Parisian life


…. Vi njuter så mycket! Promenerar runt, äter desserter, ser sevärdigheterna här i Paris (för första gången lol.) och bara är. Älskar det här så mycket!! ❤️ Den vackra trädgården jaga tår vid är George V (four season’s hotel) Om ni besöker Paris så åk till det hotellet, unna er en god lunch i den fantastiska miljön – det är så värt det. Jag har aldrig sett en vackrare atmosfär som där. … Igår kväll så träffade vi upp våra franska vänner och satt vid Pont Alexandre – precis vid vattnet och drack vin i världens sol. Så magiskt alltihop 😍 Jag har massor med bilder från resan – mer än det jag lägger upp men jag kommer att lägga upp allt när jag har tid. Nu vill man ju ut och njuta av Paris, eller hur?! 
Så vi hörs mer sen! ❤️ 

8 kommentarer

 1. Åh, Paris (och Frankrike i allmänhet) är så himla fint och mysigt. Nu känner jag verkligen att jag måste åka dit igen!

 2. Akta dig för terrorister…

 3. Fredrika

  Ser framemot fler bilder😊.
  Varifrån kommer förresten dina otroligt fina byxor och kavaj?

  1. Undrar samma ❤️

 4. Tjusig outfit =) Älskar brallorna!

 5. Ja berätta om kläderna! Jättefina! 😃

  1. it has a &#9epres;ons9! of 1, but when I go to my inbox and look at 'video responses', there is none listed there? This issue is not in your 'current known' issues list so i thought i better let you know. I hate to leave comments or responses go without me responding to them. 😀 THanks!

 6. Towdchoun! That’s a really cool way of putting it!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *