Min tuffing ♥

Kolla min lilla tuffa älskling ♥ Han är så stolt över sina – vad han kallar – ”snabba skor” det är häftigt hur barn inte reflekterar över design och märken när dom väljer skor (vilket är BRA, missförstå mig inte) men det jag märker om Theo vill välja kläder är att dom ska ge någon form av funktion – typ att han ska kunna klättra, vara snabb i dom eller liknande saker. Kul! Visserligen tänker vi också så – men ändå rätt ytligt. Han tänker liksom inte alls på hur som ser ut eller så, bara att dom är tillräckligt snabba. Så gulligt.

Jag märker att han har börjat komma in i en ålder där han vill börja välja kläder själv – inte så att han vill bestämma helt och hållet men lite smått. Som när vi var och handlade kläder förra veckan, då ville han gärna välja T-shirt själv – och valde då Batman tshirten. Det är mycket Batman nu, antar att det kommer från förskolan för vad jag vet så har jag inte hypat Batman speciellt.

Men på tal om något annat, vad länge sedan jag uppdatera er om Theodore mer än berättat vad vi gjort om dagarna. Men som ni vet så försöker vi stay lite privata på det planet, men nån gång då & då lite kort och gott funkar väl. ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *