My fav store in Sweden!

 

– Eftersom att jag är ambassadör för Wink så är detta ett samarbete.

 

Hej på er! Haft en bra dag? Själv har man haft en grym dag =) På onsdagar från och med nu en tid framåt så kommer jag att ha mer tid för mina sociala medier och det betyder ju såklart mer tid för – ER! Så det blir väl bra, eller? Kul! Då kommer jag att börja boka upp outfits-plåtningar igen på onsdagar då! Man får liksom passa på att boka in allting så som kundmöten, plåtningar + tidsinställa inlägg inför veckan på onsdagar då eftersom att jag jobbar heltid alla andra dagar på byrån och då blir det ju svårt att gå på kundmöten m.m. Fastighetsbranschen är ju det jag prioriterar som nummer ett (såklart.) men tills att jag börjar plugga till mäklare så funkar detta upplägg bra – för nu har jag ändå någon form av tid till det på ett annat sätt gentemot hur det kommer bli sen när man pluggar + jobbar på byrån. =)

Idag iallafall – Jag och Theodore vaknade tidigt som vanligt. Åt lite frukost framför tvn – sen lämnade jag av honom på förskolan. Därefter så hade jag lite möten i Sturegallerian – och besökte även klädbutiken Wink som jag är ambassadör för. Jag har inte varit där sedan eventet, så jag blev så glad när jag fick se dom nya kollektionerna. Allt var så fint! Dom har tagit en såna där supersöta ”skjort-toppar” med vida armar ni vet? Dom som är så poppis nu.. + massa annat fint – ni måste in och kika! Sedan hade dom också en GRYM rea, så nu fanns typ allt jag hade på mig på förra plåtningen med dom för (ish) halva priset. Totalt awesome!

Jag tog lite fina bilder inne i butiken – så att ni får se lite hur det ser ut där inne. Lite känsla på vad för typ av butik det är tänkte jag. Jag plockade ju med mig en superfin kavaj från Marville därifrån samt ett par fina refflade byxor – men dom visar jag på en annan dag. Tänkte plåta det nästa vecka!

5 kommentarer

 1. Perfekt att du kan kombinera dina två jobb! Vad har du för arbetsuppgifter på mäklarbyrån? Är du med på visningar också ibland?

 2. Tycker det är skit bra hur du fokuserar på bland annat din son och framtid, vilket är det viktigaste, eller folk här tycker ju att ditt bloggande är prio 1 i livet. Fortsätt med det du gör, diggar däremot att du ändå börjat blogga med måtta. Nu har min kommentar inget speciellt med inlägget att göra med, men läst bland kommentarerna på andra inlägg. Wow vissa människor..

  Men men! Skit snygg stil har du också btw, kramis.

 3. Saknar reklammärkning högst upp. Som läsare ska man direkt kunna se om det är reklam för att kunna scrolla förbi. Säkert en miss bara 🙂 Ha det

 4. Vem försöker du lura? Dig själv eller dina läsare? Ingen är intresserad av din blogg längre. Open your eyes.

  1. Ha ha men du är tydligen kvar här agnes? 😎

   Nä men dessie du bloggar jättebra nu! 2.0 touche

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *