How is life ✨

Hejsan!

Hur är läget med er? Själv så mår jag jättebra, det är full rulle hela tiden. Jobb, familjeliv och sedan såklart hinna med det sociala på det. Men allt fungerar bra, jag försöker uppdatera er så mycket som jag hinner men ibland blir det tyvärr lite mindre. Men nu så åker jag snart till Paris igen och efter det så är det en månads ledighet som väntar – då finns det mer tid!😃 Allt går jättebra på jobbet förresten, jag trivs så himla bra där. Även fast jag bara jobbat där i snart 4 månader så har jag utvecklats och lärt mig en hel del och gör det för varje dag som går. Jag har dock mycket kvar att lära, och jag ser fram emot det minst sagt. This is my call kommer jag. Det finns inget hellre jag vill jobba med än i Fastighetsbranschen – så jag är otroligt glad att jag vågade tro på mig själv och tog klivet ur något som jag sysslat med i 10 år. Även om det har varit en fantastisk resa att jobba med sociala medier, så kommer vi alla någon gång till en punkt när man vill utvecklas på andra plan. Jag började ju så tidigt med sociala medier så det är kanske inte så konstigt heller att jag ändrat riktning. 

Men åh så länge det känns som det var som jag skrev av mig här. Men jag är verkligen igång hela tiden. När ska jag ha tiden? Vet ni hur sällan jag till exempel kollar på film nu för tiden? Det händer inte ens längre. Jag har nog inte kollat på film på ett halvår, förens typ förra veckan. Då tog jag mig faktiskt en liten lucka till att bara ”ta det lugnt” vilket också kändes helt skumt för sånt där händer liksom aldrig. Men det är ju sån jag är, jag är ju en otroligt aktiv person så jag klättrar ju på väggarna av att sitta hemma en dag och inte göra något och har därför alltid saker inbokade – men också dels för att det alltid finns saker jag ska göra.😄

Men nu är det iallafall jobb fram tills i slutet av Juni, sen blir det Paris i några dagar och sen får jag se vad vi gör resterande av sommarn. Jag ska iallafall resa någonstans med Theo är tanken, men vart det blir får vi se. Vi pratade lite om Maldiverna men jag får se, det är ju så oerhört lång resa. 😳 Men det ska bli kul iallafall med lite ledighet just för att få tid med Theodore. På vardagar har man ju inte jättemycket tid till att umgås, så därför tar jag igen den tiden på alla sätt under helger och ledighet. Som i helgen, då har vi tagit vara på den genom att åka till vårt landställe. Så vi har hängt i hamnen, ätit glass och badat. Magiskt🙏🏽✨

6 kommentarer

  1. Så härligt att du trivs! ❤️ Glad för din skull!!

    1. Ja men verkligen det gör jag,helt fantastiskt jobb. Tackar så mycket! <3

  2. Vad kul att det går så bra för dig!! Det gör en gammal trogen läsare glad 🙂

  3. Har Teo exem? Ser ut så på armen.

    1. Ja det har han.

  4. Bra att du iallafall skrev ett personligt inlägg, även om du måste så att inte det skulle vara allt för klart att din blogg lever kvar para pga reklamen. Ett inlägg för 2 reklam inlägg, det var ju redan ganska bra. Förstår dock inte varför man vill mera göra reklam här i bloggen när den är så död. Människor vill knappet köpa av företagen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *