Belissas whitening❤️

I samarbete med Belissas.

Nu på min lilla resa till Paris så tog jag med mig min tandblekning som jag skrivit om tidigare från http://www.belissas.se/🌸 Vita tänder är verkligen fint och det gör verkligen ett bra, fräscht intryck tycker jag. Även om man inte tänker så mycket på det kanske själv, så ser man genuint mer hälsosam ut med vita tänder.

 Jag som är kaffe-beroende vet ju att det mörkar ju ner mina tänder rätt mycket, så därför uppskattar jag att det finns en enkel bra tandblekning som faktiskt funkar hemma. Som dessutom är mer prisvärd, för jag har ingen speciell lust att lägga ner flera tusen på tandblekning hos tandläkaren när det är minst lika effektivt att göra det hemma för 10% av det priset.Jag tog med mig min tanblekning hit till Paris iallafall och körde en gång, så smidigt! Jag har ju använt min tanblekning förut – så jag har kokat skenan tidigare och utformat efter mina tänder. Sen lägger man ju bara lite gel i skenan och sen i med dom + lampan i 20 minuter. Enkelt! Så nu känner jag mig genast fräsch och fin inför Paris.

Förresten, i och med att jag samarbetar med Belissas så har jag fixat hela 50% RABATT till er nu med koden ”DESSIES” men ni får passa på nu för koden slutar gälla snart!❤️ 

17 kommentarer

 1. Älskar shortsen, eller är det klänning? Ser såå fint ut 😍

 2. Pernilla

  Du kanske ska fixa tänderna så de blir raka istället för att bara bleka dom

  1. Och du tycker att du blir snyggare som vräker ur dig sånt? Det som finns på insidan speglar sig på utsidan vet du 😉

  2. Dra åt helvetet.. det är charmigt med de tänderna hon har..

 3. Var det inte den blekningen bla. Som tandläkarna varnade för ? Hemblekning förstör tänderna . Så nej lägger hellre någon krona extra hos min tandläkare.
  Sedan dessa sponsrade reklam !! trovärdigheten blir tyvärr 0 när ni bloggare ( oftast samtidigt som 100 andra bloggare) gör reklam för massa skitsaker! Blir tyvärr tvärtom effekt på mig …. köper alltså inte produkterna .

 4. Vad fin du är! vad är det för klänning du har? har du bara satt dit en scarf?

  1. Aricelts like this make life so much simpler.

 5. är det en klänning du har på dig? isåfall vart är den ifrån??

 6. Bilden där du har den ”i munnen” 😂😂

 7. Perniööa

  Var försiktig med hemblekning som inte köpts av en tandläkare, många av dem innehåller ämnen liknande klorin, som man definitivt inte ska ha i munnen. Emaljen förstörs, och därmed skyddet mot karies. Betala hellre lite mer och få en produklt som inte sladar tänderna.

  1. Man kN fråga tandläkaren o få medel som är rätt kan va farligt att bleka med klorin det ska man bleka tyg med o inte tänder det finns väl inte klorin i tandmedel?

 8. Du är så himla vacker!

 9. Samesame

  Läpparna 😱😱😱

 10. Tänk dig för

  Hoppas inga unga läsare köper denna produkt och förstör sina tänder!
  Hur mycket pengar genererar ett sådant här reklaminlägg för dig Dessie? 6000 kr?
  Du är i ålder en vuxen människa och du har därmed ett ansvar för vilka företag du väljer att samarbeta med, och dessvärre skadar dessa val av annonsörer ditt varumärke och man får bara en oseriös uppfattning kring din blogg.

 11. Lite pinsamt att du väljer att sälja din givenchy-väska nu för nästan halva priset. Var det inte du som sade att väskorna ökar i värde? Haha

 12. Varför ljuger du om din Givenchy-väska? Att du bara använt den 5 gånger? Kolla Svenskabloggare där hon bevisar att 5 är närmare +15 gånger. Hatar hur du ljuger.

 13. Jag provade Belissas kolpulver för en månad sedan, aldrig igen!!
  Jag fick massor av sår i tandköttet och tänderna kändes som om de hade fått emaljen bortslipad. Efter dag 2 så hade tandköttet svullnat upp rejält och gjorde ont.
  Skrev då direkt till Belissas mejl och ville använda mig av ”Nöjd kund garantin” som de har.
  Jag berättade då också om vilken skada detta hade gett mina tänder men de la ingen extra energi på det.
  När jag väl fick skicka tillbaka detta så var jag tvungen att betala dubbla fraktavgifter då de ville att jag först skulle betala på posten sen skickade de ut en faktura med en fraktavgift på 39:- som jag redan hade betalat???
  Konfronterade dom men då slutade de svara.
  Så handla inte på Belissas om ni inte vill bli lurade vill säga eller få era tänder förstörda 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *