Dreams

We all have dreams. Big dreams. Goals that we want achieve. My dreams lately have been mostly about the future. Like, I just wan’t to be a graduated real estate agent, meet my future husband, give my son siblings. It’s all what I’m thinking about these days. But you know, I have a plan in my head.. how I’m gonna do to reach my goals. Maybe it’s going to take a couple of years, and I’m probably going to fail a couple of times before i achieve my goals, but that’s okey. That’s life, and that’s how you learn, grow.. and become a bigger and a better version of yourself.

 
And things take time you know.. They say that it takes 13 hours to build a Toyota and 6 months to build a RR.. Do you know what I’m saying here? Great things, they take time. And I just don’t wanna take shortcuts, or stress about my lovelife just becuse I have a goal in the future to get married. Did you remember before when I told u guys about that I didn’t even wanted to get married? But I now I see things different.. Before, I thought that people just got married ”becuse they where in love of the idea of being married” and becuse it’s a ”normal” step in a relationship. But since I have been thinking much lately about my future and stuff like that I’ve changed my mind.. I do wanna get married now but It has to be like.. totally perfect. Not in a fairy-tail kind of way, more like – If I’m getting married then I’m always devoted to him, and I always want to feel devoted to him too. Like, divorce doesn’t exist. And I know, most of the people are probaly thinking like this, but then they also do always have a thought back in their mind that ”you can always get a divorce if It doesn’t work out” and it feels like very many people see very easily on marriages these days.. like that they feel something, maybe love (but not unconditinal love) and they just settle for it and just try it out..

And I know… You can’t plan the future. You don’t know what will happend in the future. But all I’m saying (im a veeeery deep person, I belive in horoscope’s & and that everything happens for a reason.. and with that I’m also a true beliver in soulmates… and that you can feel when you just ”click” with someone and it’s your soulmate… and yeah, I also do belive in magical love, like never ending love.) and that’s why I’m not going to stress about this. Like, I have been in love before (obviously) but It has too be more than that this time. I know that it does exist. You know, when u like.. meet someone, and you know that u both feel something but maybe it’s not the right time for you or you just go through so much together and think that this will never work out, and u take roads to avoid that person but in some kind of wierd way u always end up with that person anyway even tho it was not a part of the plan – and when u do, it always feel so damn good like u are connected in a different world kind of connection. U know? THAT is a soulmate. Your roads path for a reason…and u try to avoid each other but someone has bigger plans for you so it’s impossible.. That is someone I wanna get married to. Cuz then I know. If two people/souls are meant to stay together, they will ALWAYS find their way back. No matter what.

And if not… I rather don’t get married, and stay single than being with a person just to settle, or just becuse I’m lonley or something.. No. never..

Well……. Huge speak about marriages… I’m too deep sometimes. Or.. like.. all the time. If you guys just knew, you would be chocked..

Goodnight.

46 kommentarer

 1. Obekväma sanningen

  Varför skulle vi bli sååå chockade? Du är inte den enda som är djup och har känslor, så sluta höja dig själv till skyarna som skulle vara en mer speciell människa än någon annan. Det är bara genant. Så bojkotta din hybris som om du är mer speciell och djup än någon annan. Ingen är chockad. Vi är mest trött på dig och din bortskämda, omogna och hybris-attityd.

  1. Det handlar inte om det. Jag tror att många har en rätt ytlig vision om vem jag är och det är långt ifrån sanningen. Jag vill bara försöka öppna mig lite om vem jag är..

   Och Ibland så känner jag mig nästan konstig och skrämmande för att jag är så djup att jag över analyserar minsta lilla. Men skönt att jag inte är ensam för ibland tror jag att jag är knäpp. 😜🖤

   1. Jag tror att de flesta förstår att du också har tankar 🙂 alla tänker. Finns ingen som bara är yta.

   2. Dessie

    Jag tror att du missförstår min poäng. Jag säger inte att jag är bättre än någon annan eller djupare än någon annan. 🤷🏼‍♀️

   3. Jag tror att du missförstår mig 🙂 sa inte att du trodde det, sa att folk inte blir chockade över att du tänker, funderar och analyserar 🙂

   4. Det är synd att du tror att folk tänker så lågt om dig liksom 🙂

   5. Men du försöker alltid ”öppna dig” och ”visa vem du är”. Som en 15åring som är såååå missförstådd och ständigt måste hävda sig.

 2. Alltså varför så elak ”obekväma sanningen”? Så onödig kommentar.

  Så tänker jag med Dessie, alla vi har en själsfrände och oavsett vad så möts man i varje liv. Gud har en plan för oss alla, sluta aldrig tro ❤️

  1. Precis så. ❤️🗝

  2. Obekväma sanningen

   Gud finns inte. Trams. Du är hjärntvättad!

  3. Obekväma sanningen

   Och elak? Det är ju sant det jag skrev. Sen om du tycker det är elakt får du stå för! Sanningen är inte alltid bekväm. Life is tough! Deal with it!

   1. Så som du tror att Gud inte finns så tror jag att Gud finns. Låt folk tro vad de vill. Sluta vara en hatare och att du ens försöker förminska någons hopp talar om vilken karaktär du har.

   2. Vilken gud är det du tror finns?

   3. Jullan

    Ale, vad saken handlar om är att religiösa inte lever i verkligheten och förstår inte att religion i grund och botten handlar om sina egna känslor, psykologi och att man måste hitta svar och tröst. Ni lever i någon bubbla som ni är livrädda att ifrågasätta, för då fallerar och spricker hela er värld och bubbla. Tro på dig själv istället för myt och skrock. Religiösa människor fungerar som får. Dom bara följer efter och gör det som dom blir ”tallsagda” (bibeln eller koranen exempelvis). Men lev du i din bubbla så lever jag i verkligheten så får vi se hur du (med flera religiösa) hanterar när verkligheten kommer och sniffar dig i ändan. Förstår att du tycker att jag är för hård, men det är så livet är. För att inte glömma, jag är ingen hatare för att jag ger den korrekta information att ingen är chockad över Desiree och jag är ingen hatare för att jag ifrågasätter och är hårt kritiserande mot all form av religion. Det är dina personliga känslor som går igång för att kritiserar din religion. Det är din ömma tå. Då är alla hatare som säger till ateister att ”Joooooodåå, Gud finns!”. Hör du inte att det är löjligt och glyttigt? Om du inte förstår det glyttiga, ja då är du riktigt hjärntvättad! Att du känner dig förminskad för att jag kommer till en öm tå hos dig, det är ditt problem och får stå för dig. Samla dig och sluta leka känslorna ta över! Om du anser att ”vem är du att säga att Gud inte finns”, då frågar jag dig: Vem är du att påstå att Gud finns?

 3. Dessie skriver pa engelska for att forsoka snarja sin fransman. Sadar lagom diskret att skriva om relationer och giftemal. Hint, hint till fransmannen eller vad? Lame!

  1. Vilken fransman?

 4. Korrläs, Dessie. Du är ju inte såhär dålig på engelska om du lägger tre minuter till på inlägget. Det är bara tre minuter, men det gör stor skillnad för helhetsbilden. Nu ser detta ut som ett slarvigt hopplock av urgamla klyschor snarare än ett djupt inlägg om dina tankar.

  1. Har korrläst! Är väl så dålig på engelska isåfall. Men övning 🙂

 5. Pernilla

  Tyvärr orkar man typ inte ens läsa texterna på engelska för de är så dåligt formulerade! Skriv på svenska å låt folk använda translate

  1. Tråkigt! Translate är dessvärre ännu värre. Så detta är så det får bli.. ett tag sen får man se om jag kanske ändrar sen.

   Men rätta gärna det som är fel så jag kan ändra det. 😊

 6. I think the first thing you should do is to go back to school and study more, especially english 🙂

  1. Man kan inte vara bra på allt. 🤷🏼‍♀️ Du får gärna rätta det som är fel så jag kan ändra det.. 😊🙏🏽

   Nu vill jag börja skriva på engelska för jag har vänner som inte kan svenska. Å då vill jag testa det. Det kanske är dåligt ibland, men huvudsaken är att man förstår vilket folk ändå gör. Låt mig få testa och se själv hur det går, jag kanske blir bättre i min Engelska eller så struntar jag i det sen isåfall men just nu vill jag testa.

   Fick jättemycket respons från mina icke-svensktalande vänner som tycker det är roligt att jag skriver så dom förstår. Det för mig känns viktigt.

 7. Skriva engelska = ett av Dessies miljoner faser. Det kommer och går.

  PS. Använd inte ”like” sådär mycket.

 8. Jennifer

  Som någon annan skrev kan det kanske vara en idé att skriva både på svenska och engelska så du behåller de svenska läsarna som inte orkar läa på engelska? Här kommer några rättningar/tips i all välmening, (att börja läsa böcker och andra bloggar på engelska kan också hjälpa till):

  -Ord som ‘like’ och ‘you know’ är talspråk och ska helst inte användas i text, testa att ta bort dem och se hur det blir då
  -Achieve är utan r
  -Want är utan apostrof (och won’t betyder will not)
  -Egentligen ska man heller inte använda apostofer i text, utan hellre skriva ut orden så som it is (it’s), I am (I’m), that is (that’s) want to (wanna) etc
  -Ovan punkt gäller även sms-förkortningar som u istället för you och cuz istället för because, det uppfattas lite slarvigt i text format
  -’I rather don’t get married’ ska vara ’I’d rather not get married’
  -Det funkar inte riktigt att skriva speak I meningen ‘huge speak about marriages’, kanske ’rant’ passar bättre, eller ’post’
  Lycka till med engelskan, ändå modigt av dig att försöka!

  1. Tack för responsen! Det är så man höjer varandra, om något är fel – sträck ut handen å hjälp varandra. Så tack🙏🏽🗝✨

 9. Åh, skrev en lång kommentar, men den raderades eftersom jag inte hade en ”giltig e-postadress”.

  Ville bara skriva att det är beundransvärt av dig att skriva på engelska trots att du inte behärskar språket till 100. Det är modigt av dig, och man lär sig aldrig om man inte försöker, visst? Jag är inte heller så bra på engelska, men jag forstår (trots några småfel här och där) din engelska utan problem. Det verkar dessutom som att folk i andra bloggar är stöttande och tycker det är kul och modigt av dig att våga skriva på engelska. Man märker att du vill skilja dig från svenska bloggarna och köra ditt eget race, trots att folk är emot det.

  Försök även satsa på att bli mer internationell. Jag tänker att du kanske kan skapa en läsarskara i Spanien, Tyskland, Danmark osv. nu när du skriver på engelska, där fler troligtvis forstår dig.

  Förresten, du kan försöka googla (Google translate) när du är tveksam till ord eller meningar. Jag har lärt mig väldigt mycket av att göra så (trots att de oftast har ord och meningar som står fel, så lär man snabbt vad som är rätt och fel). Kör hårt!

  Lycka till med allt och riktigt trevlig semester!

  1. Alltså vad gryyyym du är! Din kommentar gjorde allt, behövde läsa de där nu. Så TACK!❤️❤️🙏🏽🙏🏽✨

 10. Jag är ledsen men jag orkade inte ens igenom hälften av texten. Till att börja med så kan du exempelvis ändra ordet achieve 😊

  1. Ska göra det tack!🙏🏽

 11. Tycker det är gulligt att du tycker att detta är att vara djup, tro på horoskop, kärlek (klick)vid första ögonkastet och giftemålet som verkligen varar tills döden skiljer en åt känns väldig ytligt, som storyn i en amerikansk romantisk film/bok. Förstår att du gärna vill verka lite djup/svår/annorlunda men du framstår tyvärr som väldigt ”vanlig”. Allt är ju relativt så det beror ju förstås på vem du jämför dig med, måste vara andra bloggare och/eller tonårstjejer….

  1. Obekväma sanningen

   Tack för att någon annan förstår! Desiree är inte speciell för att hon är sååå djup.alla människor har det i sig. Men desiree vill leka speciell. Genomskinligt!

   1. Dessie är inte djupare än någon annan. Människor tänker hela tiden. Alla har känslor, alla funderar osv. Bara att alla inte skriver ut det på sociala medier, inget fel med det. Men att tro att man själv är djupare än alla andra eller att man är den enda som tänker, då har du ju samma ytliga fördom om andra människor som du tror att de har om dig.

  2. Vilken tråkig attityd och kommentar. För mig (som är betydligt äldre än dig) är det väldigt uppenbart hur osäker du måste vara på dig själv sedan du faktisk spenderar din tid på att trycka ner en totalt främmande tjej på internet.

   I min optik är Desiree speciell; kolla hur långt hon som person har kommit. Varför inte passa på att ge henne credd? Tillskillnad från dina s.k ”tonårsbloggar”, så har Desiree en otroligt fin syn på livet, gjort/håller på att bygga en karriär (som många drömmar om)inom mäklarbranschen, bredvid bloggvärlden och passar samtidigt på att leva sitt liv.

   Jag hoppas att du kommer att få eller må dåligt för vad du har skrivit en dag. Då kanske du inser hur barnsligt ditt beteende är, att trycka ner en tjej som gång på gång försöker tillfredsställa id^oter som dig.

  3. It seems to me that this website doesnt load on a Motorola Droid. Are other people getting the exact same problem? I enjoy this website and dont want to have to miss it whenever Im away from my couptmer.

 12. Jag tycker att du är modig som skriver på engelska, dessutom är du ödmjuk och skriver själv att din engelska inte är perfekt. Fattar inte varför folk ska störa sig så jävla mycket på allt hela tiden? Fortsätt öva, du kommer bli bättre och bättre, dessutom fattar man vad du menar nu också. Kram!

 13. Himla jobbigt att läsa någon som skriver på engelska när de har massa grammatiska fel. Jag förstår att engelska inte är ditt modersmål, men snälla, öva mer på engelska/rätta din text innan du publicerar det.

 14. Hej!!
  Tycker ärligt du är duktig (man måste ha i baktanke att du INTE gick ut skolan.
  Där man ändå lär sig grund eng mm.
  Så måste jag säga att du är duktig.
  Vad gör det med små stavfel, mm här och var??? Man förstår ju ändå vad det är du vill få fram o det är det viktigaste kan man ju tycka

  1. Ei AlÊ…. peguei o resultado sim…. tudo ok… vou operar sábado agora as 6 da manhã no hospital Stª Paula, em Vitória-ES. O nome do meu médico é Drº Adriano Bat82tuta&#is30; Estou muito feliz!!! E vc??? Alguma novidade?? Bjs

 15. Jättefint inlägg <3 häftigt att fler tror på detta även om många eller mycket talar emot.

  Skulle vara kul att få ställa ditt horoskop 🙂

 16. ”Fått bra respons av ikke svensktalande läsare” 🤔 Var är den responsen? Ser bara läsare som är svensktalande kommentera. Är det i ditt huvud du inbillar dig nu igen? Sorgligt.

 17. Vad bra att du gör det som känns viktigt för dig 🙂 det blir jättebra att skriva på engelska, du lär dig supermycket då! Jag brukar använda tyda.se mycket om det är ord jag inte minns eller inte kan 🙂 kul att vi fortfarande får följa din blogg ibland.

 18. ”AND I know… You can’t plan the future. You don’t know what will happend in the future. But all I’m saying (im a veeeery deep person, I belive in horoscope’s & AND that everything happens for a reason.. AND with that I’m also a true beliver in soulmates… AND that you can feel when you just ”click” with someone AND it’s your soulmate… AND yeah, I also do belive in magical love, like never ending love.) AND that’s why I’m not going to stress about this.”

  Meningen tar typ aldrig slut när du fortsätter med ”and”. Väldigt jobbigt att läsa. Exempelvis sista meningen hade du kunnat skippa ”and” och bara skrivit ”That is why i am not going to stress about this”.

  Kärlek :*

 19. Nja.. hemskt typsnitt och väldigt jobbigt att läsa det här inlägget på engelska. Kortare inlägg kanske.

  1. Yours is a clever way of thniikng about it.

 20. SNÄLLA sluta skriv på engelska! Du kan uppenbarligen inte grammatiken och vokabulären och som du märker själv så är de flesta av dina läsare svenskar. Skit i engelskan eller lär dig skriva ordentligt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *