Månadens glossybox

Det här var månadens glossybox som jag fick hem. Alltså jag älskar att få hem Glossyboxen, som en liten present med överraskningar – och sen så är det ju oftast riktigt bra grejer i också. Jag älskar när man får hudvårdsprodukter – eller hårvårdsprodukter. Det är sånt som jag älskar att testa nytt av, och det är så kul att se om vissa produkter är riktigt bra. I den här glossyboxen så fick jag iallafall ett eyelash serum som jag ska testa, en shimmer som man kan blanda i sin foundation eller bara ha direkt på huden, ett naturligt ekologiskt läppbalm med en liten ros i – så fint! En ovalborste och sedan en stem cell ansiktsmask och en fiji-olja för huden.

Jag hann testa ansiktsmasken igår, då la jag ett tjockare lager och lät den ligga på i 15 min. När jag tvättade av den med varmt vatten så la jag fiji-oljan i ansiktet och sen var det klart. Min hy kändes baby-len efteråt. Alltså stem-cells ansiktsmasken var ju magisk, den torkade liksom aldrig utan behöll sig som en mjuk kräm i ansiktet så den var så underbar att tvätta av sen. Stem cells produkter ska tydligen vara riktigt bra för huden – så det ska bli kul att se hur huden bättrar sig av några veckors användning. Oljan är ju också magisk, jag älskar allt som blir lite fuktigt på huden – så att få massera in den i ansiktet är typ beroende framkallande för mig. Orkar inte att jag ska springa och använda den 24/7 som jag gjorde med min serum olja från apoteket lol…

Har ni testat någon av dessa produkter, i sånt fall – betyg?

11 kommentarer

 1. Fast det där är morsdagsboxen 😉 den var toppen! Månadens ordinarie box var inte mycket att hurra för 🙁

 2. Jag säljer färdiga headers eller gör efter dina önskemål.

  Just nu finns det en fin somrig header tillsalu!

  http://graphicsarts.weebly.com

 3. Skulle vilja testa någon sån där oval borste till contouring, men har typ förbjudit mig själv att köpa mer skönhetsprodukter på ett tag nu haha.. Har gått loco och shoppat alldeles för mycket sånt. Men de verkar bra. 🙂

  1. Nej snälla, det finns inte en enda människa som ser bra ut med contouring irl!! Man ser så tydligt på alla hur fejk det är med sot i pannan och kinderna med vit näsa och vid ögonbrynen. Jag skämms ihjäl när jag ser folk med det xD Om några år kommer folk skämmas över det lika mycket som när de målade sig bruna i ansiktet med idominläppar och sönderblnderat hår.

   1. Fast va? Bara för att alla i din närhet är sämst i världen på att sminka sig så betyder ju inte det att contouring är fult.. Alla målar liksom inte mörka streck på kinderna och vitt på näsorna. Det är ju i grund och botten bara skuggningar och highlights, framhäva vissa partier. Jag har gjort det sen jag började sminka mig för typ 11 år sen och inte fan skäms jag. 🙂

 4. Som kommenterats ovan, det där är inte den ordinarie boxen utan en specialbox man kan beställa. Den riktiga juniboxen sög faktiskt babianröv, ursäkta uttrycket, men jag blev sååå besviken. Ha det!

 5. Hej Dessie!
  Du som är duktig på inredning och även marmor – Har du något tips om hur man ”räddar” en skadad marmorskiva?
  Lånade ut min lägenhet till min bror och givetvis har det ena och det andra spillts på mitt nya marmorbord. Alkoholhaltiga med andra ord. Ringarna/märkena syns bara i solen och givetvis har jag världens största och ljusaste fönster i vardagsrummet så det syns hela tiden. 🙁 Något tips?

  1. Kräv ersättning för skadorna av bordet i första hand. Respektlöst av din bror.

 6. Någon som tycker glossybox är bra? Har tänkt att prova det. Den är ju populär. Vad tycker ni?

  1. Hej! Jag är nöjd med Glossybox, bortsett från juni-boxen. Det är alltid kul när den kommer i brevlådan! Testa 🙂

 7. Tack milp för svar jättekul. Då kommer jag testa. Kramis.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *