Livets funderingar💕

Först å främst vill jag börja med att säga hej! Hur är läget? Jag lovade er uppdatering igår på kvällen sen, men jag slutade sent och var ju även  barnledig – så jag tog det lilla tillfället i akt på att åka ut till min bästis (som jag aldrig träffar nu för tiden) för lite häng hemma hos henne. Jag känner att jag måste prioritera sånt också, jag har så mycket att göra just nu att jag hinner aldrig prioritera sånt. Förutom att jag jobbar mycket prioriterar jag ju alltid i första hand att vara en bra mamma. Så det blir ju inte mycket tid över till vänner och övriga intressen, så därför tar jag dom små tillfällena jag får till att träffa dom – även om det är spontant en måndagskväll efter jobbet och jag sagt ”jag uppdaterar er sen” – ibland hinner man liksom inte planera – allt utan det blir som de blir. ✨
Idag har jag varit på L.P kontoret – som i all ordning. Vi har som vanligt planerat kampanjer och större samarbeten som kommer snart. Ni fattar inte vilken stor affär som är på G, känns helt sjukt😁🌟 Jag tycker att saker och ting känns rätt bra just nu, många stora samarbeten på G och det är mycket jobb (jag vet att ni tycker det är tråkigt men när jag inte skrev lika mycket jobb, eller hade lika mycket jobb så var det tvärtom 🙈) men det är så livet ser ut mycket för mig just nu faktiskt! Stort fokus i livet är först och främst min son såklart, men sen är det faktiskt jobb. Det är liksom det som får mig att må bra, att utmana mig själv, lära mig och bygga upp saker ger mig energi och lycka typ. Jag är en människa som fungerar som bäst med rutiner och måsten i livet. Jag har levt de där livet när jag chillade mycket och fick in pengar ändå. Jag mådde inte alls bra av det kan jag ju säga. Det är klart att det var nice till en början att få in pengar och kunna göra de man ville om dagarna. Men man tröttnade ju. Dessutom begränsar man ju sig själv, jag ”nöjde” mig liksom. Och det är något jag aldrig känner att jag kan för att må bra när det kommer till arbete. Jag vill inte ”nöja” mig, jag vill uppnå mer, tjäna mer pengar. Och det handlar inte om pengarna i sig, utan bara generellt om målen. Motivationen.

Jag behöver vara fokuserad, ha rutiner och ha mål för att må bra – det har jag verkligen något jag har förstått med mig själv. Och jag är så glad att jag har lärt känna mig själv på det sättet och upptäckt det. När jag var liten mådde jag hur bra som helst, och det var ju för att man hade mål om att klara saker i skolan, man hade rutiner liksom. Men sen när jag va runt 16-18 år så ”tappade” jag bort mig lite i vänner, fest och sånt man prioriterade då. Vilket är typ helt naturligt för många kommer in i en sån ”fas” i livet då man vill testa på livet, utforska, släppa måsten ett tag och typ hitta sig själv, fundera ut på vad man vill bli när man blir vuxen och sånt där. Förstår ni? För en del tar de längre tid, en del kortare tid. Men då mådde jag iallafall inte bra, jag trodde väl det då men jag hade ju så mycket ångest ofta och jag förstod liksom aldrig varför. Men när jag fick Theo så kom jag verkligen på det. Rutiner, mål, utmaningar, känna mig behövd, lära mig, utvecklas – Det är det som får mig att må bra. 

Hur fungerar ni? Är ni på samma sätt som jag, att ni mår dåligt utan rutiner, mål osv? Berätta!💕

36 kommentarer

 1. Det Àr inte trÄkigt att du skriver sÄ mycket om jobb, det trÄkiga Àr att du aldrig skriver vad du gör pÄ jobbet. JÀmför med Blondinbella som berÀttar om vadÄ hon gör om dagarna, det Àr roligare att lÀsa.

  Vad Àr L.P. kontoret?

  1. Jag hĂ„ller med Hanna. Vi Ă€r mĂ„nga som gĂ€rna vill lĂ€sa mer om ditt/dina jobb och som har frĂ„gat vad det Ă€r du egentligen gör nu. Bloggen kĂ€nns uppenbarligen inte som en prioritet för dig och det Ă€r spĂ€nnande att du verkar ha flyttat dina ambitioner utanför bloggvĂ€rlden och utvecklas mer pĂ„ andra hĂ„ll. Men att skriva att du gĂ„r till kontoret eller har möten kĂ€nns lite oseriöst och inte direkt som om du skriver om job…faktiskt mer som du undviker att skriva om jobb. Jag tycker att det skulle vara intressant att fĂ„ lĂ€sa om vad det Ă€r du gör hela dagarna – gĂ€rna med lite mer detaljer Ă€n att du Ă€r ambassadör och har möten.

  2. HÄller med. Som Kenza ocksÄ t ex. Hon Àr pÄ kontoret i princip varje dag men hon berÀttar om vad hon gör och klarar att hÄlla sin blogg levande, personlig och intressant.

 2. SĂ„ fin blogg! Du Ă€r verkligen ”modellsnygg” :), skulle önska lite fler mode inlĂ€gg, gillar verkligen din stil <3

 3. Jag Ă€r ungefĂ€r likadan. Behöver lĂ€ra mig saker hela tiden för att mĂ„ bra och jag planerar allt in i minsta detalj. Behöver rutiner men kan inte riktigt ha nĂ„gra just nu för jag har sĂ„ varierande dagar. LĂ€ngtar tills jag har min examen och kan börja jobba heltid. DĂ„ jĂ€vlar ska jag gĂ„ upp exakt samma tid varje dag och ha riktiga nazistrikta rutiner haha. För mig Ă€r det avkopplande för dĂ„ behöver jag aldrig tĂ€nka pĂ„ vad jag ska göra i princip. 🙂

 4. FÄr du inte blogga under arbetstid? Tidigare var ju bloggen ditt jobb, men hur Àr det nu?

 5. För mĂ„nga Ă„r sedan skrev dina haters, ‘skaffa dig ett liv’.
  Det verkar som om du gjort det nu.

 6. Kika gĂ€rna in pĂ„ min blogg dĂ€r jag skriver om bebismode och livet som 21 Ă„r och ensamstĂ„ende till en nyfödd❀ Kram

 7. Rutiner behöver de flesta för stt mÄ bra. Jag förstÄr att du mÄr bra nÀr du har ett arbete som du trivs pÄ- man kÀnner sig behövd och viktig dÄ.
  Jag förstÄr Àven vad du menar med att man aldrig ska nöja sig utan alltid ha nya mÄl. Men Ät andra sidan mÄste man Àven försöka vara nöjd i allt som vardagen har att ge. Annars glÀdjer man sig aldrig Ät det man har uppnÄtt och det Àr ju trÄkigt.

  Jag Ă€r glad att lĂ€sa att du Ă€r glad över din vardag. Trevlig dag❀

 8. Jag behöver rutiner för att mĂ„ bra, men inte mĂ„l. Dock behöver jag visioner om hur jag vill ha det framför mig i livet 🙂 Typ nu Ă€r min vision inför hösten att jag ska bli mamma, försöka landa i det, trivas hemma och ta mĂ„nga mysiga promenader med vagnen. Bara njuta 🙂 och vĂ€xa i min mammaroll (Ă„t tvĂ„)

  Kram finis

 9. Varför upprepar du dig?

  Du skriver exakt samma sak fast i olika meningar.

  Innan du publicerar dina inlÀgg: lÀs igenom ditt inlÀgg sÄ det inte blir upprepningar, stavfel, grammatikfel och dylikt. DÀrefter kan du publicera.

  Dessutom ser dina inlÀgg likadana ut varje dag. Att du har varit pÄ kontoret, din son, ursÀkter varför du inte har bloggat och ditt utseende. Sen gÄr det om och om igen i den vevan.

  Din blogg Àr lÄngt ifrÄn en blogg med kvalité. TrÄkigt. Och för den delen komiskt med tanke pÄ att du pÄstÄr att du Àlskar ditt jobb och lÀgger ner mycket tid pÄ det. Vi lÀsare fÄr intryck att du Àr ute efter att försköna hela grejen med ditt liv, ditt jobb och din blogg. Genant!

  1. Det var intressant synpunkt.
   Att texterna skulle leva ett liv för sig sjÀlv skiljt frÄn personen som stÄr bakom.
   Visst kan det vara sÄ, men jag vet inte i det hÀr fallet trots att jag följt Dessie sedan hon var fjortis.

  2. Men precis! Jag vet inte hur mÄnga gÄnger jag har lÀst precis samma inlÀgg fast med andra ord. Just hemliga möten, ursÀkter, att hon prioriterar sin son, att hon har nÄgot pÄ g som hon inte fÄr nÀmna, hur hon fungerar som person (egentligen hur hon VILL vara).. Det Àr som att hon försöker övertala sug sjÀlv om allt hon skriver. Hon upprepar och stakar sig sÄ inlÀggen blir hundra mil lÄnga och helt ointressanta. Tvivlar pÄ att nÄgon faktiskt lÀser hela inlÀggen.

 10. Kan inte du börja göra lite seriösare inlĂ€gg igen? Är sĂ„ himla trist med bara mobilbloggar hela tiden. Det syns pĂ„ de emojis du anvĂ€nder och mobilbilderna. KĂ€nns sĂ„ sjukt oseriöst och slappt..

  Step up ur game eller lĂ€gg ner bloggen….

 11. Kan du inte sĂ€tta upp mĂ„l och ha rutiner för bloggen? Om det funkar sĂ„ bra för dig sĂ„ skulle det kanske hjĂ€lpa dig att hinna med bloggen mer och fĂ„ upp motivationen. 🙂 Typ planera in bloggtid i ditt schema varje dag sĂ„ att det blir av, kanske tidsinstĂ€lla inlĂ€gg sĂ„ att bloggen uppdateras Ă€ven nĂ€r du inte har tid, planera i förvĂ€g vad du ska ta upp för Ă€mnen osv.

  Ta absolut inte detta som kritik för jag grÄter inte floder om det ekar tomt hÀr pÄ din blogg. Det Àr bara ett tips eftersom det verkat pÄ dig som att du vill blogga mer och bÀttre men att du inte riktigt fÄr ihop det.

 12. Kika gĂ€rna in pĂ„ min blogg dĂ€r jag skriver om bebismode och livet som 21 Ă„r och ensamstĂ„ende med en nyfödd❀ Kram

 13. Shit vad kritik du fÄr hÀr. Jag förstÄr inte varför alla ska lÀsa den hÀr bloggen ifall den nu Àr sÄ himla trÄkig och upprepande och allt? Liksom det Àr ju inte sÄ att det finns typ 10000 andra olika bloggar att lÀsa som Àr intressantare i sÄ fall? SÄ kul kan det ju inte vara att plÄga sig igenom en blogg man inte gillar dag efter dag.

  http://www.zaitzova.com (skriver om feminism det Àr fett intressant)

 14. Första delen av inlĂ€gget upprepar du samma sak i olika meningar om och om igen…

  Jahapp, har du varit pÄ kontoret idag? Inte hunnit blogga alls? Men du ska ta i och börja blogga imorgon ordentligt? Det var nÀstan nytt..

  1. hahaha

 15. Det blir sĂ„ löjligt nĂ€r du ena veckan stĂ„r pĂ„ scen och pratar om hur mycket du jobbar med bloggen och sĂ„ nĂ€sta vecka bara ignorerar du den totalt. Ska inte en ”lĂ€ttföretagare” som representerar Ukkos faktureringstjĂ€nst ha nĂ„gon sorts företag att fakturerar pĂ„? Vilket företag vill göra reklam eller ha en kampanj i en tom blogg?

  Jag tror Dessie fÄtt jobb hos Lifestyle som typ assistent eller telefonsÀljare, ett jobb hon inte vill skriva om för det Àr inte glamoröst nog för henne. SÄ hon mörkar och lÄtsas att hon gör massa kampanjer. Men jag skulle i alla fall tycka det vore bra om hon hade ett vanligt jobb, rutiner, lön, betala skatt, lÀra sig ett yrke osv. Men jag tror Dessie skÀmms för att hon inte kan visa upp ett statusyrke i bloggen.

  1. ja jag tror du har rÀtt.. förmodligen sitter hon och ringer runt till olika företag och försöker sÀlja reklamplatser dÄ lifestyle endast Àr en reklam! finns ingenting seriöst i den! dessutom Àr hon inte med i personalen pÄ sidan, och dÀr finns t o m en hund med..

   1. Hahhaa Ă„h Ă€lskar. Aldrig tĂ€nkt tanken men nu gör jag det.. 😂

 16. Hej hej, har det hÀnt nÄgot ?

 17. Det Ă€r sĂ„ oproffsigt att ena veckan leka företagare med ”UKKO” och Ă„ka till Finland och förelĂ€sa om företagande och fakturering – sen andra veckan helt skita i sitt jobb. Sen kollar man din instagram dĂ€r du lĂ€gger upp allmĂ€nt flummiga fjortis-videos dĂ€r du springer runt och skriker.
  Pinsamt.

 18. Älskar din nya bloggstil!
  Och ja, jag behöver mÄl och struktur för att mÄ bra, jag har tre barn sÄ dÄ blir det ju struktur i vardagen automatiskt men sen behöver jag personliga mÄl för att ha kvar motivationen!

  Kram och trevlig fredag!

 19. Tror att vissa reagerar pÄ att dessie skriver mkt om vissa jobb, (förelÀsning modelljobb t ex) men inte mkt om det hon gör om dagarna sÄ lÀsarna kÀnner sig inte inkluderade i hennes liv. DÄ hennes blogg inte Àr en mode eller matblogg eller liknande nischad blogg sÄ förvÀntar sig lÀsarna komma nÀrmare hennes liv för att orka lÀsa. Har jag rÀtt? Sen Àr det ju en del mobbningstendenser hÀr i kommentarerna.

 20. Fy vilket hemskt kommentarsfÀlt. Visst, jag skulle ocksÄ vilja veta vad du gör om dagarna av re nyfikenhet men intefan kan jag tvinga dig! Du bestÀmmer sjÀlv vad du vill dela med dig av. Gör aldrig nÄgot för nÄgon annans skull! Jag hejjar pÄ dig Dessie jag kanske inte alltid skriver kommentarer Àven om jag kÀnner att du behöver lite mer positivitet och engagemang i fÀltet men nu kunde jag inte lÄta bli.

  Du Ă€r duktig som kĂ€mpar och sĂ€tter höga mĂ„l och krav pĂ„ dig sjĂ€lv. En misslyckad perso reser sig aldrig upp efter att ha snubblat utan ligger kvar och grĂ„ter. Du reser dig upp och kĂ€mpar TROTS att 1000 mĂ€nniskor skriver hur dĂ„lig du Ă€r och listar dina ”misslyckanden”. Du Ă€r bra, Dessie! KĂ€mpa vidare, det kanske Ă€r svĂ„rt/trĂ„kigt i början men snart sĂ„ Ă€r du en toppanstĂ€lld pĂ„ Lifestyle!!

  Lycka till!!!)

 21. HĂ„ller med ovanstĂ„ende. Det var lite ironiskt nĂ€r du pratade om bloggen pĂ„ förelĂ€sningen men det du sa stĂ€mmer inte överens med sanningen. Men finskarna Ă€r vĂ€l inte insatt i din blogg sĂ„ dĂ„ gĂ„r det vĂ€l enklare att ljuga.. FörstĂ„r inte alls hur nĂ„gon kan vilja samarbeta med dig genom bloggen, dĂ„ de uppenbarligen Ă€r nĂ„gonting du inte tar pĂ„ allvar det senaste Ă„ret. Den dör liksom ut. Jag skulle vilka gĂ„ in helhjĂ€rtat eller inte alls. Kanske dags att lĂ€gga den Ă„t sidan? Förklara för dina lĂ€sare att det inte gĂ„r/finns tid/ork/inspiration. TrĂ„kigt att gĂ„ in hĂ€r och se samma inlĂ€gg var femte dag ”Har haft mycket… Återkommer imorgon…”. â˜č

 22. Wow, tre dygn utan ett ljud frĂ„n ”en av Sveriges största bloggare”. Riktigt proffsigt skött….

  1. Fyra dygn.. 🙂

 23. Å varför lĂ€ser/kommenterar ni fortfarande?! Sök upp en blogg ni gillar!

  1. Vi gillar den tydligen eftersom vi vill att hon ska skriva, haha..

 24. Ho ho? Vart har du tagit vĂ€gen? đŸ€·đŸŒâ€â™€ïž

 25. HĂ€r hĂ€nder det inte mycket. Inget nytt inlĂ€gg sedan i tisdags. SlĂ„r vad om att nĂ€sta inlĂ€gg kommer vara typ ”ursĂ€kta att jag inte uppdaterat pĂ„ flera dagar men det har varit mycket privat. Men nu ska jag bĂ€ttra mig”. Som det brukar vara hĂ€r med andra ord. Varför ha en blogg om man inte bryr sig om den? För jo bryr man sig om den sĂ„ uppdaterar man den.

 26. Snark…. Gick in pĂ„ din blogg nu för första gĂ„ngen pĂ„ veckor och ser att jag inte missat sĂ„ mycket 😉

 27. Det var lĂ€nge sedan nu… men idag Ă€r det mĂ„ndag, sĂ„ lĂ€r vĂ€l komma ett inlĂ€gg över hur peppad hon Ă€r inför jobbveckan, ursĂ€kter om varför hon inte bloggat (sonen Ă€r ju prio 1, …sedan jobbet sĂ„klart), samt lov att det blir fler inlĂ€gg denna vecka.

  Jag saknar din gamla blogg dessie.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *