Tear throughđŸ˜±

(Detta inlägg skrivs i samarbete med fillerswedenOm man går tillbaka på mina bilder och kollar noggrant under mina ögon så såg man att jag blivit på tok för smal i ansiktet och fått gropar under ögonen. Gropar som jag aldrig haft innan. Som ett hål! Trots att jag la smink under så försvann det liksom aldrig. Här har ni en bild på hur jag ser ut idag, noll smink och noll filter. Man ser inte en enda grop under ögat. Jämför före och efter bilden. Visserligen ler jag, men groparna var fortfarande densamma. Jag la dock mycket filter under ögonen förut just av den anledningen att jag hade groparna under mina ögon som gjorde att jag såg konstant trött ut så jag insåg nu att det inte fanns så mycket bilder ute på hur det verkligen såg ut. Sen så var jag även noga med att välja ljus där dom inte blev framhävda. Nu däremot så ser jag genast pigg och utvilad ut, så nu kan jag bara vara. 

Det är för att jag valde att testa tear through, det är en behandling på en minut och sen så var det borta. Jag var faktiskt lite rädd att göra det och man behöver vara i säkra händer, men mina vänner rekommenderade @fillersweden och jag är så tacksam över att jag fick hjälp där. Även om det kan verka töntigt så var det något jag faktiskt tyckte var otroligt jobbigt – och som gick att åtgärda bara sådär. 🙏🏽💕 Det är viktigt att gå till seriösa kliniker om man ska utfärda någon form av fillerbehandling, så gå inte vara till vem som helst. Tina på fillersweden är däremot verkligen någon att rekommendera. Så otroligt duktig🙏🏽 TACK bästa Tina. Alltså verkligen. 

PS. Jag vet att det är fullt naturligt att få ringar under ögonen och liknande saker men jag fick det för att jag blev för smal – och det var inte roligt! 

21 kommentarer

 1. Trevligt att du orkade slĂ€nga in ett personligt inlĂ€gg innan de tvĂ„ reklaminlĂ€ggen â˜ș

 2. Jag borde vÀl ta pÄ mig glasögonen för jag kan inte se nÄgon skillnad .
  Det kanske var en dÄlig före-bild bara.

  1. Ja jag kan visa en annan bild en annan dag sÄ fÄr ni se skillnad =)

 3. Det Ă€r helt fantastiskt vad unga mĂ€nniskor Ă€r fixerade vid sitt yttre idag…
  Du Àr en sÄ oerhört vacker tös, men du verkar inte se det, som sÄ mÄnga andra.
  Jag tror det kommer att bli tufft att Äldras för er alla.
  Plocka inte bort varenda naturlig del av dig…bara en varm rekommendation.
  // Kram Karma

 4. Ringar under ögonen för att Ă€r smal? Tror inte det kan bero pĂ„ det. Alla mĂ€nniskor Ă€r mer eller mindre mörka och ”gropiga” under ögonen och det beror pĂ„ sömn, kost, stress, sjukdomar och ev lĂ€kemedel. Även hudtonen spelar ju in. SĂ„ tvivlar pĂ„ att det har med smalhet att göra:)

  1. Tack, nÄgon som förstÄr vad det handlar om!

 5. Har aldrig mĂ€rkt av att du haft gropar 🙂

 6. Hoppas ingen i hela jĂ€vla vĂ€rlden köper den skiten…

 7. Kul att du redan som 20 Äring började förstöra ditt utseende. VÄga vara naturlig!

 8. Kan inte lĂ„ta bli att sĂ€ga … Herregud sitter du och analyserar varje mikroskopisk detalj i ditt ansikte och kropp varje dag ! Hur orkar du / hinner mĂ„ste finnas 1000 andra saker att fundera pĂ„ ? Tycker det Ă€r sorgligt att du Ă€r sĂ„ enormt osĂ€ker pĂ„ dig sjĂ€lv. Och nej du Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n perfekt ? Men vilken Ă€r det , men sĂ„ lĂ€nge man Ă€r frisk och ens nĂ€ra och kĂ€ra sĂ„ vad fa….. har en ” grop under ögat för betydelse … Suck .

 9. Och första kortet flinar du och ansiktet trycks ihop ! andra kortet allvarlig och ansiktet ser slÀtt ut.
  Ta korten utifrĂ„n samma ansiktsuttryck sĂ„ behövs inget ”skit ( bara slöseri pĂ„ pengar)

 10. Om nu smalhet var problemet sĂ„ hade vĂ€l en bĂ€ttre lösning varit att gĂ„ upp lite i vikt igen. ”Om man kollar noggrant under mina ögon…” Det Ă€r INGEN sĂ„ kollar sĂ„ noga pĂ„ nĂ„gon annans utseende att man behöver göra skönhetsingrepp för att Ă„tgĂ€rda gropar under ögonen som syns om man tittar noga och i ”rĂ€tt” ljus. Men hey, du lyckades ju lyfta fram ett skönhetsingrepp som ingen nĂ„nsin hört talas om. Ska noga kolla om jag har gropar under ögonen som syns i fel ljussĂ€ttning. För övrigt, som C kommenterade, ska man visa före/efter-bilder sĂ„ ha samma min och samma ljusförutsĂ€ttningar, annars Ă€r det helt meningslöst.

  1. För en del Ă€r det inte bara att ”gĂ„ upp lite i vikt igen”, och som jag förstĂ„tt det Ă€r Dessie en sĂ„dan. En del Ă€r smala och kan Ă€ta som grisar utan att gĂ„ upp i vikt. Jag Ă€r en av dem – oavsett vad jag Ă€ter sĂ„ gĂ„r jag inte upp i vikt, dĂ€remot har jag lĂ€tt att gĂ„ ner ytterligare. I en stressig livssituation nu har jag tappat tre kilo frĂ„n en redan lĂ„g vikt, vilket gör att jag inte mĂ„r fysiskt bra. Min kropp Ă€r svag, och de dĂ€r synliga blodkĂ€rlen Ă€r faktiskt inte sĂ„ snygga. Jag Ă€ter 25% fler kcal Ă€n vad som rekommenderas för kvinnor i min Ă„lder – ja, nu rĂ€knar jag tamejfan – och Ă€ndĂ„ hĂ€nder inte ett skit pĂ„ vĂ„gen.
   FörlÄt mitt rantande, men jag Àr vÀldigt trött pÄ min kropp just nu, och en sÄdan rekommendation, att bara gÄ upp igen, kan göra ont.
   Jag vet att vÄra kroppstyper Àr privilegierade i samhÀllet och jag har all respekt för det, men snÀlla ge oss spinkisar lite förstÄelse ocksÄ.

   1. Tack sĂ„ mycket för din kommentar, det Ă€r skönt med nĂ„gon som förstĂ„r! Jag orkade inte ens skriva det för jag har berĂ€ttat det flertal gĂ„nger att jag har svĂ„rt att gĂ„ upp. Jag Ă€ter ocksĂ„ mer Ă€n ”vanligt intag” och Ă€ter jag ”normalt” gĂ„r jag ner. SĂ„ feel uđŸ™đŸœ

 11. Jag ser skillnad. Vet andra som gjort det. Blir jÀttebra. SÄ hÀr fÄr du en positiv kommentar. Kram.

 12. Du var finare innan, kolla dina lĂ€ppar nu pĂ„ efter-bilden… 🙁

  1. LĂ€pparna Ă€r ju densamma…

   1. NÀ kolla mellanrummet mellan nÀsan och lÀpparna, du ser ut som en babian nu :/

   2. Jag har inte gjort nĂ„got med lĂ€pparna, jag ler pĂ„ ena bilden – dĂ€rav att lĂ€pparna Ă„ker upp.

 13. Dessie Ă€r Dessie. Always. Gör reklam och samarbeten för skit och sen visar hon och jĂ€mför oseriösa bilder. Samma som ”vita tĂ€nder”…öppnade hon kĂ€ften? NĂ€…tĂ€nderna fick vi inte se varken före eller efter.
  Stackars den som fÄr rÄka ut för Dessie som mÀklare om hon nu skulle bli det nÄgongÄng. Oseriös sÄ det skriker om det. Allt för pengar.

 14. Du fĂ„r gropar under ögonen dĂ€rför du fyller dina kindben med fillers… DĂ„ blir de ”Gropar” under ögonen nĂ€r du ler. Sluta med fillers och du kommer inte ha dem problemen…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *