New nails

… minst sagt nöjd! ♥

Såhär blev mina fina naglar som jag gjorde idag. Jag har verkligen inte gjort naglar med tipp på typ flera år, men nu är jag så glad över att jag gjorde det för jag hinner liksom inte måla om mitt nagellack flera gånger i veckan. Så det här kommer underlätta så mycket för mig. Jag måste dock säga att jag hade ändå rätt bra naglar innan, mina egna har blivit otroligt starka, långa och bra form. Men nu fick det faktiskt bli dags att unna sig. Jag gillade färgen jag valde ut så mycket, den smälte på något sätt bra in med min hudton. Sen så tyckte jag att det blev snyggt matchat med lilla guldnageln där. Ne, alltså jag är sjukt nöjd.. Kan inte sluta kolla på dom haha! =)

Annars då.. Jag har precis tagit en dusch och testat lite nya ansiktsmasker. Alltså det är fan typ livet att testa nya ansiktsmasker, det är såååå kul! Så den jag testade idag var en ny som jag fick i månadens glossybox, det var någon Stem cell ansiktsmask – något nytt! Jag tyckte att den gav bra resultat, känner mig som en len bebis i ansiktet nu så det är nice! Jag har fotat min glossybox och ansiktsmasken men det kommer upp imorgon – håll utkik så får ni se + en liten recension också. Kul!

2 kommentarer

  1. Gud vad snygga de blev! 😍 du la upp en bild på instagram där du hade på dig svart klänning med volanger framtill, är den från Wink? hittar inte plagget på deras hemsida

  2. Dessie, vart har du köpt den stora silverringen? 😀 Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *