I’m in a relationship.. with my bed!


God morgon allesammans! Har ni sovit gott? Jag har sovit rätt bra faktiskt. Eller alltså, jag vaknade 08:00 som vanligt på helgen och tänkte gå upp. Jag brukar aldrig behöva tvinga mig själv att gå upp tidigt, jag är en hyfsat morgonpigg människa även på helger. Men idag så när jag vaknade så kände jag att sömnen låg efter rejält. Så jag la mig igen och vaknade istället 11:30 – vilket typ inte har hänt på fleeeera fleeeera månader. Jag minns inte ens sist jag sov ut sådär – så det var skönt! Jag känner mig typ för utvilad, fattar ni den? Haha.. Men min säng är så skön också, typ övermjuk – jag sover perfekt i den. Som rubriken lyder, jag har fan ett förhållande med min säng. Det är de närmaste förhållande jag är i nu – magiskt! 😉

Skön lördag iallafall, det är strålande väder. Jag gick ner och köpte lite nybakat bröd och satte mig på balkongen och åt frulle nyss. Bästa starten! och så snart jag har bloggat klart och fixat i ordning mig ska jag åka och hämta mammas älskling som varit hos sin pappa. Sen ska vi åka till min brors hus och grilla, sola och bara ta det lugnt. Fan vad jag längtar! =) Kommer att bli den bästa lördagen på länge känner jag.

Hoppas att ni får en grym dag så hörs vi senare!

2 kommentarer

  1. Det är ju bara för gött när man får sova ut! Själv har jag hemskt sömnproblem och det blir ju inte bättre av att det är ljust och kokhett i sovrummet ,:D hoppas ni får en mysig dag <3

  2. Hahaha sov till halv 10 igår i h det har jag inte gjort på många många år. Menar skönt! Ha en härlig lördag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *