Livet är rätt gött!

Hello guys ♥

Jag hoppas att ni har haft en fantastisk midsommar och en fantastisk midsommarhelg. Själv så har jag spenderat ledigheten med både familj och vänner. I torsdags efter jobbet så blev det middag med två vänner efter jobbet – i följt av vin och mys. Sedan på fredag så var det ju midsommar – då hämtade jag Theo tidigt hos sin pappa och sedan spenderade vi midsommar med resterande familjemedlemmar hos min bror. Ja.. inte en allt för ovanlig midsommar.. firade midsommar så som man brukar typ. Ni vet – drog till byns midsommarstång och lekte med barnen där, åt sill & potitis, grillade oxfilé, lekte kurragömma med Theo och hans kusiner, babblade med pappa och syskonen osv osv. En ganska lugn men härlig midsommar med andra ord. Sedan på kvällen så mötte jag upp Ina och vi hade vår egna lilla midsommar hos en kompis där vi drack lite vin, grillade och snackade skit.

Och resterande av helgen har jag och Theo spenderat på landet. Som vanligt, ha-ha.. Jag jobbar, och vardagarna ser rätt lika ut rutinmässigt. Jobb, komma hem, laga middag, mysa och spendera tid med Theo. När Theo är hos sin pappa passar jag på att städa, tvätta & ha kvalitetstid så som att se en serie eller två. Eller så träffar jag en kompis och äter middag ute någonstans på söder och unnar mig ett glas vin. På helger så åker vi till landet jag och Theo. Ganska skönt liv ändå – jag stormtrivs med dessa rutiner. Och att få smita till landet på helgen, laga mat i tysthet, leka ute hela dagarna, se gamla filmer på DVD, dricka kaffe på altanen och bara komma bort från stan.. Det är rätt gött alltså.

Livets liv. ♥

1 kommentar

  1. Skulle vara jätte kul att se hur Thei ser ut idag 🙂 Han har växt så mycket! Är du helt emot att kanske visa en bild på honom någon gång?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *