Thursday

God morgon! Såhär ser min frukost ut. Gröt med banan + vaniljpulver i. Mums! Här sitter jag i soffan och äter min frulle med Theodore. Vi ska snart klä på oss, och sen bege oss mot förskolan och jobbet för min del då. Idag är det sista dagen på denna vecka och sen är det ju midsommar som väntar. Har ni gjort några planer inför midsommar än? Jag tror att jag och Theodore åker till min pappa, men det är inte helt säkert än. Vi tar det lite som det kommer, ingen stress. Det är ganska skönt faktiskt, jag orkar inte få ”panik” och göra världens grej. Så länge jag får vara med Theodore så är jag nöjd.

Ikväll så ska till Theo till sin pappa – så jag har egna planer för kvällen. Jag har blivit utbjuden till min favoritrestaurang Miss Voon. Så dit ska jag ikväll och äta gott och sippa på en drink med bra sällskap. Hur nice låter inte det?

Ha en grym dag nu så hörs vi mer sen. Ps, har med mig kameran idag!

6 kommentarer

 1. Alltså jag dör över hur tråkig denna blogg är. Ingen själ, ingen lust och ingenting spännande. Märks att du själv är så förbannat trött på att slriva här men gör det pga sponsorinlägg och pengar. Sista gången jag kommer in hit. Gäsp!!

 2. Kommer du att vara ledig större delen av sommaren sen? När jag jobbade extra som visningsvärd så var det uppehåll i princip hela sommaren för att alla mäklare tog semester. Det säljs väl inte särskilt mycket under sommaren som jag har förstått det. Men det kanske bara var så där jag jobbade. 🙂

  1. Men jobbade du i Stockholm? Där säljs det ju hela tiden

   1. Yes, i Stockholm! Vasastan, Söder och Östermalm. Jag tyckte också att det var konstigt, haha.

   2. Men juli är ju ändå en typisk semestermånad så hon är kanske ledig då. Och sen i augusti brukar ju allt dra igång igen som vanligt på de flesta arbetsplatser

 3. Är så himla glad för din skull! Har följt dig länge och du är en stor inspiration 🙂 Så kul att du hittat ett jobb du trivs så bra med. Toppen att du har kvar bloggen också 🙂 Kikar in då och då.
  Ha en fin kväll. Stor kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *