❤️❤️

Det händer mycket just nu!❤️ Mycket positivt faktiskt. Känner mig lyckligare än vad jag har varit på väldigt länge. Även om det är mycket som står på schemat. Jag har varit lite frånvarande här i veckan på grund utav det och ni kommer att förstå varför senare i tiden. ⭐️ Det kommer att vara lite så nu framöver, jag kommer att uppdatera er här inne när möjlighet finns men jag kommer inte att lova er 5 inlägg per dag som förut. Anledningen till det är att jag märker att tiden inte räcker till även om jag skulle vilja, och att jag helt enkelt prioriterar annat just nu som har med min framtid att göra. Jag säger inte att jag ska sluta blogga, men att jag inte vill lova er uppdatering flera gånger per dag när jag själv känner att det inte kan prioriteras  just nu. 

Idag är jag dock hemma och vabbar Theodore som blev sjuk imorse. Så idag har jag tid till att blogga lite mer, vilket jag ska så fort jag får tillfälle. Just nu sover Theodore, vilket han nog lär göra mer eller mindre hela dagen iom att han är sjuk – därför passar jag på..💕 Men nu ska jag laga iordning lite lunch och se om Theodore får i sig något.. sen tänkte jag baka lite gott som vi kan smaska på här hemma. Vad är inte det ultimata liksom om man är hemma och sjuk? Jo kolla film och äta godsaker såklart!😋 Vad har ni för er? Hur mår ni?


PS. Vad tycker ni om bilen? Tyckte jag förtjäna den!

41 kommentarer

 1. Är detta ett skämt? Du har inte bloggat på 6 dagar och nu bryter du tystnaden med en bild på en bilnyckel och inget mer

  1. Denna människan (Desiree) gör bort sig bara mer och mer! Men hon är så naiv och övertygad att hon är en proffsig bloggare som jobbar sååå mycket. Hon förskönar allt och lever i förnekelse!

 2. ”jag kommer inte att lova er 5 inlägg per dag som förut” när har du uppdaterat 5 ggr per dag? Liar liar pants on fire

  1. Alltså som när jag prioriterade bloggen. Jag tror folk förväntar sig det⭐️

 3. ?? Jag fattar ingenting 😳

  1. Haha förlåt kanske skrev otydligt. Men får höra mycket klagomål att jag inte uppdaterar mycket, så nu la jag korten på bordet lite å förklarar att det är så de kommer att vara ❤️

  2. Haha. Inte jag heller… Är det ett skämt? Aja Good luck

 4. ”men jag kommer inte att lova er 5 inlägg per dag som förut.”
  Haha är detta ett skämt? Du har aldrig skrivit 5 inlägg på en dag, snälla visa det.
  Detta är mitt sista besök, du förtjänar inga besökare när du skiter i bloggen.
  Bloggbevakning skriver ändå när du har lagt upp ett inlägg.
  Hej då från mig och säg hej då till dina pengar!

  1. Vad är det som är så svårt att fatta? Dessie har börjat jobba med annat och ser inte bloggen som sin framtid/ huvudsakliga inkomstkälla längre. Bara för att man en gång haft en populär blogg så är man inte skyldig att uppdatera den föralltid. Hon har inget ansvar att underhålla dig. Är bloggen ointressant eller för lite uppdaterad så får du ju hitta en annan blogg. Hade dessie kännt att hon ville blogga mer så hade hon gjort det. Man har ett eget val. Du äger inte bloggaren bara för att du läser bloggen.

 5. Men Gud bittra människor… hon skriver att det händer mycket nu och att hon är lyckligare än vad hon har varit på länge, låt hennes vara det då? Var lite medmänskliga och var glada för hennes skull, det är väl egentligen det bästa för människan? Att känna sig lycklig? Jag är iallafall glad för din skull Desirée och hoppas att du kommer komma långt, uppdatera gärna när du har tid för det är kul att läsa. Skit i alla dessa arga kommentarer för det är bara egoistiska människor som inte förstår att du också är människa precis som dom. Kul att du känner dig lycklig ✨💗

  1. Lovisa ge fan i o skriv att vi är bittra. Är man bloggerska ska man sköta sin blogg precis som ett annat arbete. hur har du mage o gnälla på oss när hon har en blogg som kan stå stilla i flera dagar o hon tycker det är ok. Inte klokt. Ajöken fröken.

   1. Fast bloggen är ju inte hennes huvudsakliga jobb längre ? 🙂 hon är precis som oss andra med bloggar. Jag har också en blogg som jag uppdaterar typ en gång i veckan, det är liksom upp till bloggaren att avgöra. Sen förlorar väl kanske dessie samarbeten på att inte aktivt blogga, men då hon jobbar med andra saker nu så är det nog inte hela världen 🙂

 6. Synd att bloggen mest handlar om jobb o att du kan strunta i och blogga på flera dagar. Det är inte ok mot dom läsare som följt den o tycker om bloggen. Men inget o göra åt. Ha det fint kram.

  1. Eh jo det är visst ok hon bloggar hur mycket och hur lite hon vill!

 7. Men bra, då vet vi hur du prioriterar. Då kikar jag in här på söndag och ser om du skrivit något, men än en gång i veckan lär man ju inte behöva kolla här inne.
  Skönt att slippa ge dig klick på bloggen utan att du presterar något. Bara väldigt patetiskt att du för bara två veckor sedan stod på scen och pratade om hur mycket jobb bloggen var.

  1. Ja jag håller med Hanna. Ingen idé o gå in mer änn en gång i veckan. Kommer jag i håg fel eller sa du inte för ett tag sedan att det skulle bli stora förändring här på bloggen. Det lät som du skulle satsa på den. O nu ska du dra ner på bloggandet ännu mera? Fattar inte detta. Men lycka till men inga riktigt vad man väntat sej.

  2. Om det känns bra för dig gör det! Ibland kanske jag inte bloggar på två dagar, ibland kanske det kommer 10 inlägg på 3 dagar. Jag bloggar helt enkelt när jag har tiden för det. 🙏🏽 Bloggen har varit mitt heltidsjobb i snart 10 år, jag har börjat kliva ur det senaste året som kanske märks och jobbar hårt med min framtid på andra sorters plan 🌟🙏🏽

   1. anonym

    När har det kommit 10 inlägg på 3 dar?? Jag tackar för mej du har inte bloggen även för oss läsare utan tänker på att det bara ska passa dej!? Helt otroligt! Besviken men whatever. Får stå för dej.

   2. ”ibland kanske jag inte bloggar på två dagar” asså va? det har ju gått 6(!) dagar. det är skillnad på att inte blogga på två dagar och inte blogga på sex dagar, dessie.

 8. 5 inlägg per dag? Det måste det vara länge sen det var. Om det ens någonsin varit det. Rätt intressant också att ibland är bloggen ett jobb och ibland prioriteras den inte alls. Då kan den knappast vara ett jobb. Och om man lägger så lite tid på bloggen att det under en veckas tid blir typ ett par inlägg, varför då ens ha bloggen kvar? Men men, då vet man hur lite den här bloggen kommer uppdateras. Så ingen vits att gå in här.

  1. Men hon har ju skrivit att hon jobbar med annat på sidan av, man kan faktiskt ha 2 jobb och då blir det ena lidande ibland men det räknas ändå som jobb.. har du någonsin tänkt tanken att hon kanske har kvar bloggen för oss som faktiskt uppskattar den? Vi som tycker att det duger med ett inlägg då och då för att vi faktiskt tycker om att läsa om Dessies liv och tycker att hon ska ta vara på sin lycka.. tror ju sällan hon har kvar bloggen för att bittra människor som du ska kunna klaga 🙂

   1. Anna AHJ

    Bra skrivet! 🙂

 9. Svårt att ha en åsikt om bilen. Bilden visar mest nyckeln och din hand…men nagellacket är snyggt.

 10. Ser ut som en hyrd bil med macken bredvid o hyressläp.. Kan såklart ha fel 🙂

 11. Det skulle ju bli sån stor förändring på bloggen som ”vi skulle tycka om”? Vad är det och när? Eller menar Du att förändringen blir att den inte uppdateras mer för de som klagar ska få det dom vill?🤔 hur som helst så känns allt väldigt konstigt. BRA att du erkänner att det inte blir några prioriteringar. Men jag önskar svar på en fråga – de som samarbetar med dig genom bloggen, vad säger dom då om dina uppdateringar/kommentarer osv?

 12. Hej Dessie! Bilen var vrålsnygg! Den kommer passa dig perfekt. Svart också, älskar den färgen. Vad bra då vet vi, ska bli spännande följa dig ändå fast du inte uppdaterar lika ofta. Måste kännas skönt ha annat vid sidan om så du inte behöver vara lika offentlig som förut? De andra bara gnäller lyssna inte på dem, gör din grej! #bossmama

 13. Du skämtar väl? När har du uppdaterad bloggen 5 gånger per dag sist? Seriöst? Du uppdaterar inte ens 5 gånger i veckan!

  Du måste vara vimsig i huvudet att påstå något så falskt.

 14. Jag tycker du gör helt rätt. Blogga när du har tid och är inspirerad istället för att ”tvångsuppdatera” med mindre intressanta inlägg. Förstår inte varför folk tror att du har ett ansvar gentemot dem för att de läser bloggen GRATIS! Det är möjligtvis dina sponsorer du har ett ansvar gentemot men de är säkert införstådda i dessa förändringar. Det är ditt liv och du ska göra det som gör dig lycklig och det du mår bra av, precis som alla andra om man har möjlighet.

 15. Bilen står inte ens på dig haha, och var inte du frontfigur för Mercedes precis?

  1. Åååh stackars lilla avundsjuka jante-apa.. Synd e det om dej

   1. Lär dig skriva ordentligt, tönt. Och avundsjuk på Dessie? På vad? Hennes hyrbil? Hennes hyreslägenhet? Hennes betalningsanmärkningar? Hennes ofullständiga utbildning? Hennes icke-existerande karriär? Dessie kanske mycket väl har ett liv hon gillar och är lycklig men jag ser inget att vara avundsjuk på.

  2. Hanna +1!

   1. Lorpan

    Måste ni då gå in och vara elaka? Det här är verkligen vissa tjejer i ett nötskal. Vad vinner ni på elakheten?

   2. Lorpan

    Herregud… Småtjejer…

 16. Pissråttor ovanför.. usch vilka jäkla energitjuvar! Du är awesome, fortsätt gå din egna väg 🙂

 17. Läskigt att läsa hur mycket skit du får av folk i kommentarsfältet. Du är stark! Jag hade aldrig klarat det.. Kika gärna in på min blogg där jag skriver om bebismode och livet som 21 år och ensamstående till en nyfödd❤ Kram

 18. Alltså jag vet inte när jag såg en mer värdelös blogg senast. Den här bloggen ser ut att gå ut på att försöka se så rik ut som möjligt på olika foton genom att samtidigt göra reklam för olika dyra märken. Tråkigaste bloggen jag sett i hela mitt liv.

 19. Är det en A4, A5 eller A6? 🙂

 20. DETTA ÄR HELT SJUKT. VART ÄR MÄNSKLIGHETEN PÅVÄG. DETTA ÄR EN BLOGG, EN BLOGG !!!!!!!! Seriöst en blogg är en sida på internet som en dagbok där folk skriver om sina liv. Och ni klagar som om det vore ett sjukhus som håller på att gå i konkurs. TITTA OMKRING ER I OMVÄRLDEN och se på dom RIKTIGA problemen ute i världen istället!! Jag lovar er, ert tjatande här kommer att göra lika mycket skillnad på hennes blogg som om ni skulle gå ut i världen och lägga er energi på att få världsfred istället. Lika mycket kommer att hända. Är det då inte lite mänskligare att vakna upp och se de riktiga problemet? Precis som någon skrev ovan, ni sitter och läser en blogg GRATIS och ska slänga ur er så mycket skit, negativ energi och elaka kommentarer för att bloggaren (Dessie då) inte uppdaterar som NI vill, då ni är bittra för att hon börjat utforska världen utanför bloggen lite mer medans ni sitter kvar här, era jävla förlorare. Och om hon tappar läsare och samarbetspartner är väl INTE ERA PROBLEM ? Herregud. Snälla ni som skriver allt hat och skit, tänk efter på vad det egentligen är som ni sitter och klagar på och vad som egentligen borde betyda mer för människan. Tack för mig. ❤

 21. Jag har en A8, Audi is the shit👍 Till din bil🤗🤗🤗

  1. Tack 😍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *