Talanda candy 💕

I samarbete med Candypeople 💫

… Orkar inte med mig själv. Jag har gått och blivit totalt, alltså nu menar jag verkligen TOTALT beroende av ett visst.. ”godis.”🙊 Och det är faktiskt ganska speciellt godis, det kanske låter ovant men jag lovar er.. TESTA, och sen så kommer ni att förstå vad jag menar… Kaffebönor. Doppade i choklad. Alltså, tro mig det är magiskt. Även om man inte gillar kaffe, så är dom magiska. Och vet ni vad, dessutom nyttiga. Dom är perfekta om man är sötsugen men ändå vill hålla igen sockerintaget.  

Jag hade aldrig testat det här godiset förut förrns typ en månad tillbaka. och jag var lite skeptisk till en början, vilket totalt vände sen såklart. I och med att jag gillade det här godiset så mycket så kontaktade jag faktiskt företaget som ligger bakom och ville inleda ett samarbete med dom. Så nu är jag här – och vill att ni också ska testa dessa, så jag har faktiskt fixat 100 påsar att dela ut till en lycklig vinnare. Så jag har fixat ihop en liten rolig enkel tävling på instagram – där ni bara behöver tagga tre vänner och berätta varför just du/ni ska vinna. Good luck!! =)
PS. för er som inte orkar tävla, så finns dessa att köpa på bla. 7 eleven el Pressbyrån!

11 kommentarer

 1. Det lĂ„ter supergott ju 🙂 Ă€lskar kaffe + choklad, sĂ„ den kombon borde vara bra!

 2. MÄste prova gillar godis med kaffesmak tack för tips. Kram.

 3. Undrar hur mycket koffein man fÄr i sig av att knapra kaffebönor? LÄter inte riktigt hÀlsosamt. LÀtt att överdosera.

 4. Kul med reklam igen ❀ SĂ„Ă„Ă„ personligt

 5. Den hÀr bloggen hÄller pÄ och sjÀlvdör

  1. HĂ„ller pĂ„?? Den har redan dött ut för lĂ€nge sen! Skulle mĂ€nniskan göra rĂ€tt i sak sĂ„ skulle hon stĂ€nga ner den helt och hĂ„llet! Tycker fan synd om hennes ”samarbetspartners”! Riktigt skĂ€mmigt!

   1. Finns vĂ€l inga regler för hur ofta man ska blogga 🙂 man mĂ„ste vĂ€l inte stĂ€nga ner sin blogg för att man inte vill uppdatera varje dag haha.

   2. Men vad gör du hÀr om bloggen nu Àr sÄ dÄlig?

 6. Hej (ta bort om ej passande)
  Jag har valt att öppna ett yt konto o dela av mitt tragiska förflutna.
  Som bla kommer handla om
  ” depression
  ” missbruk
  ” sexuellt utnyttjande/vĂ„ldtĂ€ckt
  ” mobbning
  ” utanförskap
  ” min barndom som var allt annat Ă€n bra
  ” social fobi
  ” Ă„ngest
  ” misshandel i ett förhĂ„llande
  Mm
  Mitt syfte Àr att frÀmst NÄ ut till tjejer/kvinnor med liknade problem dÄ det Àr nÄgot jag brinner för och vill försöka hjÀlpa om jag kan

  SÄ ta gÀrna en titt

  Sök Sofia Sandén (crazyfairy)

 7. Var kan man hitta kaffekopparna?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *