Just det, jag kör ju Audi numera…

God morgon!

Jag sitter här i lugnet och dricker kaffe och kollar på Nyhetsmorgon. Jag ska strax iväg till jobbet, men jag hade lite tid över så jag passar på att uppdatera er. Vet ni vad jag kom på som hade varit lite roligt kanske – att börja fota outfits igen. Jag har ju lite annan stil nu på vardagar, mer buisness kläder om man säger så. Och det kan ju vara kul att inspirera andra kanske inom den kategorin?

Det var länge sedan som jag fotade outfits och höll på. Ibland saknar jag det, det var ju kul. Men det var ju inte därför jag valde att ta steget ifrån, utan det var ju mycket annat. Bland annat det här med att vara offentlig. Rykten, behöva ta oförtjänt mycket skitsnack och så vidare.. Det gjorde ju rätt mycket med psyket, man tvivlade rätt mycket på sig själv för att andras åsikter vart så himla viktiga. Så jag trivs bra som det är nu, jag är lite lowkey men väljer ändå att dela med mig (utan stress) då och då av det jag känner för. Funkar helt ok! Jag ville till exempel inte dela med mig av min nya bil som jag köpte i vintras förut – vilket var riktigt skönt att inte dela med mig av (slippa skvaller om det) Men nu känner jag att jag inte bryr mig så mycket nu. Det kan ju vara rätt kul att snacka lite bilar ibland också – för er som vill det =) & för er som vet så körde jag Audi innab, men köpte mig sedan en Bmw 520 – och nu blev det senaste köpet back to Audi again. Jag trivs ju med Audi, så kändes hel rätt och jag är väldigt nöjd =)

Den är fin, passar mig. Och tills jag har köpt mig min Rs6 (en vacker dag) så duger den här gott och väl. Ne, nu måste jag strax bege mig.. så vi hörs kanske senare ikväll då. Kram!♥

25 kommentarer

 1. Men döör! Audi är så fina. 😍 jag är verkligen ingen bilperson men det märket har så fina modeller 🙌🏻💕

 2. Audi är bäst! Jag är inne på min tredje audi redan 😂😍

  1. Audi 🙏🏽🙏🏽🙊❤️

 3. Karoline

  Vilken fin hyrbil! (Och ja, jag har kollat upp det). Du står inte som ägaren på bilen 😛

  1. Så bara för att man inte står som ägare kan det inte vara hennes bil???

 4. Smygreklam för Audi…smart så du kan betala hyrbilen. Vem bryr sig vilket märke du kör tror du? På allvar….Du har fortfarande inte växt upp trots ditt nya sk ”mäklarjobb”.

  1. Ehm, hur tänkte du nu? Inte hela vägen va? Om det är smygreklam så betalar ju Audi henne och/eller förser henne med en bil, så då skulle hon ju inte behöva pengarna till bilen..

  2. Det är varken i samarbete med Audi eller hyrbil. Då hade jag skrivit det🙏🏽

  3. Hahahaha är hon sponsrad av Audi med en bil, varför då hyra en? Du kanske ska komma med nåt vettigt om du vill ”sätta” dit Dessie.

 5. Det pratas om att din son är satt som målvakt på bilen. Stämmer det verkligen?

  1. Verkligen inte.

   1. Varför skriver du på din instagram att din son redan äger sin första bil?

   2. Dessie

    Allt mitt är hans =)

  2. Men är du helt tappad?!

   1. Det var alltså till lisabet

 6. Massor med unga bilägare har sin bil skriven på någon av föräldrarna. Det är en kostnadsfråga då försäkringspremien är skyhög för alla under 24.

  1. +1 Jag har aldrig haft någon bil skriven på mig men ägt flera.

  2. Det är försäkringsbedrägeri om du ”äger/har” en bil där både ägare och försäkring står på någon annan.. Tänkte göra detta själv nu eftersom att jag är under 24 men riskerna att bli avslöjad finns ju och då blir det dyrt !

   1. OK så du kommer aldrig ens kunna hyra en bil då både bilen och försäkringen står på biluthyrningsfirman?

 7. Asså seriöst ni är fan sjuka i huvudet ni kan ej må bra jävla psykopater som alltid ska ha något o kommentera till Desirée sök hjälp människor att ni ens lägger tid på kolla upp henne om hon står på bilen eller inte blir fan riktigt arg jävla människor SÖÖÖK HJÄLP jävla losers de är de rätta ordet för er!!!! Desirée duuuu är så grym!! Lätt min förebild <3

  1. Haha, om det är någon som låter som en looser så är det du med ditt ordförråd. Sök hjälp du för ditt humör, det kan inte vara lätt att ha pms.

  2. Kurt-Maria… Lägg ner

 8. Nathalie

  Hade gärna sett outfit bilder 😊👍🏻

 9. Tror du vi läsare skulle bry oss om vilket bilmärke du kör????
  😂😂😂😂😂😂
  Väx upp någongång innan du sätter dig och skriver igen via nätet!

  1. Säger du så om Blondinbella… sök hjälp!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *