Without sayin too much⭐️

50 kommentarer

 1. Ursäkta med vad tillför det oss läsare som följer din blogg. ???

  1. Kanske till alla bloggläsare som tror att de är viktigare än vad det är och att dessies liv föralltid måste kretsa kring dem och bloggen. Bara för att man haft en blogg som haft mycket läsare så är man inte skyldig att var aktiv på den bloggen föralltid. Sorgligt att folk på allvar blir upprörda när dessie inte uppdaterar.

 2. Kika gärna in på min blogg där jag skriver om bebismode och livet som 21 år och ensamstående till en nyfödd❤ Kram

  1. Hej! Ett tips: spamma inte din blogg hela tiden i kommentarsfältet, folk tycker det bara är irriterande.

  2. Är det något att skryta om att annat ensamstående till en nyfödd! WT!

   1. Sandra, jag tycker synd om dig. Det finns många anledningar till varför man ibland är ensamstående. T ex för att man väljer att skaffa barn på egen hand. Inga av anledningarna gör henne till en sämre människa. Du däremot, verkar fördomsfull och korkad och jag skulle hellre bo i en trailer park med min 400 kg tunga mamma, än ha din människosyn.

   2. WT?! På riktigt?! Sandra, du är en fruktansvärt skam för världen. Riktigt pinsam!!

   3. Sandra

    Några som tog åt sig! ;)) Wt-pack!

   4. Wow Sandra.
    Vilka underbara tankar du har om andra människor. Det säger väldigt mycket om dig. Så stolt din mamma måste vara.

   5. Jag blev ensamstående till vårt barn pga av att min man gick bort. Gör det mig till wt då?
    Snälla tänk till en gång extra innan du skriver så dumma kommentarer.

   6. Sandra, du är wt!

 3. Kika gärna in på min blogg där jag skriver om bebismode och livet som ensamstående till en nyfödd❤ kram

  1. Haha seriöst? Varför spammar du din blogg här en gång till?

   1. Sandra

    Inte alla hästar hemma!

  2. Liselotte

   Haha trögare morsa får man fan leta efter! Hoppas hon växer upp och mognar till fortare än ungen sin…

   1. Millan

    Så för att ni tre, Liselott, Sandra och Hanna säger att hon ska sluta ”spamma” sin blogg så innebär det att hon måste göra det?! Skärp er tjejer och lägg energin på något annat!!

 4. Snacka om bloggtorka här då dessie varför slutar du inte bara blogga då du endå inte uppdaterar ordentligt…

  1. Men kom över det Cecilia ! Aaaa det e bloggtorka här! Aaaa hon e sämsta bloggaren ! Sluta läs bara!! Hur fuck efterblivna får människor vara?? Sluta gnäll på en jävla bloggare hela tiden ,har man inget viktigare att lägga sin tid på??? Shet!! Börjar bli jävligt tröttsamt o läsa alla dessa efterblivna människors inlägg! Hon kanske ska sluta blogga ! Hon säger ju att hon gör annat nu! Get the hink liksom!

   1. Jasmin

    Som tur är du klokare som kallar andra efterblivna.

   2. Cecilia

    Och vem var efterbliven? Hahaa 😂😂 och ja om du kan läsa lilla vän är den här bloggen nästan helt död Paow har det tom bättre med sin blogg.

  2. Ja lilla vän då går man inte in o läser en blogg som är död. Just drf kallar jag er efterblivna.

   1. Cecilia

    Jaa och du vet ju säkert varför jag kommer och kollar Dessies blogg.. Suck Hilda väx upp och ta hand om dig bry dig inte om alla andras saker då du inte har något att göra med det.

  3. Men herregud, vill hon inte blogga så behöver hon inte ? Och sen vill man kanske inte radera eller stänga ner hela bloggen när det varit en del av ens liv så länge. Låt henne blogga när hon känner för det. Varför spelar blogguppdateringen så stor roll för dig? Eller vill du bara ha något att klaga på? 🙂

 5. Jag tycker också att du borde kanske bara stänga ner bloggen. Det blev inte bättre, utan värre när UI sparkade ut dig. Men jag förstår verkligen varför de gjorde det.

 6. Jag såg Desiree igår gå in på arbetsförmedlingen (Stockholm City). Blev faktiskt förvånad när jag såg henne då jag var övertygad att hon har det bra ställt med hennes jobb och ekonomiskt.

  1. Jobbade hela veckan till 18 så det är ganska omöjligt att jag kunnat vara på två ställen at same time!😄

   1. Patricia

    Fast du vabbade i måndags så nu ljuger du. Skäms du så pass mycket för att vara på arbetsförmedlingen, varför då?

   2. Dessie

    Jo vabbade i måndags gjorde jag helt korrekt!😃 Om jag nu skulle söka ett jobb, varför skulle jag ha problem med att säga det? Förstår inte varför det skulle vara något att skämmas över. Det är väl superbra de som går till arbetsförmedlingen och söker jobb. Hade jag inte haft det jobbet jag har nu hade jag väl sökt jobb där, precis som alla andra.

    Jag har som sagt tagit distans från sociala medier för att jag satsar helt fullkomligt på en annan bransch och det är ett val jag har gjort, trots att jag driver in pengar här på bloggen. Jag mår inte bra av att vara offentlig, och vill som sagt komma ifrån detta så mycket som möjligt och har gjort ert val i mitt liv baserat på det. Samt att tiden inte räcker till båda, och de jag satsar på nu är långsiktigt vilket jag inte riktigt ser mig själv inom sociala medier längre. Och önskar att det ska respekteras ❤️

   3. Fast man söker ju inte jobb på AF… Kanske om man inte har dator hemma. Bra koll. Stäng ned bloggen om du ändå inte tänker jobba med den längre. Problemet löst!

   4. Dessie

    Nehe gör man inte? Har inte så bra koll men man kan väl visst söka jobb via arbetsförmedlingen? 😃 Hur som helst, ha en fin söndag!

  2. jag tror inte att dessie får vara inskriven på arbetsförmedlingen eller har rätt till någon ersättning då hon har en inkomst.

 7. Haarhiltunen

  Jobbat hela veckan till 18? Bullshit. Jag har ju förfan sett dig på stan med vänner under dagarna, skrattat, plåjjat, skoja, fika och leva gott. Att du har jobbat till 18 hela veckan är kvalificerad bullshit. Du har flängt runt på stan som en hypad fjortis

 8. Det känns faktiskt lite olustigt att bloggen ekar tomt nu. Förstår om man satsar på annat osv men att inte ens skriva några rader om attentatet i fredags är lite märkligt när man har en så välbesökt blogg.

  1. Men herregud, vill hon inte blogga så behöver hon inte ? Och sen vill man kanske inte radera eller stänga ner hela bloggen när det varit en del av ens liv så länge. Låt henne blogga när hon känner för det. Varför spelar blogguppdateringen så stor roll för dig? Eller vill du bara ha något att klaga på? 🙂

 9. Men du kommer alltså stänga bloggen. Ok konstigt bara när det verkade som du skulle ha en nystart på den. Ok ha det fint o gå vidare i livet som har mycket att erbjuda.

 10. Vad roligt för dig Dessie! Att du har hittat något som du gillar och mår bra av. Det har ju många sagt till dig länge. ”Skaffa dig ett riktigt jobb” osv. Men grejen är att du är så dålig på att känna av hur du ska kommunicera. Tex så sa du för ett tag sen att bloggen ska bli bättre nu och att du har roliga planer för den och för dina läsare, men istället slutar du att blogga utan att ha talat om det för dina läsare. Såna här helomvändningar som du ofta gör, gör att du framstår som oärlig och det är det här som gör att dina läsare rasar mot dig. Jag tycker dock det är onödigt att gå så mycket upp i en bloggare och tillåta sig att bli så upprörd, Men, det är fortfarande såna här saker som gör att du vänder dina läsare mot dig.
  All lycka till med ditt nya liv och hoppas det går bra för dig!

 11. Vilken bransch arbetar du inom nu? Så det är inget som har med sociala medier att göra, som blogg, instagram etc.

  Har inte läst bloggen på ett tag, så jag kan ha missat att du skrivet om det, ber om ursäkt på förhand

  1. fastighetsassistent, hon ringer runt till folk och frågar om de vill värdera sina fastigheter. Lite som en telefonförsäljare, hon vill erbjuda sina tjänster

 12. Lyssnade nyss på avsnittet av Handen på hjärtat där du är med, och gud vad imponerad jag blev av dig! Så klok och mogen, you go girl!!!❤

  1. Hmm… va konstigt. Själv har jag sökt jobb på Arbetsförmedlingens hemsida, och fått jobb. De har också handläggare på plats som hjälper en om man vill, och man kan använd deras datorer, för att söka i deras platsbank. Så nog fanken söker man jobb på Arbetsförmedlingen, även om det inte är de som ger en jobbet. Men man måste väl hitta nåt att klanka på om man saknar innehåll i sitt eget liv 🙂

   1. Ja precis. Man söker ju jobb genom Arbetsförmedlingen. ”några jobb ger de dig inte” duuuh, klart de inte GER någon jobb. De förmedlar jobb. Medlar mellan arbetsgivare och arbetstagare.

    Och sen kan man ju faktiskt söka jobb på Arbetsförmedlingen om man vill jobba där. 😉

 13. Hörde att du jobbar med att ringa runt till folk och frågar de om de vill värdera sina fastigheter. Är det kul? Låter lite enformigt och b om jag ska vara riktigt ärlig.

  1. antar att du läst inlägget på gossips? Tycker du ska ta och dra härifrån direkt. Hon jobbar antagligen med detta för att hon tycker att det är kul eller hur, sen undrar jag vad du menar enformigt? Dom flesta jobb är väl enformiga då man gör i stort sett samma sak varje dag på ett jobb. Låt Dessie vara

  2. Dessie! lyssna inte på dessa gamar. Jag förstår att du behöver komma bort från sociala medier. Vad du än jobbar i för bransch så är jag superglad för din skull, allt måste vara bättre än detta. Om det stämmer att du jobbar i mäklarbranschen så tycker jag det låter superkul! där finns goda möjligheter att jobba sig upp.
   Kram fina du <3

 14. Jag tycker det är rätt bra att du har slutat blogga, för det blir endå ingenting. I två år har du lovat att dra igång bloggen påriktigt och det har du inte lyckats med. Så bättre såhär, slipper man vänta att det blir nåt.

 15. Trodde folket här hade vuxit upp och slutat klanka ner på Dessie för att hon inte bloggar lika mycket längre? Lägg ner med den skiten ni håller på med istället och låt Dessie vara, så enkelt är det med det 🙂

  1. Lika mycket längre? Hon har inte bloggat ”lika mycket” på två år iallafall.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *