Do whatever makes u happy

Hej sötnosar! 🙂

Åh vilken underbar dag jag har haft. Den var verkligen så magisk! Jag mötte upp en vän till mig, sedan tog vi en promenad runt om i Stockholm stad. Vi gick runt inne i city, Gamla stan, söder och så vidare. Så underbart speciellt nu när vädret är så sjukt härligt också. Vilken energi man får, håller ni inte med? Vi satte oss på mitt favoritställe på Söder efteråt och gottade i oss både det ena och det andra och bara satt där och njöt av värmen. =)

Efter det så gick vi och kollade lite i butiker här på söder, det finns en butik vid Nytorget som heter Sara Clausin som jag tycker om. De har schyssta märken och allmänt fina kläder (men ganska dyrt) men då och då kan man väl unna sig något fint där. Så jag unnade mig ett par nya jeans från Hudson – bästa märket. Deras jeans är totalt underbara, sitter som ett smäck! Efter det så drog vi och fixade naglarna. Så himla skönt att bara sitta där på salongen och bli ”taking care of” Så med andra ord har jag haft en riktigt bra fredag idag. Det var länge sedan man var ledig såhär till att bara låta dagen gå som den är och göra det man är sugen på för stunden liksom. Men det blev en lite ”ego dag”, man hann både shoppa, äta gott och få naglarna gjorda. Theo är hos sin pappa och jag var ledig från jobbet även idag så självklart passar man ju på! ♥

Här är lite bilder från dagen. Jag tänkte att jag lägger upp ett inlägg om mina naglar sen så får ni se dom också. Dom blev verkligen sjukt fina, är minst sagt nöjd med både färg & form! =) Länge sen man gjorde naglar nu så det var man väl värd!

3 kommentarer

  1. Underbart! 🙂 Vad är det för märke på ditt halsband? Jättefin!

    1. Ja verkligen helt magiskt! 😀 Mitt halsband är från Gold Kylin (Kinesisk kultur halsband typ.) så det är lite svårt att hitta här i Sverige tror jag. Riktigt fint är det, älskar det. Fått det av Theos farfar.

  2. Woow vad gott det ser ut! Vad heter restaurangen?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *