It’s not ”only” Paris

I don’t know where to start. First of all, it’s been too long since i uppdated you guys.. I know. To be honest, I have been living my dream in Paris. Paris…. Paris… Paris.. Where to begin? It’s more than just a trip to a big city, it’s more than good food and good company, it’s more than beautiful architecture.. Paris is everything. More than you can imagine (for those who haven’t been there..) And I’m so in love. No.. not in a boy.. Just in love with everything in Paris. It’s all about love, that’s why I keep coming back over and over again..

And btw, you are probably wondering why I’m writning in English.. again. Like I have been doing like two or three times before, and then just I dropped it.. remember? BUT! Since I have been talking english alot lately and most of my friends doesn’t speak Swedish – i’m actually thinking about just starting to write full time in  English since I’m not uppdating my blog everyday like before (five times a day) so Do I thinks it’s actually going to be more easy for me to uppdate my blog in English than it has been before. It’s not going to perfect, but as long as you can understand a bit it’s working fine. I’m always writing in English on my instagram, so why not do the same here? 🙂

And.. Since my blog is more like diary these days, I want my Enlish-speaking friends to understand what they are reading about. I hope u will be okay with that, my Swedish readers! ♥

20 kommentarer

 1. va? engelska, ännu mer oseriöst. jag har inte gått in på flera veckor och detta lär bli sista gången. det blir inte bättre med varje förändring du försöker med snarare sämre!

  1. Tack för din vistelse. Ha det så bra!

   1. Hahaha bra svar Dessie!

 2. Vänta, sen när har du uppdaterat bloggen 5 gånger om dagen?

  To the english followers: Dessie has never updated her blog 5 times a day. That is a lie and you can check the facts easily. It’s very unfortunate that she feels the need to lie and make things seem bigger and better. Her swedish followers are very aware of her lying and it has been an issue during her whole blogging career. Lying is one of the reasons she gets very much hate here, people don’t agree with her behavior. Like selling her Givenchy bag on Instagram and claiming it has only been used about 5 times. The truth isn’t even close to her claim. Small lies grow to be bigger.

  Please stop with the lies Dessie. You don’t need to make tour life seem perfect and big just to convince people. It only tells the truth about how lonely you actually are. Sad.

  1. Jag bloggade till och med över 5 inlägg förut. Du kanske inte läste min blogg då, men det gjorde jag. 😊 Angående väskan – läs: ”kanske” fem gånger. För att jag inte har räknat..♥️

   1. Om du har bloggat 5 gånger om dagen var det då når du var underåring, i början av din karriär. Hur du skriver i ditt inlägg betyder på att du varit en aktiv bloggare tills du tog beslutet att ”börja om”. Det är så många år sen det hände, det är inget relevant nu. Men du ville ju få det att låta som om du varit väldigt aktiv. Har följt dig och vet precis att du inte skriver 5 inlägg om dagen. Ibland tar du en spurt och lägger ut ett par reklaminlägg + en personlig. Men reklaminlägg räknas absolut inte. Som din tandblekning-inlägg.

    Konstigt att du känner behovet att ljuga så mycket. Om Givenchy-väskan, du som tar så mycket kort och posar borde ju kanske lite ha koll på hur mycket du använt den. Kolla Svenskabloggare. Pinsamt.

    konsigt att genast när du kom från Paris vill du skriva på engelska ifall de kikar in på din blogg (du som säkert sagt ”i’m the biggest blogger in sweden). Två inlägg i rad åt dina kära nya läsare. Bara du brydde lika mycket om dina svenska bloggare. Det är tillslut vi som kikar in här och ger dig mera besökare och via det mera värde åt din blogg. Hade du inte några besökaren skulle inte reklamen på din blogg vara värt en enda krona.

 3. Förstår precis vad du menar med att Paris inte bara är Paris. Åker dit flera gånger om året och tröttnar aldrig. Staden är sjukt magisk! Inte många som förstår vad jag pratar om när jag pratar om Paris. Finns så mycket inspiration. Puuuuuss

  1. Då borde du prova Prag.
   Alltid varit ett fan av Paris men sen jag besökt Prag så är det bara Prag som gäller. Där är vackert även i de mindre områdena och inte som paris, Där det bara är fint i turistområderna och sen ghettolikt i andra ställen. Samt Prag är billigt och maten är utsökt, tjeckernar så varma och trevliga. Fantastisk arkitektur, historia, museum, mode, shopping, mat och dryck. Wow säger jag

 4. Andra bilden och din engelska haha!

 5. Kör hårt Dessie; gör det som passar dig bäst! Sedan kan du alltid återgå till svenskan om det skulle vara.

  Ett välmenande tips är dock att vara uppmärksam på att vissa annonsörer endast vill ha sina produkter marknadsfört på svenska, till svenska kunder.

  Välkommen tillbaka förresten!

 6. Totally! Perfect finding for us to practice English as well😁 You’re awesome!

  1. Timing*

 7. Kan du inte ha både svenska och engelska som många har?
  Bra inlägg men tycker det är roligare att läsa på svenska & tänk på dina läsare som kanske inte förstår engelska

 8. Your blog, your rules. 🙂 Jag tycker du ska ta bloggen i den riktning som du själv önskar.. Och bry dig inte om alla näthatare, de är en bråkdel av alla på Internet men de hörs o syns mest. Ge dem ingen luft, svara inte på deras kommentarer tycker jag.. Tycker inte ens du borde godkänna dem. Kolla vilka ip-nummer som kommenterar negativt oftast och släpp inte fram kommentarer från dem. Är trött på dessa människor som förpestar internet och kommentarsfälten och vill trycka ner och få andra att må dåligt. Alla skulle må bättre av att det blev en mer human miljö på nätet.

  Ta avstånd så mycket du behöver Dessie, och fokusera på ditt riktiga liv.

  1. Ja men precis det jag känner att jag vill, tappar motivationen helt när man ska ändra sig för alla andra. Finns ju inget av mig kvar då liksom. 🙏🏽

   Helt rätt ❤️🙏🏽

 9. Vilken klyscha 😀 det här om
  Paris finns ju tillochmed tryckt på tavlor osv :d

  1. Då är det alltså sant😊

 10. Jag kommer sakna att du skriver på svenska. Har vart en trogen bloggläsare i ungefär 7 år och jag tycker så mycket om ditt sätt att skriva på svenska. Jag kommer givetvis fortsätta läsa nu med men erkänner att jag kommer sakna det gamla sättet du skrev på ☺️❤️

 11. Vad använder du för kamera? Är du nöjd med den? Kram 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *