years, I tried to juggle my time in between cooking and serving food at occasions, and trying to make myself accessible to solution calls from new clients. Lastly, I found the ideal answer – a virtual telephone method.

  Now whilst still in the Google Perform shop, lookup ”Astro Supervisor” and download Astro File Supervisor with Clouds. Open up this app, (you’ll require to be registered with some cloud solutions like Fb or Google Drive) set up your cloud service (as well poor they don’t have Amazon Cloud!) and then you’ll see it lets you swipe left or correct. Swipe to the right (which indicates clicking the left mouse button and moving the panel to the left, if this could get more perplexing) click on on Application Supervisor. You’ll see the applications set up below ”Installed Applications.” Scroll on down to WORDSearch and click on the 3 verticle boxes to the correct, and click on ”Backup.” Once you’ve done so, swipe the panel back again to the still left so that you’ve got a tree of directories on your get virtual sms number.

  Automated System. A consumer phone calls in and hears greetings from an automatic receptionist welcoming them and provides them an choice to choose what division they want to be connected.

  If you have not listened to of a video clip telephone then you will require familiarize your self with this fairly new technologies. This has been a long time coming but this technology is finally right here! What exactly is VOIP technology? It is technology that basically allows you to make a phone call and see the individual you are talking to via the web. The best part of all of this is that the ”bugs” have been all labored out simply because there have been several ”upgrades” in the marketplace to ideal this type of technologies. Technology just retains obtaining better and much better!

  In most instances, nevertheless, you can expect to invest about $1 for each moment every time you answer your telephone in Spain. If you are on a two-7 days holiday and talk for 30 minutes ever day, your carrier will strike you with a $420 bill when you arrive back again. Ouch!

  Since the early 00’s VoIP services providers have arrive a long way in the sound high quality and reliability of their solutions. Today, new systems are ever increasing in speed and the price at which they come out. Plus, there are no charges for incoming phone calls at any time and you don’t need a pc, just a phone cable reaching from your VoIP box to your telephone. Fairly quickly, digital telephone figures will dominate the VoIP scene. This means that your region code is virtual – your long length buddies, colleagues and business companions can dial you as though you were a nearby number. With all of these exciting modifications, what more reason do you require to change? These suggestions should assist you take all of the correct actions to begin creating quicker, cheaper phone phone calls today!

  http://firewar.ir/user/TraciXjs6525/

 19. AAAAND dear ”international” readers, here you see the ugly truth about Desiree’s blogging. It does not exsist. She just wanted to seem like an important and active person but unfortunately that didn’t work out as planned.

  1. Slår väl nästan vad som helst på att du är en dålig vän, går bakom ryggar och snackar mycket skit och dant i verkligheten också. Bortom datorskärmen. Skäms på vissa egentligen. rikta skämskudden åt tätt håll…

   1. Korrläs sweetie 🙂 Det tenderar att falla lite platt annars, det man vill få fram.

 20. Och så var det tyst här igen som vanligt…

 21. OMG 😀 😀 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *